GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 532

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
532/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baros lincoln arda keitalı futbolumuz çok iyiydi be tek paslaşmalara hastaydım ama şimdi hiç biri yok hamit tır gibi ağır topu alıyo taca doğru gidiyo atağın anasını belliyo zaten kanatlar yok o futbolu özledim...

bu takımda snejder-drogba-burak-melo-selçuk varken... futbola doyuyuruzzz..

kanatların olmaması son 4 senedir var.. bir bruma bu işi çözer.. yedek bekledin-trübnde oturdun derdi yok..

böyle adamlar heycan yapıyor..

shaqiri-ribery. beklemediğin adamdan beklenmedik işler yapmasın..

dediğin gibi hamitten beklenti yüksekti adam iyide oynasa heycan vermiyor...

ama melo beklediğimizden iyi oynamıştı müthiş heycan yapmıştı ilk sene..

kolorov beklersin gelir yardırmaz al başına belayı.. bruma gelir iki hareket yapsa oyuna tempo getirse göze batar..

tekrar söyleyesim geldi. riera gitmeden iyi sol beklemeyinn..

ayrıca riera gitmeden sol bek alabiyorsan iyi, bruma yıda isterim ben..

Ne bu Ali Adnan hayranlığı anlamadım. Adamın gelince yabancı olarak sayılcağı söyleniyor ve bende maçlarını izledim sadece git-gel temposu olarak iyi bi oyuncu yani sürekli göz önünde. Teknik olsun pas olsun orta olsun bu özelliklerini göremedim. Böle bi oyuncu için yabancı oyuncu hakkımızı harcamak yerine 3-4 fazla verir garanti bi adam alırım

baros lincoln arda keitalı futbolumuz çok iyiydi be tek paslaşmalara hastaydım ama şimdi hiç biri yok hamit tır gibi ağır topu alıyo taca doğru gidiyo atağın anasını belliyo zaten kanatlar yok o futbolu özledim...

Lincoln Keita ile aynı anda oynamadı hiç.

2008-2009 Lincoln-Kewell-Arda-Baros

2009-2010 Keita-Arda-Elano-Kewell

vardı ama takımı sadece 4'lüler üzerine kuramazsın ki Elano'nun o 4'lüye ne kadar verim verdiği de ayrı bir konu 2.sene için.

Lincoln bizde ilk sezon ilk 5 hafta, ve 2.sezon 3 ay olmak üzere sadece 4 ay futbol oynadı, o ara da cidden iyiydi.Kewell 2008-2009 dahil bitikti ama o sezon gol yollarında verim verdi. Baros ise 2008-2009'da Burak Yılmaz'a yakın bir performans sergiledi, Emre sakatladı bitti.2009-2010'dan itibaren çok şeyini kaybetmiş bir Baros'tu.

Arda 2009-2010'da 2007-2008 2.yarı ve 2008-2009 ilk yarı performanslarına yaklaşamadı ama iyi istatistik yapmıştı, sebebi Kalli ve Skibbe'nin aksine Rijkaard onu forvet arkasında gole daha yakın oynattı.

Ek olarak sen bir işe girip yüksek meblağ ile oyuncular alıyorsan o oyuncu Sneijder, Drogba gibi ismi tartışılmayacak isimler olmalı. Benzer yaşta ki Sneijder 7.5 Milyon Euro iken Keita'ya 8 , Elano'ya 8.5 Milyon Euro bonservis vermek saçmalıktı. Keita iyi işler yaptı haketti diyelim hadi o parayı ama saha içi ve dışı disiplini eksik olan oyuncuya o paralar bağlanmamalıydı yine de.

İşte vizyon farkı da burada belli oluyor.

Sneijder-Drogba geldiğinde beri takımda pas kalitesinde de bariz artış var ayrıca. Tabi gönül ister o isimlere ayak uydurabilecek Arda-Nani gibi isimler de bu takıma katılsın, Riera gibi top kontrolü olan ve tekniği yüksek harbi sol bekler bulabilelim ve takım 1-2 seviye daha yukarı çıksın ama şu an elimizde bu var.

Sneijder geçen sene düşünüp geçiremediği pasları bu yıl geçirince Drogba 1 tık daha yukarı çıkınca, elimizde tekniği iyi Selçuk-Melo varken elimizde olanın da kıymetini bilelim yani.

Spor Gündemi @SporGndemi35 22 Jul

Ali Adnan Rizespor'da ..

Ali Adnan , Babası ve Rizesporlu Yönetici Koray Denizhttps://pbs.twimg.com/media/BPz7hRkCQAAydfN.jpg

BPz7hRkCQAAydfN.jpg

Ali Adnanın şimdilik çalımbayın elınde pişmesi daha iyi bence. Piştikten sonra alabiriz. Şimdi bu kadar beklemenin sonuna;

Elmander-Riera-Culio gitse

Bruma-Kolarov gelse her şey tamam olurdu

Lincoln Keita ile aynı anda oynamadı hiç.

2008-2009 Lincoln-Kewell-Arda-Baros

2009-2010 Keita-Arda-Elano-Kewell

vardı ama takımı sadece 4'lüler üzerine kuramazsın ki Elano'nun o 4'lüye ne kadar verim verdiği de ayrı bir konu 2.sene için.

Lincoln bizde ilk sezon ilk 5 hafta, ve 2.sezon 3 ay olmak üzere sadece 4 ay futbol oynadı, o ara da cidden iyiydi.Kewell 2008-2009 dahil bitikti ama o sezon gol yollarında verim verdi. Baros ise 2008-2009'da Burak Yılmaz'a yakın bir performans sergiledi, Emre sakatladı bitti.2009-2010'dan itibaren çok şeyini kaybetmiş bir Baros'tu.

Arda 2009-2010'da 2007-2008 2.yarı ve 2008-2009 ilk yarı performanslarına yaklaşamadı ama iyi istatistik yapmıştı, sebebi Kalli ve Skibbe'nin aksine Rijkaard onu forvet arkasında gole daha yakın oynattı.

Ek olarak sen bir işe girip yüksek meblağ ile oyuncular alıyorsan o oyuncu Sneijder, Drogba gibi ismi tartışılmayacak isimler olmalı. Benzer yaşta ki Sneijder 7.5 Milyon Euro iken Keita'ya 8 , Elano'ya 8.5 Milyon Euro bonservis vermek saçmalıktı. Keita iyi işler yaptı haketti diyelim hadi o parayı ama saha içi ve dışı disiplini eksik olan oyuncuya o paralar bağlanmamalıydı yine de.

İşte vizyon farkı da burada belli oluyor.

Sneijder-Drogba geldiğinde beri takımda pas kalitesinde de bariz artış var ayrıca. Tabi gönül ister o isimlere ayak uydurabilecek Arda-Nani gibi isimler de bu takıma katılsın, Riera gibi top kontrolü olan ve tekniği yüksek harbi sol bekler bulabilelim ve takım 1-2 seviye daha yukarı çıksın ama şu an elimizde bu var.

Sneijder geçen sene düşünüp geçiremediği pasları bu yıl geçirince Drogba 1 tık daha yukarı çıkınca, elimizde tekniği iyi Selçuk-Melo varken elimizde olanın da kıymetini bilelim yani.

Yav öyle öyle de sadece sneijder ve drogbayla olacak iş değil ki onlara ayak uyduracak adam olmayınca istersen messi ronaldo takımda olsun önce takım olmak lazım... şu an ki takımda sabri,balta,kazım,yekta,amrabat gibi takım oyunuyla alakası olmayan onu da geçtim ayağına top yakışmayan oyuncular olduktan sonra takımdan harika futbol beklenemez ancak bireysel hareketlerle maç kazanabilirz ..

abola.pt

Bruma tem proposta de 12 milhões de euros

Baldé revela ainda que o diretor geral do Galatasaray conseguiu furar o hotel da Seleção Nacional sub-20 na Turquia, onde disputou o Campeonato do Mundo, e falar com Bruma, a quem ofereceu um contrato de «1,5 milhões de euros limpos por ano». «Depois do Galatasaray apareceu o Marselha, o Schalke e o Chelsea, que ofereceu dois milhões de euro que o Sporting considerou ridícula, e eu também considero.»

ChelsTransferGossip @ChelsTransfer 20 Jul

Chelsea are ready to offer Didier Drogba a player-coach role in bid to lure him back to Stamford Bridge #CFC #Galatasaray (Mirror)

Yav öyle öyle de sadece sneijder ve drogbayla olacak iş değil ki onlara ayak uyduracak adam olmayınca istersen messi ronaldo takımda olsun önce takım olmak lazım... şu an ki takımda sabri,balta,kazım,yekta,amrabat gibi takım oyunuyla alakası olmayan onu da geçtim ayağına top yakışmayan oyuncular olduktan sonra takımdan harika futbol beklenemez ancak bireysel hareketlerle maç kazanabilirz ..

Yok artık. 10 dakikada takımı yerin dibine sokdun. Ne bireyselliği. Bu takım 2 senedir takım oyunuyla kazanıyor şampiyonluğu. Bence yazarken biraz düşünmelisin. 2 sene önce bireysel olarak kimse ön planda değilken nasıl aldık ozaman şampiyonluğu

Ali Adnan iyi futbolcu olacaksa da Rıza Çalımbay onu mal eder artık :asd: Yarı sahayı geçme yasağı koyar diğer bek oyuncularına yaptığı gibi.

semih-selçuk-melo-eboue-danny-engin-muslera-g.zan-riera-burak-umut.... bunlarda bireyselmi sadece??

real madride geçirirken? s04 orda yenerken- manu ilk maçta darma duman ederken---

abartıyorsun gerçekten..

takım oyunu oynamayı bilmeyen-takım olamayan takım fatih hoca ceza iken darma duman olurdu...

Yok artık. 10 dakikada takımı yerin dibine sokdun. Ne bireyselliği. Bu takım 2 senedir takım oyunuyla kazanıyor şampiyonluğu. Bence yazarken biraz düşünmelisin. 2 sene önce bireysel olarak kimse ön planda değilken nasıl aldık ozaman şampiyonluğu

burak tek başına sırtladı takımı nerdeyse çoğu maçta kötü futbol vardı iyi oynadığımız maç 15 i geçmiyor malesef ..(CL+LİG)..

semih-selçuk-melo-eboue-danny-engin-muslera-g.zan-riera-burak-umut.... bunlarda bireyselmi sadece??

real madride geçirirken? s04 orda yenerken- manu ilk maçta darma duman ederken---

abartıyorsun gerçekten..

takım oyunu oynamayı bilmeyen-takım olamayan takım fatih hoca ceza iken darma duman olurdu...

hiçte abartmıyorum ... ya muslera çok iyiyidi kazandık, ya burak çok iyiydi, bir gün hamit iyiydi S04 maçında onu kazandk , Real maçında kabul takım olarak 15 20 dk iyiydik, ondan sonra ordu ve MİY dönüşlerinde iyiydi takım vs vs başka da gelmiyo aklıma

ROMA - La pista che potrebbe portare Aleksandar Kolarov alla Juventus è ancora calda: per il Manchester City il cartellino del bosniaco vale 10 milioni, cifra che i campioni d’Italia sarebbero pronti a sborsare, almeno per i bookie. L’ingaggio del calciatore si gioca a 1,67 sulla lavagna di Skybet, con altre destinazioni molto più lontane. L’Inter vale 6 volte la scommessa, ma si sale a 12,00 per il Milan. Napoli ultimo in lavagna a 22,00. MSC/Agipro

Calciomercato, Kolarov alla Juventus: l’affare a 1,67 - Scommessenews / Scommesse - Tuttosport

juve - kolarov için 10 milyon euro m.city teklif.. skybette 1.sırada..:eek:

Allah onlara akıl fikir versin.bernabeuda hayvanlar gibi oynamıştı madride karşı.oradaki savunmasını izlesinler bi ara.bence yeni nesil sinisa mihajlovictir kolarov.bir de şutlarını var ki (bilmeyen yok) adam öldürecek kapasiteye sahip.birinin suratında patlasa o şutlardan biri bildiğin facia

Aleksandar Kolarov || Murderer || - YouTube

Burada Kolarov un şu bahsedilen ölümcül tehlike yaratan şutları var. Karşısında kim varsa kesinlikle dikkatli olmalı. Boş bir anında olmadık yerine şutu yerse istenmeyen acı sonuçları olabilir..:sad007:

Neyseki Volki nin sağlam bir yapısı var..:D

Aleksandar Kolarov || Dancing || - YouTube

Burada da defans ve atak anlayıştaki oyun tarzının aslında bir solbekten çok libero ve hatta bir ön libero tarzında olduğu açıkça görülüyor..:yenieek::cool:

hiçte abartmıyorum ... ya muslera çok iyiyidi kazandık, ya burak çok iyiydi, bir gün hamit iyiydi S04 maçında onu kazandk , Real maçında kabul takım olarak 15 20 dk iyiydik, ondan sonra ordu ve MİY dönüşlerinde iyiydi takım vs vs başka da gelmiyo aklıma

ne bekliyosun?

sürekli oyuncularına ceza yiyen-sürekli transfer haberleri ile ortalığı karıştıran...

lig maçlarını salla gitsin ayrıca.. avrupadaki maçların hangisinde ezildik?? ben hatırlamaıyorum çoğu maçta başa baş oynadıkkk..

real maçında penaltın verilse,daha farklı olurduk değilmi? kıyaslayacaksan avrupa maçlarını kıyasla derim. süper demiyorum ama rezilde değildik..

ayrıca her takımın belli süreleri vardır.. 8 likten çıktık-şampiyon olduk. burak-senjder-drogba yoktu. snejder-drogba yokken gruptan çıktık- snejder-drogba geldi yarı finalin eşiğinden döndük.

bir anda olacak işler değil bunlar. bu sene 3 sene, sabredeceksiniz. çok iyi futbol oynamak için beraber oynamak ve önemli isimler gereklidir. buda zamanla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt