Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Amrabat´in defans yapip kac tane top kaptigini da unutmamak lazim. Kanatlar bu anlamda önemli.
4-3-1-2 oynarken bu anlamda eksik kaliyoruz ve iyi takimlara karsi cuvallayabiliyoruz.
Fenerbahce macinda bu isi Emre mi yapar, Engin mi yapar bilemem, ama öyle oynamaliyiz
bir ara kendi kendime dedim bu amrabat sol bek oynasin hic olmasa vallahi. zaten sol bek defansif anlamda herkez görevi yapti riera haricbide hucuma katkisida olmayinca rieranin hic cekilmiyor.
riera ya sol bek olarak 4,5/10 vermis burdaki arkadasimiz...
sol bek olarak rieraya 1/10 verirmiyim ciddi ciddi düsünürüm acikcasi![]()
renktaş bence büyük haksızlık yapıyorsun.
adam çoğu maçta ziegler-kadlec-üzülmez vs. den daha iyi oynadı..
birde şöyle düşünün adam sol açık ama sol back deyken FT ne derse yapıyor elinden geldiğince
aldığı para çok defansif özellikleri mükemmel değil ama 10 üzerinden 1 de acımasızlıktır
ben geçen sezon ŞL maçları haricinde çoğu maçta 6 lık oynadığını düşünüyorum
Dün 2.yarı bambaşkaydık .
zaten her zaman öyleyiz..
fatih terim farkı işte... maç başlarkenn herhalde bizimkilerde rahatlıkmı oluyor anlamıyorum. ya da karşı takım elinden geleni ortaya koyuyor sonra yetmiyor güçleri..
1 avans veriyoruz saolsun danny-sol bekler...![]()
yukarda saydigin bütün SOL bekler rieradan uzak ara daha iyidir SOL bek olarak.
sen bir sol bekde ilk olarak neye bakarsin ?!
kademe anlayisi nasil defans anlaminda diye bakarsin ?! savunmasi nasil diye bakarsin...
hamle zamanlamisi ve saire .....
bunlari az cok iyi yaparsa bir sol bek sonra 2ci duruma bakarim. yani hucumdaki katkisina ama bir sol bekin olmaz ise olmazi savunmadaki katkisidir.
Rierada burda katki vermesini gectim bütün savunma blogunun dengesini bozuyor resmen. güven vermiyor ama senin de dedigin gibi suc burda aslinda rierada degil. adam sol bek ögrenmemis . alt yapisinda öyle bir seyde yok büyük ihtimalde. sol acikdan sol bek olarak islem görmesini beklemek fazla olur bencede.
Futbolcugu olarak 7/10 veriyorum Rieraya ama sol bek olarak 1/10 zor veririm vallahi. gercekler acimazis olur![]()
yukarda saydigin bütün SOL bekler rieradan uzak ara daha iyidir SOL bek olarak.
sen bir sol bekde ilk olarak neye bakarsin ?!
kademe anlayisi nasil defans anlaminda diye bakarsin ?! savunmasi nasil diye bakarsin...
hamle zamanlamisi ve saire .....
bunlari az cok iyi yaparsa bir sol bek sonra 2ci duruma bakarim. yani hucumdaki katkisina ama bir sol bekin olmaz ise olmazi savunmadaki katkisidir.
Rierada burda katki vermesini gectim bütün savunma blogunun dengesini bozuyor resmen. güven vermiyor ama senin de dedigin gibi suc burda aslinda rierada degil. adam sol bek ögrenmemis . alt yapisinda öyle bir seyde yok büyük ihtimalde. sol acikdan sol bek olarak islem görmesini beklemek fazla olur bencede.
Futbolcugu olarak 7/10 veriyorum Rieraya ama sol bek olarak 1/10 zor veririm vallahi. gercekler acimazis olur![]()
Oyunu iyi cözüyor Fatih Terim. 2 senedir böyleyiz zaten. Genelde 2. yarilarda cok farkli oynuyoruz.
Eger Emirates Cup´ta 2. yarilarda oynadigimiz futbolun süresini arttirirsak, bizi kimse durduramaz.
Ashley Cole dedikodulari mi cikti simdi de?
katılmıyorum
kademe de hata olabilir ama dediğin gibi de değil bence..
adam zaten hücuma çok katkı vermiyor ama defansif özellikleri de kötülediğin derecede kötü değil renktaş.