GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 704

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
704/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

takimin 60% komple degistirmisin be kardes :D kadro güzel baya ama böyle hamleler yapmamiz imkansiz bence. bizim yönetimin cebinde akrep var bide yabanci olayi var ortada maalesef

kesinlikle amabişey sorcam daha degistirmeme ragmen soruyum

eboue yaş 31 olcak

solbek riera 32 olcak hakan 33 galiba türk sol bek yok zaten

kanatlarda aydın gitti kazım emre ç engin erman 45 maç götürmez takımı as olamaz forvet drogba uzatılmaz burak para ederken satılır

bunlar yapılınca mecburen bu kadro oluyor

buragi biraz saga cekebilir nasilsa hamitin hic faydasi yok ordan burak gelebilir yine ortaya yakin olur.

ama bir tarafta kanat sart o kesin. solda mesela ambrabat yada daha iyisi cok saglam bir kanat oyuncusu alinir.

sen ozaman seyret sneijderi ve forvetleri ikinci yarida gördük sneiderin attigi pasi ambrabatta, ben bu futbolu

istiyorum arkadas cabu öne dogru sag sola topu itip sansa pozisyon olacakta gol atacagiz.

cabuk kanali sistem kontraatak bugünün futbolu budur !

ben sisteme birşey demiyorum zaten elimizde ona uyan kadro yok diyorum burak o kanat işini yapamaz bi kere ayrıca bu kadar gol atarken kanata almak insafsızlık olur 4-2-3-1 için iki tane iyi kanat oyuncusuna ihtiyaç var bence

drogba daha iyi olacak. hasan sasin dedigi gibi 1-2 hafta daha zaman gerekiyor ona. bence 1 ay :D ama iyi bir drogba izleriz bu sene.

seneye nediyosunuz
780030_Galatasaray_SK.jpg

Bruma ve Nani yer degistirsin, Chedjou da iyi cikarsa olur. Demba yerine Burak da tek forvet oynar. Ancak Nani ve Bruma luks kacabilir takim defansi acisindan. Bruma solda, Engin solda daha saglam bir takim olur. Nani istikrarsiz bir adam.

Bruma ve Nani yer degistirsin, Chedjou da iyi cikarsa olur. Demba yerine Burak da tek forvet oynar. Ancak Nani ve Bruma luks kacabilir takim defansi acisindan. Bruma solda, Engin solda daha saglam bir takim olur. Nani istikrarsiz bir adam.

nani bizim ligde butakımda yalın ayak oynar

burak sırtı dönük top alamıyo tek forvet neyapabilir kosmadan

burak arda takas edilir

arda bruma yerine koyulur

ya benim amacım brumadır illa nanidir degil mantalite anlamında

kesinlikle amabişey sorcam daha degistirmeme ragmen soruyum

eboue yaş 31 olcak

solbek riera 32 olcak hakan 33 galiba türk sol bek yok zaten

kanatlarda aydın gitti kazım emre ç engin erman 45 maç götürmez takımı as olamaz forvet drogba uzatılmaz burak para ederken satılır

bunlar yapılınca mecburen bu kadro oluyor

muslera ve burak satilirsa senin yazdigin kadro yada ona yakin yapilir. burak ve muslerada yaklasik 40 milyon euro gelir. 20 milyonda kendin ekledin mi ..60 milyona cok iyi bir kadro kurulur.

gecen yil drogbayi almasaydik sampiyonluk kuslara gidiyordu be,hala drogbaya takintili olanlar var.adam 35 yasinda ama 28 yasindaki buraktan 3 misli fazla kosuyor,utanacak biri varsa ona burakti bugun

ben sisteme birşey demiyorum zaten elimizde ona uyan kadro yok diyorum burak o kanat işini yapamaz bi kere ayrıca bu kadar gol atarken kanata almak insafsızlık olur 4-2-3-1 için iki tane iyi kanat oyuncusuna ihtiyaç var bence

tam kanata demedim zaten ama sag tarafa yakin yine ortaya yakin ordanda faydali olur. hamit oynayacagina bu sistem denenebilir. hata yine 2 forvet oynasinlar bir tarafa kanat ister sol vey sag taraf o bile yeterli.

suan tam kanatsiz oynuyoruz buda oyunu öldürüyor.

selcuk mel ortada oynadilar hamit sag tarafa yakin. tam les öyle olacagina hamiti cikar yine selcuk melo orta drogba burak forvet yanlarina saglam bi kanat bu bile is yapar.

ama bugünkü maca bak ilk yari komple kanatsiz.

ikinci yari ambrabat girdi takim biraz oynamya basladi kanatlardan.

tam oynmaya basladik hoca sneijder drogbayi cikardi bi birakta izleyelim hoca garazin ne bu sisteme karsi ?

nani bizim ligde butakımda yalın ayak oynar

burak sırtı dönük top alamıyo tek forvet neyapabilir kosmadan

burak arda takas edilir

arda bruma yerine koyulur

ya benim amacım brumadır illa nanidir degil mantalite anlamında

O isler oyle olmuyor guzel kardesim. Nani, Arap liglerinden birinde de oynasa yine istikrarsiz bir oyuncu olarak kalacaktir. Dogasinda var.

Burak tek forvet oynayabilir. Sneijder'in defans arasina ve arkasina atacagi ince toplardan cok ekmek yer. Burak dememiz sebebi yabanci kisitlamasi. Yoksa alirim Soldado'yu yaslanirim arkama.

bu yıl yerli bir stoper almalıydık. chedjou belki iyi bir oyuncudur fakat bu kontenjan nedeniyle ömer toprak,serdar taşçı vs gibi yerli bir defans şarttı bu yıl. önümüzdeki sezonda yabancı sayısının 5 e düşeceği için asıl skıntı seneye yaşanacak.

----------------muslera------------------

emre can-----semih------s.taşçı(yerli)--------kolarov

----------------melo---selçuk----------------

bruma-----------sneıjder-------------------arda

-----------------drogba---------------------

arkadaşlar bu kadro sizce iş yaparmıydı yanlız cl ligi için düşünmeyin ligde malum kontenjan nedeniyle sıkıntı çekeceğiz. ben chedjounun alınmasının yanlış olduğunu onun yerine s.taşcı,ömer toprak vs. herzaman gündeme gelen bu yerli defanslardan birinin alınması gerekirdi diye dşünüyorum. çünkü kontenjanın seneye 5 e düşecek olması bizi çok daha kötü etkileyecek. Kadro bile kuramaz olduk. ama bu yıl hiç olmassa koyu yazan isimlerin laınması gerekirdi.

yalnız bişi dicem ımm abi dur söylicem söylüyorum

bizim kulup 40 kazansın transfere en fazla 20 harcar :D

:lol:

sermaye artirimina yaklasik 80 milyon tl gerekiyormus galiba. stadin catisida yapilmasi gerekiyor yakinda. onada say 10-15 milyon euro veya dollar artik her neyse...

borcda inmesi gerekir bir cekilde. perde arasindaki maddi konulari unutuyoruz cok cabuk maalesef. yani yönetimide hak vermek gerekir bazen.

Amma abarttiniz ama ya. Takimin yarisindan cogu degisene kadar basa bas oynuyorduk Napoli´yle, ara ara daha baskiliydik bile.

Defans hatalari disinda fena degildik bugün. Drogba ceza sahasi icinde düstügü pozisyon gol olsaydi görürdüm sizi :)

Yani takim kötü degil, bu seviyelerde kesinlikle. Ama kücük detaylar var, bunlari cözmemiz gerekiyor.

Semih (Gökhan) - Chedjou ikilisi hemen uyum saglamali, Arda ve Emre Can transfer edilmeli.

Burak - Arda takasi olur mu? Burak´in hali beni düsündürüyor. Moralsiz, isteksiz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt