Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın Galatasaray'a gelmek istemiyorum gibi bir açıklamasını göster o zaman.

kimse gösteremez kendisi gelmek istese de t.d bu sene ardayı yollamıyorum demis.

ulan apar topar sattık simdi alması dert oldu. eminim arda da Galatasaray'ı özlemiştir.

bir-top-toplayici-olarak-arda-turan_23622.jpg

hissediyorum melo oynamak istiyor fakat gerçekten de belli maç performansı yakalaması lazım temposunu yakalayınca yardırıyor. her sene en az yarım sezon müthis futbol cıkarıyor bu sene dilerim erken baslar bu insan üstü performansına.

Bu sene fit gelmiş zaten öyle gözüküyordu.Olmazsa Fatih Terim adam eder zaten :D

yav arda milli futbolcu değilmi askerlik ne alaka 21 gün yapar futbolu bıraktıktan sonra olay biter zaten 30unu geçen bedelli askerlik yapıyor hiç gitmiyor

Arda gelsin veya gelmesin ligde raat şampiyonuz

Arda, sol bek ve etkili bi sağ açık alamazsak ki yabancı sınırına bakarsak çok zor o zaman CLde kura şansı için dua etmeliyiz..

yav arda milli futbolcu değilmi askerlik ne alaka 21 gün yapar futbolu bıraktıktan sonra olay biter zaten 30unu geçen bedelli askerlik yapıyor hiç gitmiyor

O yasa tasarısı her sene geçerli olmuyor.O sene çıkıyor ve sadece o sene 30 yaşın geçmişler faydalanabiliyor

Riera'nın yıllık ücreti aklıma geldikçe deliriyorum.

Şu adamı yollayıp Bruma'yı falan alabiliriz.

Halen bir şekilde yollanamaması rezillik.

Guiness İnternational Champions Cup yarı final maçında Everton ile Real Madrid oynuyor şu an. Real Madrid 1-0 önde. Felliaini'nin kafası direkte patladı. 29. dakika oynanıyor.

Arda gelsin veya gelmesin ligde raat şampiyonuz

Arda, sol bek ve etkili bi sağ açık alamazsak ki yabancı sınırına bakarsak çok zor o zaman CLde kura şansı için dua etmeliyiz..

Ligde rahat şampiyon falan değiliz. Hatta bu sene şampiyon olmamız bile zor. Rakipler iyi. Fener kadroyu derinleştirdi, sistem anlayışı olmayan hocayı gönderdi lig standardında bir hoca getirdi. Beşiktaşın hocası iyi, Önder Özen kulübe bir vizyon getir. Trabzonda Malouda falan tutarsa olay olur, keza kasımpaşa tehlikeli.

Bu sene lig zor ve zevkli olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt