GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 834

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
834/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca, arda turan muhabbettini kapatın diyor...

6 eylül kadar zaman varmış.. hoca bile inanmıyor transfer oalcağına..

Birisi de sol bek konusunu sorsa olmaz mi ? Balta ve Riera ile olmayacagini söylesin.

Yine transferde son zamana bırakıp saçma sapan tercihler yapacaklar diye korkuyorum

Hoca hikaye anlatıyor maalesef o da farkında bazı şeylerin ama böyle konuşması gerekiyor demek ki.

Fatih Terim: Yabancı durumu bu sene için pek iç açıcı gözükmüyor bizim adımıza. Federasyon genelde gece 2de karar alıp siteye koyduğu için durum böyle, teknik adamlara sormadıklarından aldıkları kararlar sağlıklı değil.

uslubumda sanamı sorucam...

hakaret varimi konuşuyorumm..

şaka yapmayacaksak (birde benim gibi terim soyadını taşıyan biri olarak en büyük savunucularında biri olarak) yaşamayalımm..

Kardeşim iyi diyorsun da moruk falan fenerliler diyor Terim hocamıza böyle şaka olmaz. İyi forumlar

Basindan beri belliydi yabanci siniri sacmaliginin transfer yapmamizi engelleyecegi. Buna üstelik kanat oyuncusu beklentisi icinde olanlar oldu. Bizim bu saatten sonra yapabilecegimiz tek sey; ileriye dönük genc ve potansiyelli Türk oyuncu arastirmalarimizi hizlandirmamiz.

fatih terimde umutsuz yüzünden belliydi zaten transfer falan olmaz istenilen oyuncular alinmadi

basin toplantisi da bana cok yapmacik geldi sol bek kanat falan sorulmadi, ilk defa konustu hoca ama konusmasa da fark etmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri