Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkca şunu yazıcam.

eğer carlinhos aldılar ve izlediğimiz kadarı ile gerçekten defansif yanda iyi ve hücüm yönünden uber ötesi ise bindirmelerde sol açığa gerek kalmaz ligde...

zaten avrupada öyle veya böyle önüne adam koyacaksın..

umarım carlinhos söylenen ve gördüğümüz gibi ise sol açığa gerek kalmaz..

10-15 ay demek istedi türkiye şartlarını düşünürsek 10-15 sene de demek istemiş olabilir :D

Yok 10-15 gün demek istedim.

Zaten yönetim de bu durdurmanin cikmasini dort gozle bekliyor ve kisa surede olumlu yada olumsuz bir sonucun cikacagini söylüyorlar.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Tapatalk HD indirdim müthiş miş gerçekten ama tabletler için özel tasarlanmış o yüzden cep telefonu ekranında 4x4 değil ama işlevi süper. Tapatalk 4 beta'dan çıkıp HD ile birleştikten sonra dehşet olacak.

​

Ghoulam'ın yerine başka yabancı bir sol bekte olabilir , her hafta bir rotasyon ile ligi ve şampiyonlar ligini çok çok rahat götürürüz , sezonu lig şampiyonluğu ve minimum şampiyonlar liginde ikinci tur veya çeyrek final ile tamamlarız.

ardanın gelme istememesi filan değil yahu.. medyanın yazdıkları ile ilgilenmeyin..

başkan bile diyor, klubu bırakmıyor diyee.. bunun üstelemenin anlamı yok..

sol bek alsın sonra arda-bruma-farfan kim gelirse gelir.. en öenmli eksik sol bek.

Kardes kusura bakmada cok bilmis konusuyorsun.

Ben bunlar kesinlikle dogrudur diye ithamda bulunmuyorum. Sadece gördüklerim be duyduklarima gore yorumda bulunuyorum. Madrid'in Arda'yi gondermek istememesi su anda en mantikli olan gibi gorunse de Arda'nin gelmek istememeside cok dogaldir yani. Belkide en buyuk sorun Arda'nin gonulsuz olmasidir. Bunu sende bende bilemeyiz.

Daha once burda da konusulmustu, en son basvurdugumuz mahkemenin kisa bir sürede olumlu (durdurma) yada olumsuz bir karar vereceği yonundeydi ve yonetimde her konuştuğunda bu kararin transfer donemine yetisecegini umduklarini defalarca soylediler. Ben yönetimin dediklerine bakarim doğru yada yanlis...

Baskanda soyluyor diyorsun da, ayni başkan 2 gün oncede Arda konusunu biraz daha kurcalamak lazim demisti.

Bu kadar cok soylemler varken, burda ahkam kesmen hos degil. Ben usteleyip durmuyorum sadece konusulanlara gore yorum yapiyorum.

Son olarakda söylediklerim kesinlikle dogrudur diyemem, sadece benim gorusum ve arzu ettigim seylerdir.

Kaynak verememde. Son basvurdugumuz mahkeme kisa zamanda bir karar verecekmis. Şayet bu karar durdurma yonunde olursa bir sure bu statuden yararlanabilecegiz diye konusuluyor.

Mahkeme karar veremez...Tedbir koyar sadece , karar daha uzun sürer.

Rize'deki Oğuzhan Berber umarım Ceyhun ile takas olur...Ceyhun iyi ama ağır kalıyo gibi biraz.Bizde şans bekleyerek yazık eder kendine , iyi niyetli adam.

beğenmediğin elmaderin 2 sene önceki şampiyonlukta büyük payı var

Bende biliyorum payı olduğunu , sevdiğim bir futbolcu ama eski halinden eser kalmadı.

Ayrıca ligde sınırdan dolayı oynaması neredeyse imkansız olan bir adama cl maçında mı güveneceğiz ?

Kontenjan açmak içinde gönderilecek isimlerin başında yer alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt