GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 547

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
547/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

forumdaki modlar haberi geciktirdiğinden ben açtım,ayrıca o yeni haber.transfer forumuna haber açmaya kakışınca 5 saat onay bekliyoruz

:) valla bilmiyordum senin açtığını.. ama mesela devam eden konuya girsen haberi o konu üzerinden gitse daha iyi değil mi?? bir de bu haberin devamı için diyip altta link var habere gidiyorsun sonra tekrar foruma dönüyorsun falan o da çok mantıklı değil bence...

forumda ama sorun var galiba . mesah yazinca sayfada kalmak istiyormusun uyarisi ve saire geliyor. mesaj düzenlemede olmuyor.

G.Saray’ın önderliğinde, yabancı oyuncu sayısındaki kısıtlama nedeniyle Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i görevinden almak için imza toplayacaklarının öne sürülmesiyle ilgili Cavcav, “Arkadaşlarımızın aldığı karara göre, Yıldırım Demirören’e destek veriliyor. Benim de 10 yabancı oyuncum var. Bu konuda G.Saray mahkemeye müracaat etti ve karar bekleniyor. Oradan olumlu bir karar çıkması durumunda federasyonumuzun uygulamak mecburiyetinde olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

G.Saray’ın önderliğinde, yabancı oyuncu sayısındaki kısıtlama nedeniyle Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i görevinden almak için imza toplayacaklarının öne sürülmesiyle ilgili Cavcav, “Arkadaşlarımızın aldığı karara göre, Yıldırım Demirören’e destek veriliyor. Benim de 10 yabancı oyuncum var. Bu konuda G.Saray mahkemeye müracaat etti ve karar bekleniyor. Oradan olumlu bir karar çıkması durumunda federasyonumuzun uygulamak mecburiyetinde olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

O karar çıkana kadar transfer sezonu kapanır

:) valla bilmiyordum senin açtığını.. ama mesela devam eden konuya girsen haberi o konu üzerinden gitse daha iyi değil mi?? bir de bu haberin devamı için diyip altta link var habere gidiyorsun sonra tekrar foruma dönüyorsun falan o da çok mantıklı değil bence...

bu ara normall. bakıma aldılar bir ara forumu. ne ettiler anlamadım. hata çıkıyor-hata veriyor..

düzelir elbett bunlar..

fatih dursun burdamısın la??

benim yüzünden trasnfer olmuyor diyorsunuz, bruma haberlerinide koymasak yurtdışı kaynaklı kargalar uçuşur burda...:lol:

karga bokunu yemeden damlıyorumki trasnfer habersiz kalmayın diyee.:cool:

fenerasyon ab olayını reddetmişti en son, onla ilgili bizimkiler insan haklarına başvuru yapacaklardı noldu o iş bilen var mı? cavcavın mahkeme dediği o mudur aceba??

fenerasyon ab olayını reddetmişti en son, onla ilgili bizimkiler insan haklarına başvuru yapacaklardı noldu o iş bilen var mı? cavcavın mahkeme dediği o mudur aceba??

yokkkççç

tff olayı red etmedi, ben karar veremem dedi..

ozaman mahkemeye gittiler sanırsam bizimkiler. eğer karar lehimize çıkarsa ab statüsünde oynatabiliyoruz oyuncuları.. ayrıntılı bilmiyorum aklımda kalan bu...

yokkkççç

tff olayı red etmedi, ben karar veremem dedi..

ozaman mahkemeye gittiler sanırsam bizimkiler. eğer karar lehimize çıkarsa ab statüsünde oynatabiliyoruz oyuncuları.. ayrıntılı bilmiyorum aklımda kalan bu...

Ama ordan bir şey çıkmayacak gibi . çünkü bizim başkan illaki gelecek kararla ilgili birşeyler öğrenip transfer yapardı diye düşünüyorum... ya da fener bizi zor durumda bıraktı biz de son anda iyi yabancılar alıp onlara kapak yapıcaz da olabilir olumlu karar çıkacak duyumu alındıysa eğer... cümle biraz düşük oldu ama idare et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt