Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda Şener Özbayraklı hamlesi çok yerinde olurdu. Bazı lig maçlarında oynatıp +1 kontenjan açmış oluruz. Ne Hamit, ne Sabri güven vermiyor. Hamit çok ağır. Sağ bekte oynarsa oraya otoban yaparlar. Sabri'nin de defansif yönü tırt.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qWij02OnBMg[/media]

Bir ara bu adamla ilgileniyorduk.Keşke alsaydık :)

Emre Can 5 milyona Leverkusene transfer olmus...Benim anlamadigim tamam potansiyel varda bu cocuk ne yapmis da 5 milyona transfer oluyor..

Fenerbahçe maçında kesin birşey söylemek çok güç onlarda kötü durumda bizde..

Volkan'ın olmaması büyük avantaj, savunmaları kötü büyük avantaj, orta sahada alperden başka formda oyuncu yok avantaj, Sow formda dezavantaj

Savunmamız kötü dezavantaj, Selçuk-Burak formsuz dezavantaj, Sneijder formda büyük avantaj

Cüneyt Çakır Faktörüde etkili olacaktır

Allah yardımcımız olsun..

Volkan'ın olmaması büyük avantaj, savunmaları kötü büyük avantaj, orta sahada alperden başka formda oyuncu yok avantaj, Sow formda dezavantaj

Savunmamız kötü dezavantaj, Selçuk-Burak formsuz dezavantaj, Sneijder formda büyük avantaj

Selçuk Burak Formsuz Değil Bence

Burak'ın Sakatlığı Dezavantaj olabilir ,Selçuk Bizim İçin Her Zaman Bir Avantaj

Sneijder İyi Görünüyor İnsallah Hep Böyle Olur

Katılıyorum ayrıca sakin olmamız lazım. Her macta pisliğe alet oluyoruz.

Bu Sezon niye almadigimizi anlamadigim oyuncu listesi :

Tolga Zengin ( Muslera'yi lig maclarinda ara sira dinlendirebilirdik ve yabanci rotasyona iyi gelirdi )

Aykut Demir ( Gecen Sezon kendisini cok basarili buldum , kapariz diye düsündüm , trabzon kapti )

Alper Potuk ( her ne olursa olsun fb'ye kaptirmamaliydik , yedekte otursaydi bile yeterdi bize )

Emre Can ( okadardir gündemde olmamiza ragmen ikna etmeyi basaramadik )

Gökhan Inler ( sinirlari zorlamadigimizi düsüniyorum , cok isteseydik alabilirdik )

Niye kadromuzda tuttugumuzu anlamadigim oyuncular :

Aykut Ercetin ( biz yolladiktan sonra hic kimse talip olmadi , bos gezdi ve tekrar takima döndü , torpil vol.3443)

Hakan Balta ( Hangi performansina dayanarak bu adamla iki yil mukavele uzatiriz ? )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt