GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 826

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
826/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koskoca transfer sezonunda chedjou aldilar, ve kulubuze kufur eden fanatik fenerli oyuncuyu aldilar.. bravo yonetim.

avrupada final :mad:

Eskiden altyapı transferlerini kimse tınlamazdı ne olduda zamanında alınan bu tarz oyuncular ortaya cıkmadı da bütün kin bu cocuğa döküldü . Masum biri mi hayır dediğinin affı varmı hayır ama gazetelerin bu kadar üstünde durması şaşırtıcı . . .

Transfer konusunda yabancı kontenjanı önümüze büyük bir taş koydu.Eldeki yabancıları satamayınca da transfer yapamıyoruz.Ben bu saatten sonra yabancı transferi beklemiyorum.Belki bir kaç yerli için uğraşırlar alabilirsek alırız.Ama kadromuz hala alternatifsiz.Başkanın da deyimiyle iman gücümüzle şampiyon olacağız yine.

Yönetim işi bilmiyor gerçekten Emre Can için 4 milyon euro teklif edecektik onu da 48 aya bölecektik tamam. Baktın kabul etmiyorlar hemen Bayern'e add manager yap 0 euro teklif et al bu kadar basit nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı add managerdir.

yeni transferimiz..Türk oyuncu genisligi icin önemli ola bilir. bu gidisle sahaya girerse hocamiz sasirmamak elde olmaz :(

e5e870e6fb7c11e28deb22000ae911d0_7.jpg

koskoca transfer sezonunda chedjou aldilar, ve kulubuze kufur eden fanatik fenerli oyuncuyu aldilar.. bravo yonetim.

avrupada final :mad:

O cocugu fazla takmayin. 14 yasinda yazdiklari seylerden dolayi sallandiracagiz mi cocugu simdi? Ergen iste, Fenerli de olabilir, önemli degil.

Adam ederiz onu altyapida. Fazla abartmaya gerek yok bence. Yazdiklari hos degil ama ergenligine veriyorum. 14 ya

O cocugu fazla takmayin. 14 yasinda yazdiklari seylerden dolayi sallandiracagiz mi cocugu simdi? Ergen iste, Fenerli de olabilir, önemli degil.

Adam ederiz onu altyapida. Fazla abartmaya gerek yok bence. Yazdiklari hos degil ama ergenligine veriyorum. 14 ya

Emre B. vakasından dolayı öyle düşünüyor bence herkes. Yalan yok, 15 yaşında da olsa Galatasarayâ küfür eden adam ileride Fenerbahçe'den teklif aldığında satabilir bizi düşünmeden. Alper gibi alamadığımız olunca çok koymuyor yine de yetiştir, adam et, yolla alsınlar olunca o iş yara oluyor işte içimizde.

Emre'den bu yüzden bu kadar nefret ediyoruz ya zaten.

Altyapıya transfer yapılmasının asıl sebebi bu yıl gençler düzeyinde bir Şampiyonlar Ligi turnuvasına katılacak olmamız.Altyapı öyle rezil bir haldeki şu an turnuvaya katılsak averaj takımı olur Dinamo Zagreb'ten falan fark yeriz.Böyle bir tabloyla karşılaşmamak en azından maçları kaf a kafaya oynayabilmek için 4-5 tane 18-19 yaşlarında oyuncu transfer ediyoruz.

Altyapıya transfer yapılmasının asıl sebebi bu yıl gençler düzeyinde bir Şampiyonlar Ligi turnuvasına katılacak olmamız.Altyapı öyle rezil bir haldeki şu an turnuvaya katılsak averaj takımı olur Dinamo Zagreb'ten falan fark yeriz.Böyle bir tabloyla karşılaşmamak en azından maçları kaf a kafaya oynayabilmek için 4-5 tane 18-19 yaşlarında oyuncu transfer ediyoruz.

Zagrebin 16-17 yasındaki bazı oyuncuları A Takımda oynuyor zaten

Hoca konuşmuyor konuşmuyor diyordunuz.

Takımımız, Londra’daki ilk antrenmanını bu akşam yerel saatle 18.00’de gerçekleştirilecek. TSİ 20.00’deki idman öncesi yerel saatle 16.30’da (TSİ 18.30) basın toplantısı düzenlenecek.

beyin durmus bende ya...5 dk dir cümleyi anlamaya calisiyorum vallahi :) daha dogrusu saatleri. karma corban resmen :D

ama sonunda cözdüm :cool:

iki gün önce emre can falan alamaz bunlar ne dedik millet drıgbayı aldık yeaUUHH DEDİ arkadaş o ikisi fırsat transferiydi...Ali DÜRÜSTTEN sonra çok saçmaladılar Emre CAN da yala oldu şimdi şöyle savunacaklar bak gelse ş.l ŞAMPİYONUMU OLACAKTIK ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt