Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi maçta iyi oynadık 3-5 maç hariç.içerde küme düşen mersin ve orduya bile yeniliyorduk..

Sampionlar liginde baya iyi maclar cikartik. mükemel degildi tabiki ama onun icin kadroda cok eksik var arka bölümde.

riera ve dany li savunma kurgusu ile baya baya iyi isler cikartik bence gecen sene. birisini sutladik az cok. dany yani. simdi rierada sira. senin arkan saglam degilse öndükülerde rahat kafayla oynayamaz önde. devamli aman topu kaybedersem gol yeriz havasinda olursun takim olarak.

bu cekilde oluncuda oyun kilitleniyor 1ci vitese maalesef. riske girmeye korkuyorsun ileri ucta. riske girmeden de posisyona zor girersin hucumda.

dany ve riera yüzünden okadar cok sacma goler yedik ki gecen sene. hele hele ilk baslarda. senin ismin messide olsa arkan az cok güven vermiyorsa seni ilerde beyin olarak kilitler.

Peki sence Arda 24 milyon euro eder mi?

Ardayi son 4-5 ayda 5-6 kez izledim. Sadece güclü takimlara karsi izlemeyi tercih ettim. Barcelona maclarini özellikle izlemeye calistim. Arda bu maclarda cok kötüydü.

Ardanin Avrupada Chealse gibi bir takima transfer yapmasi icin, hem Real, Barca seviyesindeki takimlar karsisinda perfonmans göstermesi lazim, hemde assist ve gol sayisi olarak en azindan cift haneli rakamlara ulasmasi lazim. 2013 yilinda Ardanin A.Madridle La Ligada yaptiği assist sayisi 1, gol sayisi 1.

Eder etmez orasını çok önemli değil, Arda gelmek ister ve Madrid kabul etmez ise bizim teklifimizi, o zaman o parayı ödemekten başka çaren kalmaz.

Gerçi Arda gerçekten gelmek istiyorsa, bu transfer her türlü gerçekleşir.

ahmet bulut un işi gücü yok 1 saat bununla mı mesajlaşmıs ayrıca öle bi açıklama yapcak olsa kendi yapar

Valla Arda gelir mi gelmez mi kendi bilir ama onun içinde son şansı bu sene..

Olurda önümüzdeki sene yabancı olayı bir şekilde esnetilirse, bu sene bizden alacağı sözleşme teklifini bi daha rüyasında göremez..

Eğri oturalım doğru konuşalım, silin yabancı sınırını Ardayı kaçıncı sırada istersiniz..

Ona gelene kadar, ohhoooooooo...

Bizim gibi Ardanın da acele etmesi lazım, yabancı olayı gevşemeden..

Az önce '' Mustafacıgım dün dündür bugün bugündür " diyordu :D

ya bu mustafa cok üstüne gitmisdir ki mustafayi taniyanlar nasil yapiskan birisi oldugunu az cok iyi bilir. dogruysa tabiki.

daha hic bir sey belli degilken bu tür cevap vermesinden daha dogal bir sey yok ahmet bulutun. bu transfer olursa da gizlilik icinde olur az cok diye tahmin ediyorum.

Flaş...Flaş...Flaş...

İşte Arda Turanın Yeni Takımı

[attachment=2708:arda.png]

Ekli dosyalar

• arda.webp
    arda.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 317
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt