Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
![]()
Bu adanalı iyice benzemiş Ronaldo'ya.
iyide kollari biraz kisa kalmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Bu adanalı iyice benzemiş Ronaldo'ya.

Şu Drogba'nın ikinci golünde top kontrolüne bakıyorum da acaba Burak olsa top nereye giderdi :trollfacce.gif:
Beyin yok galiba.Bu arada Mustafa açtığın konu mantıklı olmamış.Elinde süper sonik 2 forvet varken sen birini yedek bırakma peşindesin.
türk futbolcuların kaybettiği en büyük konu bu zaten top kontrolü en iyi kontrolcüde yıllarca avrupada başarıyla oynadı tugay kerimoğluŞu Drogba'nın ikinci golünde top kontrolüne bakıyorum da acaba Burak olsa top nereye giderdi :trollfacce.gif:
Turnuva da en çok hoşuma giden de klasikleşen yan top zaafiyetinden kurtulmuş bir görüntü vermemiz di
Bütün duran topları nerdeyse hepsini biz karşıladık, çoğunlukla da Melo karşıladı.
Aslında turnuva öncesi en çok çekindiğim şey yan toplardan çok gol yeriz diye düşünüyordum ama bu konuda çok başarılıydık![]()
Beyin yok galiba.Bu arada Mustafa açtığın konu mantıklı olmamış.Elinde süper sonik 2 forvet varken sen birini yedek bırakma peşindesin.
A sınıf takımlarda da var süper sonik forvetler hocam ama herkes kendi çıkarlarını düşünüyor.
Bu takım tek forvet oynamalı artık.
Elinde Sneijder gibi bir adam var ama sen kanatları kullanmıyorsun olacak iş değil. Zaten Drogba tek başına çift forvet görevi görüyor.
Hiç olmadı Jaja'lı dönemde kanat oynayan gayette skora katkı yapan Burak'ı sağ-sol forvette düşünmeliyiz.
Ben tek forvetli sistemden çok verim alacağımızı düşünmüyorum.Burak'ı da sağ sol forvette oynatamayız.Top süremiyor.Burak'ın çok gol atmasının sebebi Allah vergisi hızı ve bitiriciliği.Sağda filan oynatırsak 10 kişi oynarız.Burak'ıda kaybetmiş oluruz kısacası.
Thy göğüs reklamımız olsa süper olurdu![]()
Arenada Burak'ın Schalke'ye attığı golü unuttun sanırım.