Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mart 2014'e kadar ödemeleri gereken 40 Milyon Euro'luk tahvil(fb'nin yatırımcıdan aldığı borç) borçları var.Acaba bu paranın ne kadarını ödediler ya da hiç ödediler mi?

bu aziz gidince ve yeni yöneticileri gelirse niye geldik neden geldik nerye geldik yahu biz nyie aglamaya baslaya bililer bence.

öyle böyle az borclari yok bunlarin. ama banane :) daha da beter olsunlar. zamaninda bize dilenci muhabelesi yapanlar yada $ike muhabalesi yapanlarin er yada gec hesabi gercek anlamda geri ödüyorlar !!!

ILAHI ADALET e güvenim sonsuz. zaten baska adalet de pek görülmüyor ülkemizde. :(

Evet doğru ama yabancı sorunu var yoksa ben Eboueyi hep isterim hem hücüm hem defansta çok çok iyi işler yapıyor neşeli fln ama en fazla 1 sene daha kalabilir.Seneye 5-0-3 kuralı çıkacak.Bu yüzden diyorum

Seneyeyi seneye düşünürüz. Yapacak bir şey yok. Bu seneden 5 yabancıya göre hesap yaparak oynayamayız. Önümüzü kesmek için her haltı yapıyorlar yapacak bir şey yok.

Çok uçuyorsunuz arkadaşlar.Kerim Frei potansiyeli olan bir genç.Tecrübesi yok, somut bir başarısı yok.

Denemeye kesinlikle deyecek bir genç.

Ama sırf İngiltere den geliyor diye biraz abartmamak lazım.

Amrabattan kurtuluruz falan denilmiş, Amrabat 3 siklet daha iyi bir adamdır Kerim'den.

Yeni olan şeyleri beğenme tutkusu bir başka, yeni transfer Kerim diye hemen göğe çıkartıyoruz.

Sonra beklenti yüksek olunca ve oyuncu karşılayamayınca, bu sefer de yerin dibine sokuyoruz.

Misal biz Stoch'u aldık, Kerimden çok daha potansiyelli ve kendisini kanıtlamış idi.

Şu anda 18'e giremiyor, futbol sandığınız kadar kolay değil.

Stoch ingiltereden geldi dimi doğru.

Ben de tam bununla orantılı şeyler yazmaya girdim. Adamlar sadece bu sene 30 milyon euro harcadılar hiç düşünmeden. Bizimkilerse 10 milyon euro. Nereye gitti bizim kazandığımız paralar. Niye yönetim Alperi kaçırdığında olduğu gibi hâlâ 3ün 5'in hesabını yapıyor?

sen onlara bakma . onalr ucuruma gidiyor hemde son süratle. biz borclarimizi kapatmaya bakiyoruz son süratle :) aradaki fark bu biraz.

Sermaya artimina para biriktiriyoruz büyük ihtimalde. (80Mily. Tl gerekiyor)

Ama Transfer yapilir bence daha. arda mi olur kerim mi olur sol bek mi olur.. bekleyelim biraz daha. 1 ay gibi süremiz var.

Şuanda o beter dediğimiz Beşiktaş bile çatır çutur transfer yapıyor ama. Bülent Tulunla olacak iş değil bu

Nereye gitti bu paralar demişsin de ona istinaden yazmıştım. Bülent Tulun'u isteyen eleştirebilir tabi ona bir şey diyemem.

Şener'e rotasyön oyuncusu olur en fazla diyenler var...Net izlemememişler...

Dortmund maçı örnek gösterilmiş Bursa gibi bir takımda Sneijder'i bile ortaya koysan vasat oynar...

Bursa'nın Vojvodina maçında harikaydı...Pozisyon kademe bilgisi muazzam ve enerjisi çok iyi...

Sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak almamak büyük hata olur.

sanki hergün ardaylasın da kesin konuşabiliyosun , bu kadar emin olma istersen

Emin değilim başkan 1000 defa dedi gelmeyecek diye. Zaten kulübü bırakmaz. Akıl var mantık var. Geçen sezonda hep aynı haberler çıktı geldi mi Arda ?

Hic bir oyuncunun gelecegi Galatasaray´in geleceginden önemli degildir. Bir Galatasarayli´olarak feragat etmeyi bileceksin. Öyle 34-35 yasinda gelip, paranin üstüne konacaksa, hic gelmesin.

Galatasaray cok büyük Vizyonu olan bir kulüb haline gelmisken, TFF bunun üzerine önümüzü kapamaya yönelik yabanci sinirini daraltmisken, Arda Turan firsati var ise, gelmek zorundadir.

Doğru söylüyorsunda ben mantiken gelmeyeceğini düşünüyorum. Zaten Arda gitmek istemese 2 sene önce gitmezdi sağlam kadro kurduktan sonra. Adamın kafasında yurtdışında oynamak vardı. Kendini dünyaya ve Avrupa'ya göstermek istiyordu. Anamızın ligini dünyada seyreden yok, tek kendini gösterebileceği platform CL.

Neden Avrupanın en büyük liglerinde birinde oynarken hem de takımının en etkili oyuncularından biriyken ve Atletico'dan daha büyük kulüplere gitmek için piyasa yaparken bize gelsin ? Tamam iyi bir Galatasaray'lı ama duygusal olmaya gerek yok.

Hiç sevmem 2 sene yurtdışında oynayıp geri dönenlere. Sonra bizim niye yurtdışında hiç yıldız oyuncumuz yok diye ağlamasın millet. Suç bu durumu buralara kadar getirenlerde alttan oyuncu yetişmiyor ve biz bir iki yerli futbolcuya muhtaç oluyoruz.

Adamı rahat bırakın istediği kadar oynasın Avrupa'da. Ben Arda'nın hemen hemen hazırlık maçları dahil bütün maçlarını izliyorum Atletico Madrid'de ve bundan büyük keyif alıyorum.

Galatarasay'ımıza gelince merak etmeyin biz bu kadro ile yeni şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bir sene böyle sabredeceğiz, CL'de gruptan da çıkarız. Gelecek sezonda çok daha güçlü bir takım oluruz yabancı sınırı saçmalığı ortadan kalktıktan sonra.

TFF,şike pankartı açma yada tezahürat yapılması durumunda kulüplere para cezası verecekmiş.4.ihlalde ise -3 puan cezasıuygulanacakmış.Biz kesin alırız bu cezadan Ekli dosyayı görüntüle 5441

Hırsıza hırsız demek ne zamandan beri suç olmuş?

Sen kimsin ki şikecilere hırsız diyorum diye benim 3 puanımı sileceksin?

İnşallah + 12-15 puan fark koyarız da gönlümüzce bağırırız, sil anasını satayım 3er 5er sil , emek hırsızlarının avukat bozuntusu!

Ayrıca Arsenal maçında kaptan çıkması ve şu ana kadar oynadığı her hazırlık maçında takımın en iyilerinden biri olan Eboue'yi 8-9 aşağıssına satmak saçmalık.

Yilmaz vuralda duyumcu olmus herhalde. Arda transferi olmaz bu cekilde. herkez bir yerden bir seyler ötüyor. bu tür transferler gizli tutulunca olur ancak. en azindan bizde öyle. ismi ne kadar piyasada olduysa bir futbolcunun onun transferi zora girmisdir her zaman. bir cok örnegi var gecmisde. hele hele Aysal baskanin döneminde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt