Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
test macinda Terim Ermani Sol bek'de oynatmisdi... ve haberlere göre (goal) begeni toplamisdi

Ermani sol bekde görebiliriz bugün...

Biraz konu dışı olacak ama yarın maç lig tv de yayınlanıcakmı gerçekten? Bide üst üste maç nedir basketbolmu bu?

O giderken Galatasaray bu durumda değildi bence Arda pişmandır donmek isteyebilir. Galatasaray Avrupaya basamak takım değil artık zirvedeki takımlardan oldu Atletico Madrid - Galatasaray

Arda pişman değildir ama gidişi çok iyi olmamıştı.

2 sezon Avrupa zevkini tatmıştır. Bence o da dönmek istiyodur. Çünkü Galatasaray çıtayı çok yükseltti.

2 tane nokta transferle Şampiyonlar Ligi'nde final oynamamız bile süpriz olmaz.. Arda da nokta transfer olur.

Bu Sezon niye almadigimizi anlamadigim oyuncu listesi :

Tolga Zengin ( Muslera'yi lig maclarinda ara sira dinlendirebilirdik ve yabanci rotasyona iyi gelirdi )

Aykut Demir ( Gecen Sezon kendisini cok basarili buldum , kapariz diye düsündüm , trabzon kapti )

Alper Potuk ( her ne olursa olsun fb'ye kaptirmamaliydik , yedekte otursaydi bile yeterdi bize )

Emre Can ( okadardir gündemde olmamiza ragmen ikna etmeyi basaramadik )

Gökhan Inler ( sinirlari zorlamadigimizi düsüniyorum , cok isteseydik alabilirdik )

Niye kadromuzda tuttugumuzu anlamadigim oyuncular :

Aykut Ercetin ( biz yolladiktan sonra hic kimse talip olmadi , bos gezdi ve tekrar takima döndü , torpil vol.3443)

Hakan Balta ( Hangi performansina dayanarak bu adamla iki yil mukavele uzatiriz ? )

Bu isimlerden bence

Aykut Demir

Alper Potuk

ve bunların dışında Sinan Bolat bonservissiz alınabilirdi bonservisi elindeyken.

Neyse artık olmamış transferler üzerinden yorum yapmaya gerek yok daha fazla.

Samed Yeşil

Tolgay Arslan

Kerim Frei

Oğuzhan Berber (ismini geçen gün duydum)

Bunların dışında alınacak yerli oyuncu kaldı mı?

Her Türlü Yardımcı Olurum ö.m atarsan avatar konusunda

sağol renktaş 10 kb mevzusu biraz canımı sıktı ama bunu yeni yaptım..

yeni formayı başlangıçta beğenmemiştim ama şimdi hayranı oldum.. d11,s10 veya selçuğun bu formayla olan güzel avatarlarını yaparsan görmek kullanmak isterim.. teşekkürler ellerine sağlık güzel iş:pirate:

yok_136682285f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt