Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim´in sol bek icin düsündügü ve istedigi ilk futbolcu Carlinhos. Zaten anlasmislardi ama bekletmisler.

En gec Süper kupa macindan sonra o isi bitirirler. Kerim Frei bu hafta aciklanir bence.

Yani, Elamder ve Culio gönderilir carlinhos açıklanır diyorsun. Yada Riera da gönderilebilir.

Umarım öyle olur:)

carlinhos isi medya nin gazete satmak icin uyduruk haberi

yabanci transfer kapanmistir net

Bruma ne oldu adam en son mahkemelikti sözleşmeyi ne zaman fesih edecek onuda alabilsek çok iyi olur bu transfer dönemi

Ersun Yanal: Türkiye'nin en iyi 3 kalecisine sahibiz. Volkan, Mert ve Ertuğrul.

:D

Fatih Terim bu cocuga öyle bir pres yaptirir ki. Tam istedigi tipte bir kanat oyuncusu.

Daha gelismesi lazim. 19 yasinda. Ama Terim´in katkisiyla büyük oyuncu olabilir.

Umarim elimizden kacirmayiz bu sefer.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=w0IW1xxIsQM[/media]

iyi bir maaş verirsek gelebilir bence yapmadığımız şey değil kimlere ne paralar veriyoruz

Açıkcası geleceğini sanmıyorum, şu an mahkeme süreci olmasaydı ve külübünden bonservis karşılığı almaya çalışsaydık daha çok şansımız olurdu, ama şimdi boşta olacak ve çok büyük kulüplerde devreye girecektir. Şansını başka kulüplerden yana kullanır diye düşünüyorum. En azından Porto kapar.

Gelmesini bende çok istiyorum ama bence çok zor.

bu salzburgdaki kampl mi nedir. bu cocuk muthis vallahi. cok kolay adam eksiltiyor. amrabatin yerine onu alsak mesela ama yabanci sinirindan dolayi almayiz gibi.

trabzon alsa mesela..sonra cok iyise aliriz ordan sonra :)

Biz Carlinhos'u 5 milyon'a alıp da başkaları 6-7 milyona Kolarov'u alırsa olay çıkarmak lazım.

Ben sanmıyorum yabancı transferi olacacağını, Fb maçında çok aksarsa sol taraf belki o zaman anlık bir kararla Fatih Hoca; "bir sol bek getirin yeter artık" derse olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt