Burak Karaduman
Büyük Kaptan
Bence ters kademeleri ve pas araları gayet muazzam ama bu onun iyi bir sol bek olduğunu göstermez
yalan olmasın ilk paragrafı okudum haklılık payı yüksek yalnız söylemeden edemiycem işte bizide bu yıl çözdüler kilitliyolar açamyoruz 4-3-1-2 de
evet anlatiklarin ciddiden cok iyi ama defansiv konusunda yinede sinfida kaliyor maalesef. riera kötü oyuncu degildir asla. hata cok kaliteli bir isim ama cok kötü bir sol bek maalesef![]()
suc onda degil ama. bu takima 2 yidlir sol bek almayan ve hakan balta ve caglarli sol beke güvenen zihniyete suc. Riera ama hizindan dolayi sol acikda degil bence. sol icde bence denenmeli diyecegim ama orda da selcuk oynuyor :SS:
nerden baksan olmuyor riera maalesef![]()
bi bomba gelecek orası kesin aysal başkan rahat etmez içi içini yer görün bakın
:sad007:
![]()
Orta alanda özellikle delici oyuncumuz olmamasının sıkıntısını yaşıyoruz bence. Engin form tutarsa o yönden biraz daha problem çözülebilir, kilit açma anlamında da fayda sağlar Engin.
Önde Burak-Drogba- Sneijder olursa, Orta alandaki Engin ve Selçuk gibi yaratıcı 2 yönlü oyuncularımızla, üretkenlik sorunu yaşamayız bence. Tabi ki beklerimizin de Eboue-Kolarov olduğunu hayal ediyorum.![]()
Muslera
Eboue Semih Chedjou Erman
Melo Selçuk
Kazım Sneijder Amrabat
Drogba/Burak
Sanırım yavaştan hazırlanmak şart , en kötü ihtimalle böyle oynayalım. Hatta Kazım'ın yerine Engin çok daha iyi olabilir belki de. :yenieek:
Muslera
Eboue Semih Chedjou Erman
Melo Selçuk
Kazım Sneijder Amrabat
Drogba/Burak
Sanırım yavaştan hazırlanmak şart , en kötü ihtimalle böyle oynayalım. Hatta Kazım'ın yerine Engin çok daha iyi olabilir belki de. :yenieek:
drogba tribünde 6 m € kazanırsa çarşı karışır aga bence
zaman inşallah beni haklı çıkarır renktaşNe bombasi arkadas ya. Bu 6+0+4 ile bomba falan beklemeyin.
Riera - Amrabat - Elmander gitsin
Siqueira - Bruma - Emre Can gelsin
Bide Eboue gitsin![]()
Oda var her türlü iki ucu ...'lu değnek durumuna geliyoruz hatta bu değneğin her yeri ... ! :sad007:
Biz seninle Burak'ın sağ açık olması konusunda anlaşmıştık sanki![]()
kesinlikle
abi bak açık açık söyleyim adaşım yani burak yılmaz samimi söylüyorum ben gibi huy abi bu bende 2 çalım atıyım gol atıyım millet costurunca bi havalara girerim herif aynı ben ya burağı satsak drogba sezon götürmez onun yedekleri tek forvet çalışamaz
yani hertürlü seneye kaldı tüm işler
zaman inşallah beni haklı çıkarır renktaş
Şu sınır olayını çözünce bunların hıncı , hırsı öyle bir alınmalı ki ibret olsun bazılarına. :yenieek: