GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 741

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
741/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

• Mesut Özil
  • İlkay Gündoğan
  • Serdar Taşçı
  • Gökhan İnler
  • Leon Osman
  • Gökdeniz Karadeniz
  • Mevlüt Erdinç
  • Nuri Şahin
  • Ömer Toprak
  • Arda Turan
  • Aras Özbiliz

Bunlardan alamiyorsak Türk oyuncuya falan gerek yok Ünal Baskan.

Bize ciddi adamlar gerekli. 16-17-19 yasindaki gencleri bile alamaz olduk.

Hocam bu listeden kimi alıcaksın lütfen 1 oyuncu belki 2 anca. Mesut,Arda,İlkay imkansız kabul edersinki bu isimler sadece bizim için değil dünya üzerindeki bir çok kulüp için imkansız. Mevlüt Umut'tan ne artısı vardır bugüne kadar hangi takıma ne vermiştir neden istenir şüpheli? Ömer ya da Serdar yerli stoper adına alınabilir sadece bunlardan da 1 tanesi ancak. Gökdeniz kaç yaşına geldi hadi yaşını geçelim bizim oyun sistemimizde nerde faydalanabiliriz acaba? Nuri Şahin orta sahamızda kimi kesebilir anca yedekleyebilir Nuri gibi piyasası olan bir oyuncu bize yedek gelmek ister mi? Gökhan İnler alınabilir bir isimdi olmadı. Onun dışında Aras ve Leon'a hakim değilim sadece isim olarak biliyorum o kadar.

Yerli oyuncu konusunda çalışmalar yapılıyor belli ki Kolarov + Emre Can alınır ve çalışmalar doğrultusunda gerekli hamleler yapılırsa çok iyi olur açıkcası şu kadroyu izlemek istiyorum ben şahsen :

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Merak ettim neden bek konusunda hocayi haksiz bulmuyorsun:confused:

Abi, Türk takımlarının altyapıları o kadar vahim ki hoca takım içinden sol bek yaratma uğraşında.Önce Riera'yı denedi,şimdi de bir hazırlık maçında Erman'ı oynattı.2 senedir floryada Fatih Hoca.Gözüne çarpsa altyapıdan herhangi bir oyuncu,sence şans vermez mi?Türk Milli takımının sol beki yok,sağ beki gökhan haricinde yok,Arda haricinde kanat yok,burak haricinde forvet yok.Bu ülkenin nüfusu 75 Milyon.Bizim dışımızda ligdeki 17 takımın bek oyuncularına bakalım,acaba hangisi altyapıdan çıkan bek oyuncusunu a takıma monte etmiştir acaba?Yani bu konuda hocayı suçlamamak lazım,çürük malzemeyi yemeğin içine katmak yemeği daha mı lezzetli yapar,yoksa tadını mı bozar?

transfer illaki olur,emre can kiralık değil bonservisiyle gelmek istiyomuş,bu güzel.çocuk harbi GSlı çıktı:D

Kariyeri açısından öyle istiyordur Gs aşkıyla yanıp tutuşacak hali yok ben Werder Bremen veya o seviyede bir alman takımına gideceği konusunda eminim nerdeyse duyum filan olarak değil o yaşta o yetenekte bir oyuncunun tercihinin biz olmadığını biliyoruz.

transfer illaki olur,emre can kiralık değil bonservisiyle gelmek istiyomuş,bu güzel.çocuk harbi GSlı çıktı:D

Bir gazete de bugün şu cümleyi görüm ve inanamadım :

''G.Saray’ın görüşmelerine devam etmesine rağmen şu ana kadar olumlu netice alamadığı Emre Can’ın ailece koyu Fenerbahçe taraftarı olması ise Sarı-Lacivertlilerin işini kolaylaştırıyor. ''

Abi bu ne saçmalıktı ya inanamıyorum yani , adam fanatik Galatasaraylı daha ne saçmalıyor bunlar.

Ünal Aysal: "Galatasaray'in önlenemez yükselisi ayni hizli devam edecektir. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Hep beraber görecegiz."

Ünal Aysal : Angel Marin bu sene Arda'yı bizden istemeyin dedi. Biz de transfer sohbetini kestik

Ünal Aysal : Yabancı konular konusunda maalesef elimiz kolmuz bağlı.Türk oyuncular konusunda takviyeye ihtiyacımız olduğu çok açık

Ünal Aysal : Emre Can için ise uğraşıyoruz.Hocamızın da talebi, artık tecrübeli oyuncu kadromuzun olduğu,biraz daha gençleştirelim şeklinde

Arda için Atletico'ya küstük. :trollface:

Ünal Aysal : Yabancı transferi kapattık diyebilirim. Yerli transferi konusunda çalışmalarımız var. Emre Can ile ilgileniyoruz.

Bruma sol bek falan unutun beyler...

Başkanın son açıklamalarından sonra yabancı transferi olmaz artık olursa emre can olur oda sol bek veya sağ kanada birini almadığımız sürece olmasada olur. Başkan tff kararını beklemiyorduk diyor iyi hoş diyor da bu adamlar bunu yapacaklarını çok önceden söylediler. Bu avrupa birliği olayını geçen seneden çıkartsaydık tff 6+2+2 den devam ederdi diye düşünüyorum. Türk insanının genel özelliği yumurta sıkışınca oluyor bazı şeyler en profesyoneli bile anca bu kadar profesyonel oluyor demek ki bu yönetimlerin.

• Mesut Özil
  • İlkay Gündoğan
  • Serdar Taşçı
  • Gökhan İnler
  • Leon Osman
  • Gökdeniz Karadeniz
  • Mevlüt Erdinç
  • Nuri Şahin
  • Ömer Toprak
  • Arda Turan
  • Aras Özbiliz

Bunlardan alamiyorsak Türk oyuncuya falan gerek yok Ünal Baskan.

Bize ciddi adamlar gerekli. 16-17-19 yasindaki gencleri bile alamaz olduk.

Aras Özbiliz Türk değil. Ömer ve Mevlüt çok kötü oyuncular, istemem onları.

Bir gazete de bugün şu cümleyi görüm ve inanamadım :

''G.Saray’ın görüşmelerine devam etmesine rağmen şu ana kadar olumlu netice alamadığı Emre Can’ın ailece koyu Fenerbahçe taraftarı olması ise Sarı-Lacivertlilerin işini kolaylaştırıyor. ''

Abi bu ne saçmalıktı ya inanamıyorum yani , adam fanatik Galatasaraylı daha ne saçmalıyor bunlar.

Dün fb emre'ye talip haberini gördüm,bugünde senin yazdığını.Yemin ediyorum nasıl bir basın var anlamak güç.

Frei'da yalan oldu. Öyle kusasım var ki bazı şeyleri ama bazı isimler aklıma geliyor susuyorum.

Yedekten girip dripling yapacak biri lazımdı bize Frei'da tam bizlik adamdı. Alınmaması büyük rezillik. Artık maç sıkıştığı zaman Umut girer.

Başkanın son açıklamalarından sonra yabancı transferi olmaz artık olursa emre can olur oda sol bek veya sağ kanada birini almadığımız sürece olmasada olur. Başkan tff kararını beklemiyorduk diyor iyi hoş diyor da bu adamlar bunu yapacaklarını çok önceden söylediler. Bu avrupa birliği olayını geçen seneden çıkartsaydık tff 6+2+2 den devam ederdi diye düşünüyorum. Türk insanının genel özelliği yumurta sıkışınca oluyor bazı şeyler en profesyoneli bile anca bu kadar profesyonel oluyor demek ki bu yönetimlerin.

Buradaki hatalardan en büyüğü de bize ait,TFF 6+0+4 kararını aldığında AB statüsü için başvuruda bulunulacaktı, bu zamana kadar bir sonuç alınırdı ve sıkışan taraf biz değil,tüpcü ve fb olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt