Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'ye bariz haksızlık yapılıyor.Adam devamlı kendini hazır tutuyor.Oyuna girdiğinde de net şekilde katkı veriyor,hareketlendiriyor takımı.

Sabri'ye bariz haksızlık yapılıyor.Adam devamlı kendini hazır tutuyor.Oyuna girdiğinde de net şekilde katkı veriyor,hareketlendiriyor takımı.

drogbanın peanltı pozisyonunda

top önünde bomboş vurduğu yere bak :)

sabriye haksızlık eden yok.. ruhu-mücadelesi yapmak istedikleri hep iyi yönde ama yetenek-oyun zekası-ayağının ayarı yokk işte.. :)

drogbanın peanltı pozisyonunda

top önünde bomboş vurduğu yere bak :)

sabriye haksızlık eden yok.. ruhu-mücadelesi yapmak istedikleri hep iyi yönde ama yetenek-oyun zekası-ayağının ayarı yokk işte.. :)

Ayarı olmadığının bende farkındayım.Ama daha fazla süre alıp katkı vermeyi geçtim zarar veren oyuncular var.Sabri'nin bi kere ismi çıkmış,oradan vuruluyor.Bende mesela Madrid maçını söylerim oyunun akışını değiştirdi girdikten sonra ama kimse onu konuşmaz.

ya dene sansini ama kalan biletler genelikle secilmis kisilere dagitiliyor. yani cogu. cok azi sana ona veriliyormus maalesef. resmen sans isde. ama sansini dene. kombineli olanda o kalan bileti alamaz kolay kolay. ama kombineli birisi varsa belki tek maclik sana bileti teslim ede bilir :) bu sene öyle yeni yöntem vardi yanlis bilmiyorsam. kombineli olanlar bir site üzerinden gitmedikleri macin billeti devrede biliyorlar.

Oldu artik butun tanidiklari devereye sokmaya caliscaz :)) Tesekkur ederim bilgi icin. O siteyi biliyormusun yada bilen varmi acaba?

Sabri 11'de başlayınca ne kadar yetersiz olduğu açığa çıkıyor. Mesela direk Samsun'daki 2-0'dan 4-2'lik maç geldi aklıma. Aman diyim.

Takımdan ayrılmayacağına göre de sonradan girmesi en mantıklısı bizim için.

Hareket falan getirir mücadele eder hiç yoktan.

Ayarı olmadığının bende farkındayım.Ama daha fazla süre alıp katkı vermeyi geçtim zarar veren oyuncular var.Sabri'nin bi kere ismi çıkmış,oradan vuruluyor.Bende mesela Madrid maçını söylerim oyunun akışını değiştirdi girdikten sonra ama kimse onu konuşmaz.

bende hamit için s04 maçını söylerim misal..

hamit için bekleyin görün derim. hamit ağırdır ama oturaklıdır, temposunu tutturursa herkes biliyorki hamit en büyük kazancımzı olur yerli olarak..

sabri reyis öyle veya böyle rotasyonda-tkaımı ateşlemede öncüdür hep.

Sağ kanatta hocanın Kazım'ı ve hatta Sneijder yok iken onun mevkisinde Erman'ı denemesi beni şaşırttı açıkçası.

Bu arada Engin dün iyi göründü. Selçuk yerinde değil de Hamit yerinde oynarsa belki daha etkili olur ortasahamız.

Uzun zamandır en durgun transfer sezonunu geçirdik.

Bu sayfalarda Lincoln'un gelişini hatırlıyorum, gecenin 2'sinde Misimovic'in gelişini aynı gece GSCimbom üyelerinin kendi araştırmaları sonucu 4'ünde de İnsua'nın geleceğini öğrendiğimizi hatırlıyorum :)

Haldun Üstünel'in Elano'yu, Gio'yu ve Jo'yu getirişini vs vs ...

Bu sayfalarda Lincoln'un gelişini hatırlıyorum, gecenin 2'sinde Misimovic'in gelişini aynı gece GSCimbom üyelerinin kendi araştırmaları sonucu 4'ünde de İnsua'nın geleceğini öğrendiğimizi hatırlıyorum :)

O sezon gibi olmasın da varsın az transfer olsun:)

durgun olması normal yavaş yavaş oturan bi kadromuz var. 2 kanat ve 1 bek eksiği dışında şu an takım tamamdır zaten.

Durgun olsun da varsın iyi olsun. O yazdıklarının hiç biri biraz Lincoln hariç verim vermedi bir gram.Bir tek Giovani içimde biraz kaldı ama o da hala bir yere gelemedi milli takım hariç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt