Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala Arda gelecek diye avutuyoruz kendimizi.
Kayserispor'un Ceyhun'a ihtiyacı var. Madem bizde kadroya giremiyor, Okay'la takas yapalım. Bursaspor ile de Dany-Şener takası yapabiliriz.
Riera'nın opsiyonu yok bildiğim kadarıyla. 3 yıllık sözleşmesi vardı. Ve bu yıl bitiyor.
Ben başkanın yerinde olsam 25 milyon eur verir ardayı hemen geri alırdım. Fenerasyona bundan daha büyük bir cevap verilemez ve verilecek bu cevap parayla ölçülemez.
.........................selçuk......melo...........................
xxx...........................sneijder........................arda
orta sahanın 4 adamı avrupa kalitesinde olur...
İyiki Başkan değilsin,
25 milyonu Arda gibi geveze birine harcayıp paraları çöpe atmaktansa 4 ay daha AB işiyle uğraşılıp devre arası Bernard +Nani'yi alır dünyada sükse yaparsın.
Hem millet kanat oyuncusu görür hemde tek bildiği topu sağa çekip orta açmak olan Arda'yı izlettirmek zorunda kalmazsın
Arda konusu niye hortladi yine, gelmeyecek anlamiyormusunuz? Duyum mu var?
Arda konusu niye hortladi yine, gelmeyecek anlamiyormusunuz? Duyum mu var?
Sen transfere kafa yorma reis.Forum'a son şeklini vermekle meşgul ol.![]()
İyiki Başkan değilsin,
25 milyonu Arda gibi geveze birine harcayıp paraları çöpe atmaktansa 4 ay daha AB işiyle uğraşılıp devre arası Bernard +Nani'yi alır dünyada sükse yaparsın.
Hem millet kanat oyuncusu görür hemde tek bildiği topu sağa çekip orta açmak olan Arda'yı izlettirmek zorunda kalmazsın
Daha ne şekli vereyim, gayet şık oldu
Arda 'nın tek fonksiyonunun bu olduğunu düşünüyorsan yazık reis. Adam Türk ligi standartı üzerinde topclass bir 10 numara oldu.
Beni artılarından çok eksileri düşündürüyor.
Ayrıca Arda'nın 10 numara olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Bana göre Arda'nın tek artısı kimliği başka hiç bir artısı yok.
Eksileri
-Kanat oyuncusuna göre çok ağır ve yavaş olması,
-Bitiriciliğinin olmaması(sürekli istediğimiz skora katkı veren kanat elamanı)
-Takım içinde gruplaşmaya yol açma olasılığı
-Magazinsel boyutu(ki burda GALATASARAY ismine çok ama çok zarar verdi ve verir)
-Acun ve fener yalakalığı
-Çenesi,kameralara düşkünlüğü
-Selçuk'un vermiş olduğu emeklerin Arda'nın gelmesi ile çöpe gidecek olması,adam zaten Sabri'den sonra kaptan birde önüne Arda geçecek
-Alacağı yıllık ücret ve verilecek bonservis
Tamam o zaman sıkıntı yok, yabancı kısıtlaması yüzünden ya Eboue yada Riera kesik yiyecek zaten,
25 maçtan az oynatırsın olur biter.
Ama benim bildiğim öyle bir opsiyonu yoktu. Bu sene son diye biliyorum.
Beni artılarından çok eksileri düşündürüyor.
Ayrıca Arda'nın 10 numara olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Bana göre Arda'nın tek artısı kimliği başka hiç bir artısı yok.
Eksileri
-Kanat oyuncusuna göre çok ağır ve yavaş olması,
-Bitiriciliğinin olmaması(sürekli istediğimiz skora katkı veren kanat elamanı)
-Takım içinde gruplaşmaya yol açma olasılığı
-Magazinsel boyutu(ki burda GALATASARAY ismine çok ama çok zarar verdi ve verir)
-Acun ve fener yalakalığı
-Çenesi,kameralara düşkünlüğü
-Selçuk'un vermiş olduğu emeklerin Arda'nın gelmesi ile çöpe gidecek olması,adam zaten Sabri'den sonra kaptan birde önüne Arda geçecek
-Alacağı yıllık ücret ve verilecek bonservis