Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alaka gitsinler lisansini iptal etsinler Melo nun kini cikartsinlar

bu kadar zormu?

dün +futbolda levent tüzemen söyledi ne derece dogru bilmiyorum ama avrupada türk pasaportu olan bir sol bek ile ilgileniyormuşuz kim olabilir acaba?

culio 2-3 gün içerisinde gidecektir.

Rahat olun.

Eminim ki volkan ayısını culionun aklını çeliyordur Melo geliyoo olum :D

Reis'i gören :cool-96:

1005337_584427794949253_1360976504_n.jpg

Malik Fathi ve Atila Turan'dan baska oyuncu yok sol bek ve avrupa'da olan.

sadece bank asyada gecerli bu

yok demirören söyledi geçen türki cumhuriyetlerdeki oyuncular da türk sayılıyomuş hatırlayın ab vatandaşlarına hayır açıklaması yaptığı zaman söyledi.

Başkan Demirören, "Türkiye, AB ülkesi değil. AB üyesi, kendi ülkesine gelmiş bir oyuncuyu AB statüsüne sokabilir. Ancak AB üyesi olmayan Türkiye, dışarıdan gelen bir oyuncuyu AB statüsüne dahil edemez. Türki Cumhuriyetlere serbest. Yarın öbür gün Afrikalılar çıkar, Müslüman ülkeler çıkar 'Bize de bu hakkı tanıyın' diyerek serbestlik isterse, oynatacak oyuncu bulamayız. AB statüsü önerisini geri çevirdik. Biliyoruz tepkilerle karşılaşacağız, ama biz Federasyon olarak verdiğimiz kararın arkasındayız. Türk futboluna hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Melo riski mi varmis? Acikcasi taraftar böyle bir sacmaligi affetmez.

Süper kupayi istiyorum ben arkadas. Melo´nun olmamasi gibi birsey kabul edilemez.

3 aydir gitmeyen adam simdi gider mi zaten? Derhal feshedin sözlesmesini Culio´nun. Defolsun gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt