- 16 Haziran 2010
- 208.884
- 162.524
- 6.838
ne alaka gitsinler lisansini iptal etsinler Melo nun kini cikartsinlar
bu kadar zormu?
bu kadar zormu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün +futbolda levent tüzemen söyledi ne derece dogru bilmiyorum ama avrupada türk pasaportu olan bir sol bek ile ilgileniyormuşuz kim olabilir acaba?
dün +futbolda levent tüzemen söyledi ne derece dogru bilmiyorum ama avrupada türk pasaportu olan bir sol bek ile ilgileniyormuşuz kim olabilir acaba?
Transfer hakkinda baska birseyler söyledi mi peki?
atilla turan mı acaba benficada bonservisi yada malik fathi dicem oda kayseride gerçi bambaşka bi isim bu heralde.
arda+türk pasaportu olan sol bek
Malik Fathi ve Atila Turan'dan baska oyuncu yok sol bek ve avrupa'da olan.
Arda hakkinda ne dedi ?
Malik Fathi ve Atila Turan'dan baska oyuncu yok sol bek ve avrupa'da olan.
türk pasaportulu dediklerine göre özbek kazak milli takımlarından bir elemanda olabilir fm'den biliyorum bu elemanı mesela geçen sene bundesligada oynamış
https://www.transfermarkt.com.tr/tr/heinrich-schmidtgal/profil/spieler_29997.html
sadece bank asyada gecerli bu
Başkan Demirören, "Türkiye, AB ülkesi değil. AB üyesi, kendi ülkesine gelmiş bir oyuncuyu AB statüsüne sokabilir. Ancak AB üyesi olmayan Türkiye, dışarıdan gelen bir oyuncuyu AB statüsüne dahil edemez. Türki Cumhuriyetlere serbest. Yarın öbür gün Afrikalılar çıkar, Müslüman ülkeler çıkar 'Bize de bu hakkı tanıyın' diyerek serbestlik isterse, oynatacak oyuncu bulamayız. AB statüsü önerisini geri çevirdik. Biliyoruz tepkilerle karşılaşacağız, ama biz Federasyon olarak verdiğimiz kararın arkasındayız. Türk futboluna hayırlı olsun" şeklinde konuştu.