Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni artılarından çok eksileri düşündürüyor.

Ayrıca Arda'nın 10 numara olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Bana göre Arda'nın tek artısı kimliği başka hiç bir artısı yok.

Eksileri

-Kanat oyuncusuna göre çok ağır ve yavaş olması,

-Bitiriciliğinin olmaması(sürekli istediğimiz skora katkı veren kanat elamanı)

-Takım içinde gruplaşmaya yol açma olasılığı

-Magazinsel boyutu(ki burda GALATASARAY ismine çok ama çok zarar verdi ve verir)

-Acun ve fener yalakalığı

-Çenesi,kameralara düşkünlüğü

-Selçuk'un vermiş olduğu emeklerin Arda'nın gelmesi ile çöpe gidecek olması,adam zaten Sabri'den sonra kaptan birde önüne Arda geçecek

-Alacağı yıllık ücret ve verilecek bonservis

doksana cakmisin renkdas ,isin özeti bu gerisi hava ziva.Hele o magazinsel boyutu ile rövasatadan golü cakmisin zaten:):):)

Eksileri

-Magazinsel boyutu(ki burda GALATASARAY ismine çok ama çok zarar verdi ve verir)

-Selçuk'un vermiş olduğu emeklerin Arda'nın gelmesi ile çöpe gidecek olması,adam zaten Sabri'den sonra kaptan birde önüne Arda geçecek

Yazdıklarınızın birçoğuna katılıyorum ama Arda'nın geldiği zaman kaptanlık sırasında Selçuk'un önüne geçme olayı söz konusu bile olamaz.

Ayrıca maaş olarak da Selçuk'tan 1 kuruş fazlası kesinlikle olmamalı.

Arda gelecekse 2 sene sonra bonservisini alıp gelmeli.En kötü döneminde yok fiyatına, ihtiyacımız olan bir zamanda takımın kaptanıyken bırakıp gitti. Bir de para vererek almayalım kendi oyuncumuzu. Gelmek istiyorsa alır bonservisini, bizim de kapımız açık olur zaten.

türkiyenin en iyi forvetini arda ile takas etmek hangi hasta zihniyetin eseri arkadaslar,adama kici ile gülerler valla

neymis burak+riera+para esitir arda ,birde Galatasarayin tapusunu verelim:mad::mad::mad::mad:

Yanlış düşünüyorsun reis. 2 tane amrabat + 1 tane hamit + 3 4 tane engin + 3 4 tane emre çolak < Arda

Bu dediğine bende katılıyorum.

Sırf Amrabat ve Hamit transferlerine karşı çıktım diye rütbem bile alınmıştı zamanında ama Arda sırf bu adamlardan iyi diye GALATASARAY'I hak etmiyor.

Bize katacağı zararları yukarıda yazdım ben alınmasını istemiyorum hayırlısı artık.

Taraftarimiz böyle oldugu icin kacti Arda zaten. Kendi yildizimizi korumaktan aciz bir taraftar topluluguyuz.

Yavasmis, su kadar maas alacakmis, sunu yapacakmis, bunu yapacakmis.

Arda dedigimiz adam kendini Avrupa´da kabul ettirmis 2-3 Türk futbolcudan biri. Atletico´nun en iyi 2 oyuncusundan biri.

Bu dediğine bende katılıyorum.

Sırf Amrabat ve Hamit transferlerine karşı çıktım diye rütbem bile alınmıştı zamanında ama Arda sırf bu adamlardan iyi diye GALATASARAY'I hak etmiyor.

Bize katacağı zararları yukarıda yazdım ben alınmasını istemiyorum hayırlısı artık.

Doğruya doğru şimdi Amrabat 'ın hızından başka bir numarası yok. Boş alan arama, adam kaçırma, nokta pas, sol ayakla top kesme, top tutma... hiç biri yok. Bence kafasıyla oynayan birisi değil.

Hamit teknik ama takımın frenine çok basıyor, yavaş ve fazla top kaptırıyor.

Ama Arda buradayken skor tabelasına direk etki eden bir oyuncuydu, gittikten sonra rahat 3-4 tık yukarı attı, gelirse çok şey farkeder. Tabi Burak 'ı istiyorlarmış, o şekilde olmaz kanat buluruz ama forvet bulamayız.

abiler arda gelse bu takım çılgın atar ve siz hala burun kıvırıyonuz

bir daha düşünmelisiniz

Arda ne olursa olsun gelmelidir.Bu takımın bir parçası o.

Doğruya doğru şimdi Amrabat 'ın hızından başka bir numarası yok. Boş alan arama, adam kaçırma, nokta pas, sol ayakla top kesme, top tutma... hiç biri yok. Bence kafasıyla oynayan birisi değil.

Hamit teknik ama takımın frenine çok basıyor, yavaş ve fazla top kaptırıyor.

Ama Arda buradayken skor tabelasına direk etki eden bir oyuncuydu, gittikten sonra rahat 3-4 tık yukarı attı, gelirse çok şey farkeder. Tabi Burak 'ı istiyorlarmış, o şekilde olmaz kanat buluruz ama forvet bulamayız.

Gönlümde hep yardıran kanatlara sahip GALATASARAY yatıyor,bir ara çok yaklaşmıştık Keita ve Kewell ile ama olmadı.

Şöyle hızlı.zeki,yardıran,bitiriciliği üst düzey sol sağ kanatlarımız olsun istiyorum ve Arda kesinlikle bu tarife uymuyor.

Çok aceleci olmamak lazım sırf transfer yapılmadı diye Başkan'a laf söyleyenler biraz sabır göstermeli.

Başkan'ın tek zaafı var;Yurtdışında yaşadığı için burdaki kaypakların (demirören,tff ekibi,tahkim,aziz,siyasiler,cavcav,hurma vs.) sözlerine güvenmesi.

Gönlümde hep yardıran kanatlara sahip GALATASARAY yatıyor,bir ara çok yaklaşmıştık Keita ve Kewell ile ama olmadı.

Şöyle hızlı.zeki,yardıran,bitiriciliği üst düzey sol sağ kanatlarımız olsun istiyorum ve Arda kesinlikle bu tarife uymuyor.

Çok aceleci olmamak lazım sırf transfer yapılmadı diye Başkan'a laf söyleyenler biraz sabır göstermeli.

Başkan'ın tek zaafı var;Yurtdışında yaşadığı için burdaki kaypakların (demirören,tff ekibi,tahkim,aziz,siyasiler,cavcav,hurma vs.) sözlerine güvenmesi.

Dünyada o dediğinden 2-3 tane var zaten.Arda'dan daha iyi yerli/yabancı kanat oyuncusu alamayız.

Yabancı kontenjanı olmasa Arda alınmaz zaten oraya iyi bir yabancı alınırdı

Eksileri

messinin defansif özelliği pek yok kafa toplarında etkili değil fizik olarak biraz çelimsiz :)

ama adam messi yaw

ben ardanın eksilerinden çok artılarına bakıyorum

adam kendini baya geliştirdi defansif olarak gelişti

oyunu çok iyi okuyabiliyor

zekasıyla oynuyor

çok rahat adam geçebiliyor

bizde yüreğiyle oynar

yerli statüsünde

vs vs vs vs

İlk yariyi izledim macin ve bence ilkyari da iyiydi takim mucadele acisindan fakat alan paylazimini yapamadik genis alanda kaldik pres de ise yaramadi etkili gozukmedik fakat ikinci yari cok iyi oynamiaiz ozetlerde de iyi gorunuyoruz degisen neydi ? İzleyen biri soyleyebilir mi degisiklik mi taktik anlayis mi ?

Galatasaray'ın transfer etmek istediği isimlerden biri olan Arda Turan için sarı-kırmızılılar teklifini hazırladı.

Londra'da düzenlenen Emirates Cup'tan bir gün önce Galatasaraylıların düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni haftanın ilk gününde İspanya'ya gidecek. Aysal, danışmanı Bülent Tulun ile birlikte Madrid'e giderek Arda Turan için pazarlık masasına oturacak.

Arda'yı 12 milyon euroya satan Galatasaray, Atletico Madrid'e 15 milyon euroluk bir teklif yapacak. Arda'nın Galatasaray'a dönme konusunda ikna olduğu ve Fatih Terim ile yaptığı son görüşmede takıma dönme konusundaki kararının olumlu olduğunu belirttiği öğrenildi.

Arda için yapılacak teklifin yanı sıra Fatih Terim'in gönderilmesini istediği Albert Riera'nın adının da takasta geçtiği belirtiliyor. Ayrıca Atletico Madrid'in Burak Yılmaz'ı istemesine rağmen Fatih Terim'in golcüsünü göndermeye karşı olduğu ve bu takasa sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

TurkFutbol.Com / Emre KACAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt