koskoca transfer sezonunda chedjou aldilar, ve kulubuze kufur eden fanatik fenerli oyuncuyu aldilar.. bravo yonetim.
avrupada final
avrupada final
koskoca transfer sezonunda chedjou aldilar, ve kulubuze kufur eden fanatik fenerli oyuncuyu aldilar.. bravo yonetim.
avrupada final![]()
Şaka maka eğer su ana kadar Shaqiri ile ilgilendik ve kücük bi mebla icin vazgeçtik ise diyecek laf bulamıyorum . . .
9 verdik 11 istediler. 10-10.5' a biterdi. Bir de 25 Milyon Euro serbest kalma maddesi koyardın tamam.
Beyler aranızda https://uploaded.net/ pre üyeliği olan varmı ? Varsa benle iletişime geçerseniz sevinirim.Mühim bir konu![]()
avrupada final![]()
O cocugu fazla takmayin. 14 yasinda yazdiklari seylerden dolayi sallandiracagiz mi cocugu simdi? Ergen iste, Fenerli de olabilir, önemli degil.
Adam ederiz onu altyapida. Fazla abartmaya gerek yok bence. Yazdiklari hos degil ama ergenligine veriyorum. 14 ya
Altyapıya transfer yapılmasının asıl sebebi bu yıl gençler düzeyinde bir Şampiyonlar Ligi turnuvasına katılacak olmamız.Altyapı öyle rezil bir haldeki şu an turnuvaya katılsak averaj takımı olur Dinamo Zagreb'ten falan fark yeriz.Böyle bir tabloyla karşılaşmamak en azından maçları kaf a kafaya oynayabilmek için 4-5 tane 18-19 yaşlarında oyuncu transfer ediyoruz.
zor bulunuyor ne indircen![]()
Gs videoları yapmayı düşünüyorum tekrardan.Fakat boyutlar büyük olduğundan pre üyelik istiyor.Başkada link yok :S
Hoca konuşmuyor konuşmuyor diyordunuz.
Takımımız, Londra’daki ilk antrenmanını bu akşam yerel saatle 18.00’de gerçekleştirilecek. TSİ 20.00’deki idman öncesi yerel saatle 16.30’da (TSİ 18.30) basın toplantısı düzenlenecek.
Tüm Lig Maçlarının Olduğu Bir Site Biliyorum İDM İle İndirirsin 720p