Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.737
- 25.012
- 3.343
Dünkü emre biraz daha kendini geliştirirse harbiden girer kadroya engin emre ve ceyhunu çok beğendim vala helal olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur'a fazla sempatin mi var yoksa Muslerayi tanimazsin ve sevmezsin mi bilemiyorum ama bir bildigim var o da Onur'un asla Musleranin sadece bir seviye gerisinde oldugudur. Muslera'ya saygisizlik yapma. Bulmusuz onca sene sonra COK iyi bir kaleci ve hala onu elden cikarmak düsüncesine sahip olan insanlar var. Tuhaf.
hacı kornerleri bile emre ç-sabri atıyor bazenn...![]()
Onur karşı karşıyalarda tr de bir numara bence.
muz varken mi 1 numara onur???
eğer öyleyse ben yorum yapamacam renktaş şikebahçeliler bile musleraya bu kadar haksızlık etmiyor!
Ben şu anda kale ve sol beki beraber düşünerek yorum yapıyorum. Mesela şöyle bir puanlama yapalım
Muslera 8.5/10
Riera - Balta 4/10
Onur 7/10
transfer sol bek 7/10
ikisini beraber düşündüğünde hangisi daha mantıklı sence ? Ben burda Muslera'ya sallamıyorum zaten ama dediğim gibi olursa takım için daha hayırlı olur diyorum.
Dünkü emre biraz daha kendini geliştirirse harbiden girer kadroya engin emre ve ceyhunu çok beğendim vala helal olsun..
kardeş kalecilik sadece karşı karşıyalar mı, ben sana sadece bir özelliğinden bahsediyorum Onur'un, yan toplarda biraz kötü ama Onur.
Muslera tr deki en iyi kaleci olabilir ama bu demek değilki bütün özellikleri tr de bir numara.
Ben şu anda kale ve sol beki beraber düşünerek yorum yapıyorum. Mesela şöyle bir puanlama yapalım
Muslera 8.5/10
Riera - Balta 4/10
Onur 7/10
transfer sol bek 7/10
ikisini beraber düşündüğünde hangisi daha mantıklı sence ? Ben burda Muslera'ya sallamıyorum zaten ama dediğim gibi olursa takım için daha hayırlı olur diyorum.
muslera 8.5/10 ise
onur 5/10 dur.
cizgi üzerinde cok iyi reflexleri var diye musleranin komple kaleciligi ile kiyaslamak biraz eksik degerlendirmelik olur. cizgi üzerinde belki onur biraz daha iyi musleradan ama ya gerisi ?
Yani bu yabancı konusu olsun, Muslera olsun, sol bek olsun herkes kendince biraz haklı. Ama asıl suçu bu yaza kadar adım atmayan, önlemini almayan yönetimimize buluyorum. Bu karar zaten belliydi geçen sene, neden dava geçen sene açılmadı çünkü şimdiye kadar çoktan sonuca ulaşılmış olurdu.
Yani bu yabancı konusu olsun, Muslera olsun, sol bek olsun herkes kendince biraz haklı. Ama asıl suçu bu yaza kadar adım atmayan, önlemini almayan yönetimimize buluyorum. Bu karar zaten belliydi geçen sene, neden dava geçen sene açılmadı çünkü şimdiye kadar çoktan sonuca ulaşılmış olurdu.
Onur'a çok acımasız davranmışsın bence renkdaş![]()
Carlinhos, Arda (Frei, Gökdeniz) ile transferi kapatiriz.