GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 736

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
736/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda Fenere Filandır Şeref Yoksunu Sporx

b6116sporx.jpg

Emenike'ye sürpriz talip! - Türkiye Transferler - Galatasaray

Memur zihniyetli futbolcu istemiyorum ben. Adnan Polat nasil bir kontrat yaptiysa hic bitmiyor. Verin 700 bin eurosunu ve kovun.

hemen tek tarafli kontratini fesh ederim al simdi ebeninkine kadar yolun var git orda ne b.k yiyosan ye derim.ulan iki kurusluk adamlari basimiza bela etti a.polat,tüh sizin sifatiniza be

Hem bizden hem başka takımdan para kazanır..

Bir sene lisans çıkartmıyacaksın koca sezon yatacak sonra kulüp bulabiliyor mu bakalım

Geçen yıldan daha güçlenmedik. Acilen Riera, Elmander, Culio ve Dany den kurtularak bir sol bek bir kanat ve bir de uzun boylu tecrübeli bir stoper alınmalı. Rolando veya lescot dan biri alınmalı.

6+0+4 olayı geçen seneden belliyken bizimkilerin bu olayı fazla ciddiye almamaları ve buna göre plan yapmamaları, transfer döneminin bu kadar kötü geçmesine tek sebeptir...resmen kitlendik...:SS:

6+0+4 olayı geçen seneden belliyken bizimkilerin bu olayı fazla ciddiye almamaları ve buna göre plan yapmamaları, transfer döneminin bu kadar kötü geçmesine tek sebeptir...resmen kitlendik...:SS:

türk oyuncuya para vermeyen bir yönetimden ne beklenir, simdi bahane üretip duruyorlar. her seyin cözümü vardir.

bence bu kuralın gelmeyeceğini düşündüler. ayrıca hala da ciddiye aldıklarını düşünmüyorum yoksa bir iki yerli oyuncu mecburen almak zorundayız ki seneye 5 yabancı olacak ozaman ne yapacağız merak ediyorum. yapılacak iki şey var ya gücümüz yetiyorsa tüpçüyü indirmek bu seçenek çok zor paşamız izin vermeyeceğinden. ya da bu yıl dan başlamak üzere alınabiliyorsa emre can ve serdar taşçı,ömer toprak vb. oyunculardan en az ikisini kadroya katmak gerekiyor. kontenjanın 4 ünün geride kullanmak çok kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt