GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 653

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
653/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray Gündemi ‏@GSGndemi 5 dk Emre Kılıç, Okay Yokuşlu, Emre Can, Hakan Çalhanoğlu, Serdar Gürler, Okan Aydın isimleri yakında Galatasaraylı olabilir

Emre Can'ın babası Orhan Can: "G.Saray oğlumu istiyor ancak biz Almanya'da devam etmesini istiyoruz. Türkiye seçeneği çok açık gözükmüyor"

Bizim transfer işleri ile kim ilgileniyorsa çok beceriksiz olmalı.Hatta rezalet.Sol bek yok,kanat adamları yok.Bunlar ne yapıyorlar arkadaş.?

Benim de anlamadim bu, Arda gelince tam olarak nerde oyniyacak? hadi orta sahanin üclüsünün biri olsa yani Arda Melo Selcuk , yabanci sinirin da ne gibi bir faydasi olacak? Takim güclenmis olur ama yabanci siniri icin hic bir faydasi olmaz bu transfer.

Arda orta sahaya geçer, Hamit sağ beke.

Mevcut durumda gözü kapalı ilk 11'e yazılacak 5.yerli yok (Selçuk, Burak, Semih, Hamit), Arda gelirse o sıkıntı bitmiş olacak.

Transferin kalan zamani bizim icin nasil devam edecek gercekten cok merak ediyorum . Kimler gidecek , Kimler gelecek gorecegiz

Emre Can'ın babası Orhan Can: "G.Saray oğlumu istiyor ancak biz Almanya'da devam etmesini istiyoruz. Türkiye seçeneği çok açık gözükmüyor"

iyi hos da hangi takima gidecek bundesliga da? bize gelse emre belki sampiyonlar liginde oyniyacak piyasa yapacak, sampiyon bir takima gelecek, türkiye geldi diye hemen yildizi mi sönecek bu adamin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt