Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1011242_556694797723761_1483551861_n.jpg

Bu adanalı iyice benzemiş Ronaldo'ya.

iyide kollari biraz kisa kalmis :)

En bomba yorum geliyor.

Didier Drogba: Shitting on Arsenal since 2005.

2005'den beri ağzımıza ...

Turnuva da en çok hoşuma giden de klasikleşen yan top zaafiyetinden kurtulmuş bir görüntü vermemiz di:)

Bütün duran topları nerdeyse hepsini biz karşıladık, çoğunlukla da Melo karşıladı.

Aslında turnuva öncesi en çok çekindiğim şey yan toplardan çok gol yeriz diye düşünüyordum ama bu konuda çok başarılıydık:)

Beyin yok galiba.Bu arada Mustafa açtığın konu mantıklı olmamış.Elinde süper sonik 2 forvet varken sen birini yedek bırakma peşindesin.

A sınıf takımlarda da var süper sonik forvetler hocam ama herkes kendi çıkarlarını düşünüyor.

Bu takım tek forvet oynamalı artık.

Elinde Sneijder gibi bir adam var ama sen kanatları kullanmıyorsun olacak iş değil. Zaten Drogba tek başına çift forvet görevi görüyor.

Hiç olmadı Jaja'lı dönemde kanat oynayan gayette skora katkı yapan Burak'ı sağ-sol forvette düşünmeliyiz.

ula su burakla derdi ne milletin anlamis degiliz.

adam gol makinesi yinede üstüne gidiliyor.

bence burda cogu kisinin drogbayi tek forvet görmek istemesinden kaynaklaniyor.

ama ne olursa olsun bu haksizligi burak hak etmiyor !

Turnuva da en çok hoşuma giden de klasikleşen yan top zaafiyetinden kurtulmuş bir görüntü vermemiz di:)

Bütün duran topları nerdeyse hepsini biz karşıladık, çoğunlukla da Melo karşıladı.

Aslında turnuva öncesi en çok çekindiğim şey yan toplardan çok gol yeriz diye düşünüyordum ama bu konuda çok başarılıydık:)

Drogba ve Ched varken duran toptan gol yeme riskimiz baya azdır bana göre.

A sınıf takımlarda da var süper sonik forvetler hocam ama herkes kendi çıkarlarını düşünüyor.

Bu takım tek forvet oynamalı artık.

Elinde Sneijder gibi bir adam var ama sen kanatları kullanmıyorsun olacak iş değil. Zaten Drogba tek başına çift forvet görevi görüyor.

Hiç olmadı Jaja'lı dönemde kanat oynayan gayette skora katkı yapan Burak'ı sağ-sol forvette düşünmeliyiz.

Ben tek forvetli sistemden çok verim alacağımızı düşünmüyorum.Burak'ı da sağ sol forvette oynatamayız.Top süremiyor.Burak'ın çok gol atmasının sebebi Allah vergisi hızı ve bitiriciliği.Sağda filan oynatırsak 10 kişi oynarız.Burak'ıda kaybetmiş oluruz kısacası.

Burak zaten ileride dikilip beklemiyor ki. İçiniz rahat edecekse, dizilişimizi düşünürken Burak'ı sağda hayal edin, öyle oynuyor zaten.

Ben tek forvetli sistemden çok verim alacağımızı düşünmüyorum.Burak'ı da sağ sol forvette oynatamayız.Top süremiyor.Burak'ın çok gol atmasının sebebi Allah vergisi hızı ve bitiriciliği.Sağda filan oynatırsak 10 kişi oynarız.Burak'ıda kaybetmiş oluruz kısacası.

Oynadığımız 4-3-1-2'yi Karabük bile çözdü hocam.

Az biraz savunma yap kontradan çak. Maç sıkıştığı anda göbekten delemiyoruz Anadolu takımlarını bile.

Kanatları beklere yıktık ama Riera-Eboue sezonun büyük bölümünde katkı vermedi hele bide bu sezon Hakan-Eboue ikilisinin oynayacağını düşünürsek daha da vahim.

Yalnız Porto güzel futbol oynuyor önemli oyuncularını satmalarına rağmen bizde Selçuk çıksa yamuluruz

Genellikle deplasman maçların da ve zorluk seviyesi yüksek olan maçlarda bende tek forvet oynanmasından yanayım,

Maçı rakip sahaya yıkamadığımız maçlarda çift forvet oynamak dezavantaj olabiliyor, heleki Burak ve Drogba geri gelmezlerse sıkıntı yaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt