GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 542

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
542/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amkspor ‏@Amkspor 43s

SON DAKİKA: Beşiktaş, Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş'u 4 milyon 430 bin TL bonservis bedeli ile renklerine bağladı.

cok degil mi ya...4,4 milyon...

bunlar gaziantepe gelince hiç paradan kaçınmıyorlar :) bu ne ya sanki ebueyi transfer ediyolar , biz ebueye bu kadar para vermemişizdir... Murat terim kardeşim bak transfer yorumu yaptım , nasıl??

son bir aydır yemek falan tartışılıyor, dün hangi joyistik daha iyi tartışması vardı, okumak istemiyosan geç başka yorum oku , bitsin gitsin.. konu üzerinde tartışmıyoruz, konuya açıklık getirdim ferda acayip bir yorum yapmış yorumu üzerine tartışıyoruz, konu burda başladığı için de burda devam ediyoruz,

Fatih dursun kardeşim saygıdan kastın ne??? sen avukatmısın ?? ben öyleyim bu kadar savunmuyorum müvekkilimi, hayırdır...

Bak avukat kardeşim burası transfer forumu.Dün olanlar beni ilgîlendirmez.Rahatsız olan olmamış olabilir.Sen rahatsız olan birine bu şekilde konuşman yanlış.BURASI TRANSFER NÖBETİ

bunlar gaziantepe gelince hiç paradan kaçınmıyorlar :) bu ne ya sanki ebueyi transfer ediyolar , biz ebueye bu kadar para vermemişizdir... Murat terim kardeşim bak transfer yorumu yaptım , nasıl??

teşekkürler transfer yorumu yaptığı içinde.. o para tl. etmez o ayrı...

insanlara bişey derken uslubunu düzeltsen iyi olacak. ben konuda kimseyi ayırt etmedim ama konuyu ikinizde çok uzattınız orda. konu var zaten isterseniz sabaha kadar tartışın..

zaten transfer yok birde nöbette aziz yıldırım çekemem:b5:

kusura bakma derken , Euro sandığım için değil, sana sert çıktığım için anlatım bozukluğu olmuş murat bunun için de kusura bakma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt