Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü emre biraz daha kendini geliştirirse harbiden girer kadroya engin emre ve ceyhunu çok beğendim vala helal olsun..

onur kıvrak ile muslerayı kıyaslamak

burak yılmaz ile drogba ile kıyaslamak gibidir..

onur ve burak genç adamlar çok iyi maçlar çıkarabilirler ama eksik yerleri çok.

muslera-drogba tecrübe-top kontrol-pas-oyunu okuma yönünde artıları vardır..

şimdi ben bu artıları bırakırsam - düşeriz...

Onur'a fazla sempatin mi var yoksa Muslerayi tanimazsin ve sevmezsin mi bilemiyorum ama bir bildigim var o da Onur'un asla Musleranin sadece bir seviye gerisinde oldugudur. Muslera'ya saygisizlik yapma. Bulmusuz onca sene sonra COK iyi bir kaleci ve hala onu elden cikarmak düsüncesine sahip olan insanlar var. Tuhaf.

Ben şu anda kale ve sol beki beraber düşünerek yorum yapıyorum. Mesela şöyle bir puanlama yapalım

Muslera 8.5/10

Riera - Balta 4/10

Onur 7/10

transfer sol bek 7/10

ikisini beraber düşündüğünde hangisi daha mantıklı sence ? Ben burda Muslera'ya sallamıyorum zaten ama dediğim gibi olursa takım için daha hayırlı olur diyorum.

muz varken mi 1 numara onur???

eğer öyleyse ben yorum yapamacam renktaş şikebahçeliler bile musleraya bu kadar haksızlık etmiyor!

kardeş kalecilik sadece karşı karşıyalar mı, ben sana sadece bir özelliğinden bahsediyorum Onur'un, yan toplarda biraz kötü ama Onur.

Muslera tr deki en iyi kaleci olabilir ama bu demek değilki bütün özellikleri tr de bir numara.

Ben şu anda kale ve sol beki beraber düşünerek yorum yapıyorum. Mesela şöyle bir puanlama yapalım

Muslera 8.5/10

Riera - Balta 4/10

Onur 7/10

transfer sol bek 7/10

ikisini beraber düşündüğünde hangisi daha mantıklı sence ? Ben burda Muslera'ya sallamıyorum zaten ama dediğim gibi olursa takım için daha hayırlı olur diyorum.

renktaş saygı duyarım ama riera 4 lük mü oynuyor???

yeni gelen sol back kolarov veya cole olmazsa ilk sezonda 7 lik performans çok zor..

Dünkü emre biraz daha kendini geliştirirse harbiden girer kadroya engin emre ve ceyhunu çok beğendim vala helal olsun..

emreyi burda savunurken burda az kalsin küfür yigiyordum :D

yok saka bir yana..emre teknik olarak muthis oyuncu. tek eksigi fiziki durumu. onuda 1-2 sene icinde toparlaya bilirse türkiyenin en iyi orta sahalarindan birisi olma adayidir.

son tercihleri ceza alan yakinlarinda eksik gibi gözüksede oda mac tecrübesizliginden kaynaklaniyor. oynadikca o eksikliginide kapatir.

onur kıvrak kötü diyen yok ama, kontenjan açıcam diye uğraşacaksak bu biraz gereksiz olur..

sol bek için muslera satacağıma

melo veya eboue keserim

bu da en az devre arası karar değişir veya mahkeme kararı yürütmeyi duruduruncaya kadar. en az 5-6 maç yapar sol bek yeni adamı korumm..

zaten gelecek sol bek en az 3-4 maç kaçırır daha ne??

biz bunları düşünceğimiz riera-elmander-culio elden çıkartmaya baklamalıyız..

kardeş kalecilik sadece karşı karşıyalar mı, ben sana sadece bir özelliğinden bahsediyorum Onur'un, yan toplarda biraz kötü ama Onur.

Muslera tr deki en iyi kaleci olabilir ama bu demek değilki bütün özellikleri tr de bir numara.

ben zaten diğer özelliklerinden bahsetmedim

muz varken birebir de onur için 1 numara diyorsan haksızlık ediyorsun.

ayrıca pozisyon bilgisi

topu oyuna sokma

yan toplar

birebir

penaltı

bu konularda onur kötü demiyorum ama muslera önde.

Muslera 8.5/10

Riera - Balta 4/10

Onur 7/10

transfer sol bek 7/10

muslera 8.5/10 ise

onur 5/10 dur.

cizgi üzerinde cok iyi reflexleri var diye musleranin komple kaleciligi ile kiyaslamak biraz eksik degerlendirmelik olur. cizgi üzerinde belki onur biraz daha iyi musleradan ama ya gerisi ?

bugunde muslera mevzusu çıktı..

düşünmek başka bişeydir olur olmaz ama en kestirmeden o tren kaçtı artıkk..

sol bek alacaksın-yeni kaleci-yeni stoper defansif oalrak yerli bir olursun bu kadar yeni ilee..

Yani bu yabancı konusu olsun, Muslera olsun, sol bek olsun herkes kendince biraz haklı. Ama asıl suçu bu yaza kadar adım atmayan, önlemini almayan yönetimimize buluyorum. Bu karar zaten belliydi geçen sene, neden dava geçen sene açılmadı çünkü şimdiye kadar çoktan sonuca ulaşılmış olurdu.

Yani bu yabancı konusu olsun, Muslera olsun, sol bek olsun herkes kendince biraz haklı. Ama asıl suçu bu yaza kadar adım atmayan, önlemini almayan yönetimimize buluyorum. Bu karar zaten belliydi geçen sene, neden dava geçen sene açılmadı çünkü şimdiye kadar çoktan sonuca ulaşılmış olurdu.

ilk 6+0+4 kararı söylendiğinde karşı çıkmayan herkes suçludur.

o zaman itiraz etselerdi belki bu kadar uğraşmadan 6+2+2 kalırdı:mad-49:

geçen seneye bile gerek yok..

riera-elmander-culio bana kalırsa amrabatı gönderecektik..

alacaktık kerim frei-g.inler-emre can-arda parayı basıp ondan sonra bekleyip görecektik değişiyormu değişmiyormu??

eğer kararları değiştirmede becerin yoksa yönetim olarak, onlara onların oyunları cevap verecekdir. acımayacaktın kimseye...

Dün Amrabat´in defans yapip kac tane top kaptigini da unutmamak lazim. Kanatlar bu anlamda önemli.

4-3-1-2 oynarken bu anlamda eksik kaliyoruz ve iyi takimlara karsi cuvallayabiliyoruz.

Fenerbahce macinda bu isi Emre mi yapar, Engin mi yapar bilemem, ama öyle oynamaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt