Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Sabri'ye bariz haksızlık yapılıyor.Adam devamlı kendini hazır tutuyor.Oyuna girdiğinde de net şekilde katkı veriyor,hareketlendiriyor takımı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri'ye bariz haksızlık yapılıyor.Adam devamlı kendini hazır tutuyor.Oyuna girdiğinde de net şekilde katkı veriyor,hareketlendiriyor takımı.
orta sahaya yerli alternatif amacıyla LEON OSMAN nasıl olur ? yıllardır premier ligde en az 30 maç sabit oynar
drogbanın peanltı pozisyonunda
top önünde bomboş vurduğu yere bak
sabriye haksızlık eden yok.. ruhu-mücadelesi yapmak istedikleri hep iyi yönde ama yetenek-oyun zekası-ayağının ayarı yokk işte..![]()
ya dene sansini ama kalan biletler genelikle secilmis kisilere dagitiliyor. yani cogu. cok azi sana ona veriliyormus maalesef. resmen sans isde. ama sansini dene. kombineli olanda o kalan bileti alamaz kolay kolay. ama kombineli birisi varsa belki tek maclik sana bileti teslim ede bilirbu sene öyle yeni yöntem vardi yanlis bilmiyorsam. kombineli olanlar bir site üzerinden gitmedikleri macin billeti devrede biliyorlar.
Evertonu takip ederim ama Leon Osmanı hiç duymadım
Ayarı olmadığının bende farkındayım.Ama daha fazla süre alıp katkı vermeyi geçtim zarar veren oyuncular var.Sabri'nin bi kere ismi çıkmış,oradan vuruluyor.Bende mesela Madrid maçını söylerim oyunun akışını değiştirdi girdikten sonra ama kimse onu konuşmaz.
Arda dışında yapabileceğimiz en iyi yerli transfer kim olur şuan da?
orta sahaya yerli alternatif amacıyla LEON OSMAN nasıl olur ? yıllardır premier ligde en az 30 maç sabit oynar
Uzun zamandır en durgun transfer sezonunu geçirdik.
Bu sayfalarda Lincoln'un gelişini hatırlıyorum, gecenin 2'sinde Misimovic'in gelişini aynı gece GSCimbom üyelerinin kendi araştırmaları sonucu 4'ünde de İnsua'nın geleceğini öğrendiğimizi hatırlıyorum
Haldun Üstünel'in Elano'yu, Gio'yu ve Jo'yu getirişini vs vs ...
Bu sayfalarda Lincoln'un gelişini hatırlıyorum, gecenin 2'sinde Misimovic'in gelişini aynı gece GSCimbom üyelerinin kendi araştırmaları sonucu 4'ünde de İnsua'nın geleceğini öğrendiğimizi hatırlıyorum