GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 669

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
669/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Arda ya karşı istemsiz bir antipatim var. Ve bunu ne Skibbe, Ne Polat ne Sezgin oluşturdu. Ardanın kendisi maalesef.

Ha dönsün isterim 66 gibi olacaksa. Ama yine de şimdi değil 3-5 sene sonra.

Şu anki takımın kimyası müthiş. Hiç riske girmeye gerek yok.

adnan sezgin skibbe oluşturmadı medya oluşturdu siz de düşman kesildiniz. Elanonun çıplak fotoğrafları çıkmıştı barosun bir erkekle öpüşürken resimleri vardı ama taraftara sorsan sevgilisine jest yapan Arda suçlu baros king

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Neyini gördün ki? Gördüğümüzü basından görmüyor muyuz?

Sütten çıkmış ak kaşık ama basın öyle gösteriyor diyorsun.

Boşver bunları. Arda nın gezmesi eğlenmesi olabilecek şeyler. Ama benim hoşlanmadığım adam çok bilmiş antipatiğin teki. Ve şu anki takımın son ihtiyacı Arda. Bu havayı sinerjiyi bozar Arda.

Dediğim gibi 3-5 sene sonra gelebilir.

Cevap: Transfer Nöbeti

Sütten çıkmış ak kaşık ama basın öyle gösteriyor diyorsun.

Boşver bunları. Arda nın gezmesi eğlenmesi olabilecek şeyler. Ama benim hoşlanmadığım adam çok bilmiş antipatiğin teki. Ve şu anki takımın son ihtiyacı Arda. Bu havayı sinerjiyi bozar Arda.

Dediğim gibi 3-5 sene sonra gelebilir.

Yok demiyorum, sen dediğimi iddia ediyorsun. Senin mesajını okuyan biri, o cümleyi dediğimi varsayıp bana sallayabilir.

Arda-Basın durumu da böyle kanımca.

adnan sezgin skibbe oluşturmadı medya oluşturdu siz de düşman kesildiniz. Elanonun çıplak fotoğrafları çıkmıştı barosun bir erkekle öpüşürken resimleri vardı ama taraftara sorsan sevgilisine jest yapan Arda suçlu baros king

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Genelleme yaparak konuyu alakasız insanlara getirerek ana konudan uzaklaşıyorsun. Bana ne Baros dan Elano dan.

Ardaya düşmanlığım yok. Gezmesi tozması kimlerle yediği içtiği beni ilgilendirmez. Evet o dönem basın çok abarttı ama Arda da çanak tuttu.

Fakat Arda bana çok antipatik gelen bir çocuk. Gelebir hatta 66 numaralı Arda olarak gelmesini de isterim ama şimdi değil. Daha sonra

Cevap: Transfer Nöbeti

................muslera..........

eboue..semih..chedjou..kolarov

..............melo...selçuk............

.................sneijder................

.....burak....drogba....arda.....

Hımmm... ;)

benim fenerli ne arkadasim var nede aileden birisi dayim haric ki onlada 3 temmuzdan beri konusmuyorum :D gencken fenerli bir arkadasim vardi ama bir derbi sonucunda birbirimize girerek bidaha görüsmedik vallahi. genelikle koyu fenerlilerin kafa yapisinda sorun olduguna inaniyorum acikcasi. ha öylesine takim tutan kitleden bas etmiyorum ben burda anneler teyzeler gibi mesela.

Edit: yasimda 31 bu arada. genc sayilirmiyim bilmiyorum acikcasi senin gözünde.

Fatih abi sen sasirmissin ben sana diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt