GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 709

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
709/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

özet :yenieek:

:rolleyes::sad007:

780121_Galatasaray_SK.jpg

Bence ters kademeleri ve pas araları gayet muazzam ama bu onun iyi bir sol bek olduğunu göstermez

evet anlatiklarin ciddiden cok iyi ama defansiv konusunda yinede sinfida kaliyor maalesef. riera kötü oyuncu degildir asla. hata cok kaliteli bir isim ama cok kötü bir sol bek maalesef :(

suc onda degil ama. bu takima 2 yidlir sol bek almayan ve hakan balta ve caglarli sol beke güvenen zihniyete suc. Riera ama hizindan dolayi sol acikda degil bence. sol icde bence denenmeli diyecegim ama orda da selcuk oynuyor :SS:

nerden baksan olmuyor riera maalesef :(

yalan olmasın ilk paragrafı okudum haklılık payı yüksek yalnız söylemeden edemiycem işte bizide bu yıl çözdüler kilitliyolar açamyoruz 4-3-1-2 de

Orta alanda özellikle delici oyuncumuz olmamasının sıkıntısını yaşıyoruz bence. Engin form tutarsa o yönden biraz daha problem çözülebilir, kilit açma anlamında da fayda sağlar Engin.

Önde Burak-Drogba- Sneijder olursa, Orta alandaki Engin ve Selçuk gibi yaratıcı 2 yönlü oyuncularımızla, üretkenlik sorunu yaşamayız bence. Tabi ki beklerimizin de Eboue-Kolarov olduğunu hayal ediyorum.:)

evet anlatiklarin ciddiden cok iyi ama defansiv konusunda yinede sinfida kaliyor maalesef. riera kötü oyuncu degildir asla. hata cok kaliteli bir isim ama cok kötü bir sol bek maalesef :(

suc onda degil ama. bu takima 2 yidlir sol bek almayan ve hakan balta ve caglarli sol beke güvenen zihniyete suc. Riera ama hizindan dolayi sol acikda degil bence. sol icde bence denenmeli diyecegim ama orda da selcuk oynuyor :SS:

nerden baksan olmuyor riera maalesef :(

Riera - Amrabat - Elmander gitsin

Siqueira - Bruma - Emre Can gelsin

Bide Eboue gitsin :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Erman

Melo Selçuk

Kazım Sneijder Amrabat

Drogba/Burak​

Sanırım yavaştan hazırlanmak şart , en kötü ihtimalle böyle oynayalım. Hatta Kazım'ın yerine Engin çok daha iyi olabilir belki de. :yenieek:

engin hamiti keser hoca hamiti töbe kesmez

bence kanat şart abi sneijder zaten bomba iyice bomba yapar kanatlı sistem

problem sadece söylendigi gibi degil işte görünüyor burak bildigin ciddiye almıyor koşmuyor kanat şart beslemeliyiz ugrasan yok yoksa ilerde

Orta alanda özellikle delici oyuncumuz olmamasının sıkıntısını yaşıyoruz bence. Engin form tutarsa o yönden biraz daha problem çözülebilir, kilit açma anlamında da fayda sağlar Engin.

Önde Burak-Drogba- Sneijder olursa, Orta alandaki Engin ve Selçuk gibi yaratıcı 2 yönlü oyuncularımızla, üretkenlik sorunu yaşamayız bence. Tabi ki beklerimizin de Eboue-Kolarov olduğunu hayal ediyorum.:)

Riera - Amrabat - Elmander gitsin

Siqueira - Bruma - Emre Can gelsin

Bide Eboue gitsin :)

eboue takim icinde kalmasindan yanayim acikcasi. takimin maskotu gibi bir sey oldu :)

ama saydigin isimler gelse ... korkunc bir sey olur ama nerdeeee. hayal kuruyoruz bence.

muslera

emre can semih chedjou siquera

melo selcuk

bruma amrabat

sneijder

drogba/burak

Edit: gercigi yine olmaz. yabanci sayisi 7 oluyor drogbayi yedek biraksak bile . oda imkansis olur. drogba gibi birisi öldürsen tribüne yolayamasin kolay kolay.

Oda var her türlü iki ucu ...'lu değnek durumuna geliyoruz hatta bu değneğin her yeri ... ! :sad007:

kesinlikle

abi bak açık açık söyleyim adaşım yani burak yılmaz samimi söylüyorum ben gibi huy abi bu bende 2 çalım atıyım gol atıyım millet costurunca bi havalara girerim herif aynı ben ya burağı satsak drogba sezon götürmez onun yedekleri tek forvet çalışamaz

yani hertürlü seneye kaldı tüm işler

Biz seninle Burak'ın sağ açık olması konusunda anlaşmıştık sanki :)

Hocam sağ açık değil , eğer adam gibi sol bekimiz olsaydı 4-3-3 sistemine yakın bir şekilde ;

Selçuk Melo

Sneijder

Burak Drogba Arda​

Vs. yapabilirdik mesele bu ancak defans daha toparlanamadı hem adam gibi sol bek yok 4-3-3 çok zor bu durumda bakalım Fatih Hoca ne yapacak ?

kesinlikle

abi bak açık açık söyleyim adaşım yani burak yılmaz samimi söylüyorum ben gibi huy abi bu bende 2 çalım atıyım gol atıyım millet costurunca bi havalara girerim herif aynı ben ya burağı satsak drogba sezon götürmez onun yedekleri tek forvet çalışamaz

yani hertürlü seneye kaldı tüm işler

Şu sınır olayını çözünce bunların hıncı , hırsı öyle bir alınmalı ki ibret olsun bazılarına. :yenieek:

bakın arkadaslar belki çok yanlıs bi görüs bu maçlık falan degil yemin ederim geçen gördüm kesinlikle marka farkı var diyebilirsiniz ama

sneijder 28 yasında 4m € alıyo

drogba 35 yasında 6m€ alıyo

ha buraya kadar okuyunca lan mal cocuk yaşla ne alakası var herif efsane dersiniz katılırım ddrogba cok baskadır efsanedir

ama kıyasladıgım oyuncu selcuk burak melo degil o da sneijder baya oynamadı ama yaşının döneminin zirvesinde 2m € fark cok degilmi drogba cok alıyo demiyorum bu fiyata göre sneijderde 5.5 almalı bence alsında demiyorum bence karıstı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt