GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 569

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
569/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap39 dk

Bayernli Emre Can'ı ilk keşfeden divan üyesi Sami Çölgeçendir.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap38 dk

2004 Schalkede Şampiyonlar Ligi final denetleme grubundayız. O zaman FIFA'ya bağlıyız çalışıyoruz organizasyon lideri olarak.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap36 dk

Sami abi gel birşey göstereceğim dedi ve küçük Schalke sahasında Emre Can'ı izledik. 9 yaşında gerçekten dikkat çekici.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap36 dk

Annesini babasını bulduk, Sami abinin ilk sorusu "Ulan Emre Can hangi takımı tutuyorsun?" Cimbomluyum abi.. Utana sıkıla..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap35 dk

Öğrendikki Frankfurtta oynuyor. Anne baba hazır Türkiyeye dünden meraklı. Kontakları aldık döndük..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap34 dk

Sami abi iki mektup yazdı, biri Özhan Canaydın'a biri Alp Yalman'a.. Özetle şunu yazdı ;

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap33 dk

Emre Can diye bir çocuk var şansa bulduk. Müthiş yetenek aileyi bulduk konuştum herşey ok zaman kaybetmeden Galatasaray'a kazamdıralım.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap33 dk

Altınada Emre Can ailesi ile ilgili tüm kontaklar.. Haber çıkmayınca Canaydının yüzüne söyleyerek hatırlatıyor Sami abi.. Ama nafile

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap32 dk

Ve Galatasaray ilgilenmiyor ilgilenmediği gibi merak edip baktırmıyorda..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap31 dk

2 sene sonra Eintracht Frankfurt 3 sene sonrada Bayern alıyor.. Şimdi Galatasaray seferber olmuş durumda almak için..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap31 dk

Emre Can haberlerini okuyunca aklıma bu geliyor paylaşayım dedim..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap30 dk

Bu arada Sami Çölgeçenin Emre Can ile ilgili yazdığı mektup tarihi ve imzasıyla hala kendisinde saklı..

Adebayor ve Drogba 2 :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Eğer dediğin gibi yapıp Balta'ya güvenirse kendi fişini çeker o adama ben herhangi bir iş için dahi güvenmem sol beki geçtim bence bunu milyonlarca taraftar görüyorken yılların kurt hocası bu adamın bu kadar eksik olmasına rağmen ona güvenerek yola çıkmaz ha çıkarsa dediğim gibi kendi başını yakar hiç iyi olmaz.

Yerli stoper alınıp yabancı sol bek alınabilirdi. Zaten transfer sezonuna başlarken bizim ilk ihtiyacımız parolamız sol bek diye çıktık hangi akla hizmetse stoper alıp geldik bir yanlışlık var ama neyse.

haklısın ama stoper de şarttı bu takıma

Semih daha tecrübesiz, yabancı transfer bir anlamda semihi de çevirmeli, semih-zan veya semih-ömer kaldıramazdı savunmayı. bence göbek daha önemli. şuan herkesin hemfikir olduğu gibi muslera, eboue, ched, melo, sneijder, drogba banko oynar. eğer bunlardan biri sakatlanırsa Riera sol beke geçer ligde.

SON DAKİKA: Porto'nun forveti Jackson Martinez 32M € karşılığında Napoli'ye transfer oldu. Oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Sky Italia

güzel kazık atmış porto

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

yo klasik sağ iç oyuncusu aslında, ortaları falan da iyidir, amrabattan falan çok daha iyi orta yapar. eğer ufaktan bi kıpırdanırsa çok faydalı olacağı kesin ama kıpırdama olur mu dersen sanmıyorum.

İnşallah kardeşim Hamit'in her topta kıçını dönüp 2 adamın arasından topla geçmeye çalışması, top kaptırıp atak yapacakken kontra yemelerimiz deli ediyor. Hoca da takıldı mı takılıyor futboldan soğur insan yeminle..

SON DAKİKA: Porto'nun forveti Jackson Martinez 32M € karşılığında Napoli'ye transfer oldu. Oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Sky Italia

güzel kazık atmış porto

Jackson Martinez iyi adam ama penaltı kullanmasın abi ya. 2 hafta üst üste portoya yüklü girdim maçta da bu beyinsiz penaltı kaçırdı maçlar berabere bitti :o

Sky Italia

güzel kazık atmış porto

yağlı kazık , 7-8 milyon eurodan bir kuruş fazla etmez, bu sene italyanlar mala bağladı ,transfer konusunda malın malı olan real madrid bile abad oldu bu italyan salaklığı yüzünden,liglerinde pek meymenet kalmadı hepden gümbürdesin bu makarnacı gavad italyanlar..

parçalı yakışır başgana :rolleyes:

1002872_558368530878047_1677468377_n.jpg

parcali degil ama yakismis tabiki reyize renkler muhtesem :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Bizim parcali haric diger iki forma hakkinda olumsuz yorum yapmistim ama fenerin formalarini gorunce bizimkiler tasarim harikasi olmus. Nike bu konuda Adidas in onune gecmis.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt