GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 565

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
565/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Öyle birşeyin olma ihtimali yoktu bence. Gelseydi Hamit'le rotasyona girerdi.

Hamit'in ezdiği o toplarda Alper'i düşünün, çok da faydalı olurdu.

Tam hatırlamıyorum kimin dediğini ama bizimkilerden biri açıkladı Alper alınsaydı Melo kesinlikle alınmayacak dı diye.

En büyük artimiz kadroyu gereksiz isimlerle sisirmedik. Sadece orta sahada 1-2 oyuncu fazla okadar. Culio-Elmander-Riera gidecektir zaten. Bugün kimse sorsan sana kadroyu sayabilir.

Bunun genis kadroyla falan alakasi yok.

Ynt: Transfer Nöbeti

Gidip 3.lig takımına 4 atıp bu takım çok iyi dersen ve gerçekleri görmezsen Galatasarayı küçümsersen elin oğlu gelir sana sahanda tıkar o zaman işte kendine gelirsin.

En büyük artimiz kadroyu gereksiz isimlerle sisirmedik. Sadece orta sahada 1-2 oyuncu fazla okadar. Culio-Elmander-Riera gidecektir zaten. Bugün kimse sorsan sana kadroyu sayabilir.

Bunun genis kadroyla falan alakasi yok.

ama Malesef AS kadro ile yedekler arasinda ucuruma kadar fark var.

appiah2007 - 24.07.2013 23:44

bugün rezalet bir gün

formalar kötü

takim kötü

yargitay bassavci kararin onanmasini istemis kötü

bize gülmek hicmi yok arkadas 3 yildir ne cekiyoruz

biri cocuga ayran uzatsin

Ulan bu kuşlar kadar dengesizi yok yemin ediyom kendileri hallerini görebilse kendileride kabul eder. Maçtan önceki yorumlara bakın, 3ten aşağısı kesmez, en az 4 atarız alışkanlık oldu, tıklar geçeriz ehehehe minvalinde :D Şimdide uyanın arkadaşlar Gs şampiyon olacak yine Cardozo bile yetmez daha iyi bir kadro kurmalıyız filan diyolar ahaha harbi değişikler ya sonra yenince biz suçlu oluyoz anlamadım ki arkadaş.

Ulan bu kuşlar kadar dengesizi yok yemin ediyom kendileri hallerini görebilse kendileride kabul eder. Maçtan önceki yorumlara bakın, 3ten aşağısı kesmez, en az 4 atarız alışkanlık oldu, tıklar geçeriz ehehehe minvalinde :D Şimdide uyanın arkadaşlar Gs şampiyon olacak yine Cardozo bile yetmez daha iyi bir kadro kurmalıyız filan diyolar ahaha harbi değişikler ya sonra yenince biz suçlu oluyoz anlamadım ki arkadaş.

Sanki bizim forum çok farklı :D

Ulan Haziran 20'den sonra inanılmaz bir transfer hareketliliği bekliyordum, 24 temmuz oldu tık yok :(

İşin kötüsü Culio, Yiğit, Sercan, Kazım, Elmander, Riera, Ceygun gibi oyunculardan hiç biri gitmedi.

fb Bolu'ya 4 attı diye gelip burada yönetimi eleştiren bazı kişiler vardı,hatta şampiyonluk bile gitti diyorlardı.O zaman dedim şu fbyi bir de psv macında izleyelim ak koyun kara koyun o zaman belli olur diye.Dediğim çıktı.

Bruma ve Rekik 2-3 sene içinde İngiltere'ye iyi parayla transfer olurlar.Bide Rekik stoper ama sol ayaklı.Çok olmayan birşey bu.Teknikte.Bu arada amele Alves'in hareket çektiği eleman çok teknik.Oda ilerde baya iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt