Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma kanattan ziyade, sağlam, eboue gibi ofans defans dengesi olan. Ayağına hakim. Tekniği standart üzeri bir sol bek alırsak işlemeyen sol tarafta işlemeye başlar. işte o zaman zor tutuluruz.

Arda gelmeyecek bosuna heveslenmeyin

Topu ileriye taşıyıp orada tuttuğumuz süre boyunca inanılmaz tehlikeli bir takım haline geliyoruz.

6+0+4 gibi saçma bir kuralı ve çalım yeteneği olan oyuncu sayımızın az olduğunu düşünürsek Arda transferi eğer gerçekleşirse takımımıza inanılmaz bir katkı sağlayacaktır.

Ünal Aysal Arda'yı 24 yaşında 12 milyona sattık şimdi daha fazla para verip almayız tarzında bir şey söylemişti. 17 m € falan vereceğini hiç sanmıyorum olursa Burak takasıyla olur bu transfer başka türlü zor.

Yabancı transferi beklemiyorum bu saatten sonra ama en azından elimizdeki fazlalıkları lig başlamadan gondermeliyiz zarar etmemek için.

Yabancı transferi beklemiyorum bu saatten sonra ama en azından elimizdeki fazlalıkları lig başlamadan gondermeliyiz zarar etmemek için.

Ünal Aysal Arda'yı 24 yaşında 12 milyona sattık şimdi daha fazla para verip almayız tarzında bir şey söylemişti. 17 m € falan vereceğini hiç sanmıyorum olursa Burak takasıyla olur bu transfer başka türlü zor.

Daha Azına Alabileceğini Sanıyorsa Kendini Kandırır

bizim scout ekibimiz vardı emre utku can getirilmişti acaba ne zaman bir oyuncu katacaklar takıma

Arda orda disiplini iyi öğrenmiştir.Gelince şımarmayacaksa kapımız sonuna kadar açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt