Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem girdim şunu da söyliyim bari

yahu ambarat bak adam geçmeye başlamışssın savunmaya gelmeye başlamışsın takımın bence

kanada ihtiyacı varken her topa vurma işte vurma topu ayağında o kadar tutmaa hayır yanına

hakan geliyosa tamam devam et bir şey demiyorum ama snayder ve drogba yanında yahu

yani terim hiç mi uyarmıyor tamam ambaratta mental özellikler çok zayıf ama yani bunu anlaması çok

zor olmasa gerek

Erman'a bakıyorsun Galatasaray gibi bir takımda oynadığının farkında ve her hareketi bu takımda olmanın ne kadar da özel birşey olduğunu hissettiğinin işareti.

Birde Aydın, Sercan, Balta vs. oyuncuların hatta çoğu zaman Emre Çolak, şımarıkca Galatasaray gibi bir kulüp de oynadığının farkında olmadan, vurdumduymaz bir şekilde hareket etmeleri, insanı üzüyor.

Bu kadar büyük bir kulübe çok kolay geldikleri için bazı şeylerin hiç farkında değillerdi, belki yetenek olark çok iyi oyunculardı ama kafa olarak bazı şeyleri bitirdikleri için bize hiç bir zaman fayda sağlamadılar ve sağlamayacaklarda...

Sabri öyle değil ama, elinden geleni yapmaya çalışan ve her zaman hazır olan bir oyuncu yani iyi niyetli ve vurdumduymaz değil. Tabi bunların hiçbirisi bizim takımda olacak kapasitede olduğunu göstermez ama bu saatten sonra Sabri gitsin demek de mantıklı olmaz.

Mesela Ceyhunda da o şımarıklık yok, kiralık olarak gitti, şimdi belkide gönderileceklerin en başında olmasına rağmen oynadığı maçlarda elinden geleni yapıyor. Arsenal maçında süperdi mesela ve takımda kalmayı fazlasıyla hak etti.

Kazım da bir nebze olsun vurdumduymaz tayfasından, Engin desen çok yetenekli ama şansız. Ya olmadık ceza yiyor yada en iyi oynadığı zaman sakatlanıyor.

Aslında yedek kadro olarak, Türkiye'deki en yetenekli gençlere sahibiz ama mental açıdan sorunlu oyuncularımızda fazlasıyla çok.

Mesela Emre Çolak, Salihve Oğuzhan başta olmak üzere çoğu gençlerden çok fazla yetenekli olmasına rağmen bir türlü fiziğini ve oyun zekasını geliştiremediğinden, parlayamadı gitti. Aydın da öyleydi ama insan bu kadar gamsız olursa sonu da böyle olur.

Allah tan Terim varda bu sorunları min. seviyede hissediyoruz, başka bir hoca olsaydı bu kadro ile sıkıntı yaşabilirdik.

Son olarak da Erman'ın hiçbir maçta görev almamasının nedeninide çok merak ediyorum, Keza Kazım içinde geçerli...

sadece eboue değil bütün takım rahatlar orda şöyle dikine hızlı gidebilen yaratıcı bir oyuncu oynasa

elbette ama eboue yi yedek bırakmak yaratıcılık konusunda yanlış olur bence..

@Fatih Hacı

doğrudur renktaş gelince değişir elbet ama ben hayatım boyunca bu kadar demeç veren adam görmedimo_O

Erman'ın oynatılmama sebebinin altında kötü bir şeyler olduğunu düşünmüyorum.

Erman'ın kalitesi belli,adamın oyununa,CV'sine bakıldığında neleri yaptığı ortada.

Terim joker olarak düşünüyordur.

Eboue'yi çok sevip beğenmeme rağmen, takımdaki en zayıf halka maalesef o gözüküyor.

Yerine oynayacak Sabri ve Hamit varken çoğu maç kesik yer.

madem girdim şunu da söyliyim bari

yahu ambarat bak adam geçmeye başlamışssın savunmaya gelmeye başlamışsın takımın bence

kanada ihtiyacı varken her topa vurma işte vurma topu ayağında o kadar tutmaa hayır yanına

hakan geliyosa tamam devam et bir şey demiyorum ama snayder ve drogba yanında yahu

yani terim hiç mi uyarmıyor tamam ambaratta mental özellikler çok zayıf ama yani bunu anlaması çok

zor olmasa gerek

birisi burda söylemisdi bende son arsenal macinda buna dikatlice izledim. adamin sorunu ne biliyormusun. kafasi topda devamli maalesef :(

alt yapi eksikligi var resmen bu konuda amrabatin. buna ben dha önce pek dikkat etmemisdim acikcasi ama bu cok büyük bir sorun bir oyuncuda.

kafasi devamli topda olmasi oyuncunun oyun bakisni sifira indirir maalesef. bunu bu yasdan sonra degistire bilirmi ?! ciddiden bilmiyorum ama cok cok zor.

Hoca tutma demiş mi? Ya da hocam ben oruçluyum beni oynatma demiş mi?

hoca takimdakilere demis tutmasiniz daha iyi olur diye hazirlik sürecinde. hepside bu istege uymus bir tek ermen uymadigini biliyorum. hoca zaten bunu dün basin aciklamasinda söylemisdi. yada cumartesimiydi... ama söyledi yani bunu. erman icin bir söylemedi bunu ama oruclu oldugunu biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt