Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda, Bruma ve kaliteli bir sol bek gelirse, üst düzey bir Şampiyonlar Ligi takımı oluruz. Oyuncularımız sistemimize uygun değil bir kere, her maç aksayabiliriz.

beyler bakmayın sneijder drogba felan çok para harcadığımıza gelir çoktuda ondan harcadık başkanın temel amaçları borcu eritmek zaten stratejik transferlerdi drogba sneijder forma satışı reklam geliri vs vs birton şeyle fazlasıyla çıktı bu transferlerin maliyetleri başkan borcu 100 150 milyon dolar seviyesine indirmeyi amaçlıyor ama eksikleri tamamlayaydık iyiydi

Tamam borçları kapatsın, kulübü düzlüğe çıkartsın ama bunları yapması için sportif başarının da gelmesi gerekiyor.

2 sene ligde herşey istediğimiz gibi gitti, avrupa da başarı sağladık ve meyvelerini de aldık.

Bugün bu kadar çok sponsor anlaşmaları yapıyorsak yada böyle üst düzey turnuvalar katılıyorsak bunda Drogba ve Sneijder'in takımda omasının da etkisi var.

Sen iyi transfer yaparsan yada eksik bölegelerini kapatırsan başarılı olursun ve para kazanırsın. Sonra da bir bakmışşsın hedeflerine ulaşmışsın:)

Hiç zorlama, şu ankiler yeter zaten. :D

İşte bu yüzden bu sene yapacağımız 2 doğru hamle herşey güzel olacak.

Korkuyorum, AB statüsünden istedğimiz karar çıkmayacak ve son dakika da acele bir transfer yaparız diye.

Sonra gitmesi için dua edeceğimiz, nur topu gibi yeni bir oyuncumuz olur.

Arda, Bruma ve kaliteli bir sol bek gelirse, üst düzey bir Şampiyonlar Ligi takımı oluruz. Oyuncularımız sistemimize uygun değil bir kere, her maç aksayabiliriz.

Bruma'yı almamız çok zor artık, mahkemeden Bruma lehine karar çıkarsa bonservisi elinde olacak ve onu bize yar etmezler.

Böyle oyuncuları tam parlamadan bulmamız lazım,

Gidişat 1 transfer yapıp sezona başlayacaz gibi gözüküyor, o yüzden ben bu şansımı kanat oyuncusu için kullanırdım.

Eksikleri olmasına rağmen 1 sene daha Riera ile devam ederim ben.

SON DAKİKA: Atletico'dan yıllık 2.5 Milyon Euro alan Arda, Galatasaray'ın yıllık 4.5 Milyon Euro teklifini kabul etti. Galatasaray şimdi Atletico ile masaya oturdu.

Bruma'yı almamız çok zor artık, mahkemeden Bruma lehine karar çıkarsa bonservisi elinde olacak ve onu bize yar etmezler.

Böyle oyuncuları tam parlamadan bulmamız lazım,

Gidişat 1 transfer yapıp sezona başlayacaz gibi gözüküyor, o yüzden ben bu şansımı kanat oyuncusu için kullanırdım.

Eksikleri olmasına rağmen 1 sene daha Riera ile devam ederim ben.

rierayla devam edersen bir sonraki sezonda seve seve devam etmek zorundasın,+1 opisyonu uzuyor bu yılda oynarsa.

Kayserispor'un Ceyhun'a ihtiyacı var. Madem bizde kadroya giremiyor, Okay'la takas yapalım. Bursaspor ile de Dany-Şener takası yapabiliriz.

rierayla devam edersen bir sonraki sezonda seve seve devam etmek zorundasın,+1 opisyonu uzuyor bu yılda oynarsa.

Riera'nın opsiyonu yok bildiğim kadarıyla. 3 yıllık sözleşmesi vardı. Ve bu yıl bitiyor.

Her ne olursa olsun,kazık yiyecekte olsak Arda'nın alınma şansı az bile olsa tüm şartları kullanıp almamız gerekiyor.

Öyle böyle gerekmiyor acayip gerekiyor.

Tamam borçları kapatsın, kulübü düzlüğe çıkartsın ama bunları yapması için sportif başarının da gelmesi gerekiyor.

2 sene ligde herşey istediğimiz gibi gitti, avrupa da başarı sağladık ve meyvelerini de aldık.

Bugün bu kadar çok sponsor anlaşmaları yapıyorsak yada böyle üst düzey turnuvalar katılıyorsak bunda Drogba ve Sneijder'in takımda omasının da etkisi var.

Sen iyi transfer yaparsan yada eksik bölegelerini kapatırsan başarılı olursun ve para kazanırsın. Sonra da bir bakmışşsın hedeflerine ulaşmışsın:)

tamam işte benimde bahsettiğim bu sportif başarı olmadan borçlar erimez zaten sportif başarıların meyvesini alıyoruz 2 senedir

arda 4.5 alacaksa hiç gelmesin :D ha ilk yıl 4.5 diğer yıllar 3 2.5 diye düşecekse olur

Kayserispor'un Ceyhun'a ihtiyacı var. Madem bizde kadroya giremiyor, Okay'la takas yapalım. Bursaspor ile de Dany-Şener takası yapabiliriz.

Riera'nın opsiyonu yok bildiğim kadarıyla. 3 yıllık sözleşmesi vardı. Ve bu yıl bitiyor.

Kayseri biz Ceyhunu vermeyince hemen gidip 19'luk bir ön libero aldi

Adamlar bizim gibi 2 ay bir oyuncuyu bekleyecek degil

Ceyhun büyük bir ihtimalle Rize ye transfer olacak, Çalımbay çok istiyormuş.

birşey sormak istiyorum bügünkü porto galatasaray maçında drogbanın serbest vuruşu ve pentaltı dışında normal oyunda kaleyi tutan şutumuz varmıydı yada gerçekden tehlike yaratan ? Ben şahsen solbek ve kanat yanında forvet ihtiyacımız olduğunuda düşünüyorum .

burak güven vermiyor

Drogbada önümüzdeki sezon yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt