GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 528

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
528/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Miroslav Stoch'un, bir partide alkollüyken ve yarı çıplak bir kadınla dans ederken görüntülendiği video ülke gündemine oturmuştu. Slovak oyuncu bu olayın ardından ilk kez konuştu.

Slovak basınına konuşan Miroslav Stoch öncelike bu olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda benim hakkımda çıkan haberleri okuyorum ama bu haberlerin çoğu kesinlikle yalan. Bu konu hakkında söyleyebileceğim tek şey, bu olayın geçmişteki bir tatil sırasında, özel bir partide olmasıdır. Bu tip şeyleri geride bıraktım" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonla ilgili görüşlerini de belirten genç oyuncu, "Şu an Fenerbahçe'yle yeni sezon hazırlıkları var ve takım içinde iyi bir pozisyon yakalamak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nin başlamasını dört gözle bekliyorum. Şampiyonlar Ligi gruplarında oynamak benim için bir rüya.

Hahhahhahah tamam stoch yine açiklama yapmis sampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye. NAH oynarsin hahhahaha

renktaşlar takımda muslera, eboue, chedjou, melo, sneijder, drogba 6 yabancı oluyor zaten bunları yedek bırakmak çok güç daha amrabat var :( yabancı bi sol bek alsak kimi yedek bırakıcaz

bence 1 tane yerli solbek bulmalıyız

renktaşlar takımda muslera, eboue, chedjou, melo, sneijder, drogba 6 yabancı oluyor zaten bunları yedek bırakmak çok güç daha amrabat var :( yabancı bi sol bek alsak kimi yedek bırakıcaz

bence 1 tane yerli solbek bulmalıyız

Eboue.

Doğru düzgün yerli sol bek olsa şimdiye kadar çoktan almıştık.

Sağda Sabri veya Hamit'in olması da büyük dezavantaj ama yerli sol bek başlı başına bir felaket.:SS::SS::SS:

Asaletin Yeter‏@uA1905odGeschützter Account2mDün gümbür gümbür sol bek dedim artık bi sol bek alınacak orası net ama kim? Anlaşılan ön liberoda yaşadığımız kargaşa burda da yaşanacak

Asaletin Yeter‏@uA1905odGeschützter Account1m

Yönetim Wellington hoca Melo bu tartışmalar daha soğumadan şimdi Kolarov mu Carlinhosmu yoksa yerli Atilla mı yoksa Oğuzhan mı?

Siquiera isterik

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Selamın Aleyküm Arkadaşlar !... :ayatollah::ayatollah::ayatollah: Nasılsınız ..:cool:

Sq hızlı ve dikine bir topçu ama; çok amaçlı değerlendirme ihtimali, ve skor üretme potansiyelinin yüksekliğinden dolayı ilk hedefimiz Kolarov olursa iyi olur. Eğer kolarov zamanında alınabilseydi, ön libero almaya dahi gerek kalmayabilirdi..:sad007:

Tek dezavantajı maliyeti ...:yenieek:

Sq nın en büyük avantajı rakip sağ bloklara kart yedirip oyundan düşürme ihtimali yüksek olacaktı..:cool:

Asaletin Yeter‏@uA1905odGeschützter Account2mDün gümbür gümbür sol bek dedim artık bi sol bek alınacak orası net ama kim? Anlaşılan ön liberoda yaşadığımız kargaşa burda da yaşanacak

Yönetim Wellington hoca Melo bu tartışmalar daha soğumadan şimdi Kolarov mu Carlinhosmu yoksa yerli Atilla mı yoksa Oğuzhan mı?

Manchester City to demand £6m for Kolarov as Galatasaray emerge as front runners - Goal.com kolarov canım ama carlinhos da olur

Oğuzhan?

Kolarov´u yönetim Terim´e önermis diyor bu arkadas. Terim´in 2 senedir Carlinhos´u istedigini biliyoruz zaten.

Umarim bu sefer yönetimin önerisine evet der :) Kolarov herseyiyle tam bir sol bek. Ama tercihine saygi duyarim hocanin.

abi bence bizimkiler yanlış yapıyo..alacaklarsa hem kolarov alınmalı hem de atilla ile oğuzhandan birini alıp kolarovu yedeklemeliler

goal.com reportları dün gece haber yaptığına göre şu an kolarov yakın...ama o şerefsiz carlinhos bu sene 10 golü bulur brezilya liginde..3 golü var şimdiden

mancity forumundan:

If we could sell Kolarov before Real can sell Coentrao, we could go and get Guilherme Siqueira before Real (who want him) for about £6million. He is miles better than Kolarov.

goal.com reportları dün gece haber yaptığına göre şu an kolarov yakın...ama o şerefsiz carlinhos bu sene 10 golü bulur brezilya liginde..3 golü var şimdiden

Bakma sen milletin burun kivirdigina. Carlinhos etkili bir sol bek. Terim´in sevdigi tipte bir oyuncu.

Ortalari muz gibi, teknik, skora etkisi var vs. Iyi oyuncu Carlinhos.

Ama Kolarov´un da Avrupa tecrübesi yüksek. Bir sut atar felegimiz sasar valla.

Ikisinden birini alalim cok da farketmez ama ilk tercihim Kolarov.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt