Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Emenike>fener stoch>paok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emenike>fener stoch>paok
İyi transfer ben açıkcası cardozoyu almalarını istiyordum.Chedjou ve Semih'e daha cok iş düşecek
ezikler oyunu rakıbın sahasına yıkmıyorkı cardozo işe yarasın.3 4 defa geliyorlar kaç gol atarlarsa.Emenike de güçlü yırtıcı ve son vuruşları vasat üstü bir oyuncu.Lig için gerekli olan hız ve çeviklik fazlasıyla mevcut.Bütçelerine göre emenikeden daha iyi oyuncu alamazlardıİnşallah bizim başkan da transferdeki çift haneli fobisinden kurtulur ilerideCardozo daha faydali olurdu, fakat Emenike bos alan oyuncusu. S.Moskova ve Karabük Emenikenin stiline uygun takimlar, kapanan defanslara karsi ayni perfonmansi sergilemesi cok zor.
Cardozoda ceza sahasi golcüsüydü, icerdeki maclarda cok faydali olurdu, disardaki maclarda 1 kisi eksik oynatirdi. Benfica örnegin deplasmanda Cardozoyu genelde oynatmiyor.
Onlarin yerinde olsaydim Barriosu alirdim.
Olimpiyakos un elmander için yaptığı teklifi tekrar degerlendırme kararı alınmış.
Riera ya yıllık ücretinin yarısını verip gönderilme teklifi sunulmuş.
Carlinhos farfan tekrar gündemde.
Kaynak saglammı renkdaş?
3 gündür dinlediğim muhabbet bu
terim artık idare etmek istemiyormuş ,gereken yerlere gereken adamlar alınsın demiş
Ki terim kolay kolay basın toplantısında böyle ifadeler kullanmaz
Rieranın son Arsenal maçındaki performansı bardağı taşırmış.
Nani ile ilgili bişe yok mu?
Yalnız adamlar şu durumlarında bile 13 milyon Euro'ya oyuncu alabiliyorlar.Daha öncede yine 10 milyona sow 10 milyonada mereles'i aldılar.Emenike sow ikilisi çok iş yapar.Bizde dünya kadar gelir elde etmemize rağmen chedjou haricinde kimseyi alamadık elimizdeki çöp oyuncuları bile gönderemiyoruz.Bir kerede biz basalım şöyle 10 15 milyonu alalım gelelim.Mesela Arda g.inler kolarov v.b gibi...
Yalnız adamlar şu durumlarında bile 13 milyon Euro'ya oyuncu alabiliyorlar.Daha öncede yine 10 milyona sow 10 milyonada mereles'i aldılar.Emenike sow ikilisi çok iş yapar.Bizde dünya kadar gelir elde etmemize rağmen chedjou haricinde kimseyi alamadık elimizdeki çöp oyuncuları bile gönderemiyoruz.Bir kerede biz basalım şöyle 10 15 milyonu alalım gelelim.Mesela Arda g.inler kolarov v.b gibi...
Bende alırım ferink sahenk ve nihat özdemir in parasıyla emenike yi
Sow'u da 10'a aldılar ama çoğunu Ali Koç , Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk üçlüsü ödedi.
Eminim Meireles ve Emenike transferlerinde de büyük yardım yapmışlardır.
Yoksa bu paralara transfer yapmaları mümkün değil.