Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feneri kucumseyenler cidden gidip eski maclara baksinlar, butun fener maclari zor gecer, yeneriz yeniliriz demiyorum, ama kolay lokma diyenler cidden tarihi hemen unutu vermisler

isin ciddiyetini kaybetmeyin

(biz sanki Real Madrid kalitesindeyiz gibi yorumlar var)

34. saniyede Erman Kılıç ın mütevaziliğine bakar mısınız. Cidden çok efendi birisi bu adam. Nereye geldiğinin farkında.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xApb-N6jqbE[/media]

Derbi derbidir, ancak 2 senedir Fenerbahce´yi her macta paramparca ettigimiz de bir gercek.

Son Kadiköy macinda da Cüneyt Cakir tetikcisinin 2 yanlis karariyla zar zor yendiler bizi. Sampiyonluk rahatligi vs.

Galatasaray gününde olursa affetmez. Ama gününde olacak diye de bir kural yok.

Bursaspor dan aciklama

Semih Senturk ve Aydin Yilmaz la gorusmelerimiz devam ediyor

Son 2 yıldır şikecilere karşı bariz üstünlüğümüz olduğu gerçeği var.

Ayrıca onların kadıköyde şansı varsa bizimde kupa maçlarında şansımız var

E kadrolar ve t.direktörlere bakınca yine üstünüz

Bırakın zor olur falan filan laflarını fenerin bizi yenmesi geçen sene g.birliğinin bizi yenmesi gibi olur

olmaz mı olabilir oda süpriz olur..

"Ancak ilk resmi maç ertelenemez” bu nasıl bi beyinsiz maddedir. Adam haksız yere aldığı 1 maç ceza var diyelim bu nasıl olacak. :D Bitmiş la bunların beyni.

o yuzden diyoruz ya bunlarda cidden mental sorunlar var :friendly_wink:

Bu gözlük ne la :D

Edit: Doktoru vermis gözündeki sorun icin.

Doktorum verde bizde böyle Harry Potter gibi olduk
:D:D

Ekli dosyalar

• Maç sonu Drogba,Semih, Hamit ve Sabri\\\'nin açıklamaları - YouTube.webp
    Maç sonu Drogba,Semih, Hamit ve Sabri\\\'nin açıklamaları - YouTube.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 165
benim cozemedigim hani 2-3 genc oyuncuyla kesin olarak anlasmistik, birisi Auxerre den oburunu unuttum ama haberi 2 gun once cikmisti

nerde bunlar?

Arkadaslar bir sorum olucakti, belki dogru yeri degildirde. Yakin zamanda Tr'ye gidicem ve Gs maci biletler konusunda bi kac sorum vardi. 3uncu lig macina gidebilicem ve biletleri nerden alabilirim ve kac gun oncesinden satisa cikiyor bu biletler? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ne yazikki daha once nasip olmadi insallah bu sene nasip olursa TT arena mac heyecani yasamak super olucak offf bekliyemiyorum :))

Arkadaslar bir sorum olucakti, belki dogru yeri degildirde. Yakin zamanda Tr'ye gidicem ve Gs maci biletler konusunda bi kac sorum vardi. 3uncu lig macina gidebilicem ve biletleri nerden alabilirim ve kac gun oncesinden satisa cikiyor bu biletler? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ne yazikki daha once nasip olmadi insallah bu sene nasip olursa TT arena mac heyecani yasamak super olucak offf bekliyemiyorum :))

kombinen yoksa isin resmen sansa kalmis be kardes. kalan biletleri ala bilmen icin ya torpili olmalisin yada sayisal lotto sansinsa sahip olmalisin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt