Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabata Clde ihtiyacimiz var. Oyunun savunma yönünde cok iyi. Amrabat varken, sol bekte Rierayi oynatmamiz bile cok az soruna neden oluyor. En son Arsenal macinda Amrabat sağa gecti, solda Emre vardi, Arsenal oradan ataklar yapmaya ve pozisyon bulmaya basladi. Cabuk, dikine oynayabilen ve 1e1de etkili bir oyuncu. Amrabatin tek eksik yönü, bitiriciliği ve final paslarinin zayif olmasi. Amrabat A.Madride cok uygun bir oyuncu.

Clde güclü bir rakibe karsi,

Arda Sneijder Amrabat mi?

Yoksa

Sabri/Hamit Sneijder Arda mi?

Hangisini tercih edersiniz?

ya Allah belani vermesin orman... resmen cay bogazimda kaliyordu :eek:

"Fikret Orman, yaptıkları transferleri küçümseyenlere şaşırdığını belirtti ve ekledi: "Amaca yönelik isimler aldık. Hepsi de mevkilerinin en iyileri"

renktaşlar hepinizin bayramı mubarek olsun Yüce Allah sizleri sevdiklerinizle nice bayramlara eriştirsin

Bende artık Burak'ın gitmesini istiyorum.Gitsin de kurtulsun adam.Belki Arda'nın arkasında ağladığınız gibi ağlardınız.Bir sene sonra da gelmesi için dua ederiz artık.

aman burak duymasın bunları :)

burak kalan sezonlarda 1 gol bile atmasa geçen yılki şampiyonlar ligi performansı sonucu tüm maliyetini krşıladı benim gözümde. bu sezondan itibaren yaptıkları kar hanesine yazar.

aman burak duymasın bunları :)

burak kalan sezonlarda 1 gol bile atmasa geçen yılki şampiyonlar ligi performansı sonucu tüm maliyetini krşıladı benim gözümde. bu sezondan itibaren yaptıkları kar hanesine yazar.

Burak coookdan kar hanesine yazdida gecti bile. onu verdigi katkilar gecen sene 5 milyon euro+ kazandigi massini gecmisdir rahatlikla hemde.

ben sadece maddi kazancı diyorum yoksa prestij olarak bakarsak çoktan geçti.

ee bende maddi kazanc diyorum zaten. burak olmasaydi nay nay cikardik grupplardan af edersin. cluja attigi bir gol var bide manuya ve bragaya. yada schalke ya sonra. onlari umut yada elmander rüyalarinda atamazdi af edersin. ligde de 24 gol atmis yani ciddi ciddi sampionlukda etkisi oldu. asistlerini saymiyorum bile. maddi katkisi en az 20 milyon oldu bence Burakin totalde.

yorum zaten. burak olmasaydi nay nay cikardik grupplardan af edersin. cluja attigi bir gol var bide manuya ve bragaya. yada schalke ya sonra. onlari umut yada elmander rüyalarind

buna katılırım kesinlikle vardır o kadar katkısı. ben burakın kalmasından yanayım, onu geçtim eldeki kaliteli yerlilerin tutulmasından yanayım hamit dahil olmak üzere.

:)
r9dz3.png

hamiti sol bek oynatalım işte, bu fikrimde gayet ciddiyim.

defansif olarak bi rieradan veya hakandan aşağı kalmaz.

ofansif olarak sağ kanatta takıma el freni olmaması bile yeterince büyük bi katkı olur :DD

fatih hoca her türlü 11de oynatacak hamiti diye düşünüyorum, en az zarar vereceği yerde oynasın bari

buna katılırım kesinlikle vardır o kadar katkısı. ben burakın kalmasından yanayım, onu geçtim eldeki kaliteli yerlilerin tutulmasından yanayım hamit dahil olmak üzere.

burda sorun ama arda olur gelirse . bu takim hangi dizlisle sahada olacak arda gelirse. ne drogbayi tribüne yolaya bilirsin nede buraka kenarda otur diye bilirsin uzun vaadede. dün de yazmisdim.

arda yi sol kanata kunlanmasan etkisi baya azaliyor. burakida kanata koyamasin. teknigi sayif her yönden o mevki icin.

drogbayi da kanata koyarsin ama golcülügü en aza iner ve arda- drogba is birligini görmeyiz pek fazla.

arda +drogba muthis olur acikcasi. Ben Takimi düsünüyorum acikcasi ilk olarak isimden ziyade. iyi para gelirse burak satilmasindan yana olurdum.

hadi yedek oturmaya dert etmese ...

yada söyle bir dizilis olur belki... :DD

791196_Galatasaray_SK.jpg

burda sorun ama arda olur gelirse . bu takim hangi dizlisle sahada olacak arda gelirse. ne drogbayi tribüne yolaya bilirsin nede buraka kenarda otur diye bilirsin uzun vaadede. dün de yazmisdim.

arda yi sol kanata kunlanmasan etkisi baya azaliyor. burakida kanata koyamasin. teknigi sayif her yönden o mevki icin.

drogbayi da kanata koyarsin ama golcülügü en aza iner ve arda- drogba is birligini görmeyiz pek fazla.

arda +drogba muthis olur acikcasi. Ben Takimi düsünüyorum acikcasi ilk olarak isimden ziyade. iyi para gelirse burak satilmasindan yana olurdum.

hadi yedek oturmaya dert etmese ...

yada söyle bir dizilis olur belki... :DD

791196_Galatasaray_SK.jpg

burak kanada yakın oynar o durumda veya arda göbekte selçuk-melo ile birlikte oynar 4312 oynarsak. gelsin yeterki yer bulunur her türlü :D

12ye sattik en az 20ye kadar zorlardim imkanlari

cünkü kesinikle deger

MELO-SELCUK-SNEIJDER-ARDA-BURAK-DROGBA

su isimlere bakin

Hahahahahh ardanın gelmemesi daha olası zaten ama olayın amrabatla alakası yok ki gelmezse ben demiştim mi diceksin?

Ben de o zaman diyorum ki arda güney kutbundaki penguen sayısının azalması yüzünden gelmiyo transfer yattığında hatırlatırım.

§

sen alper potuk bizde diye gobek atarken eminmisin diye mesaj atan bendim..gecmis mesajlarını oku...hatta kopyala herkes okusun

Forumda herkes duyumcu olmuş. Duyumculuk kaprisleri falan. Kaynağını verin millet laf etmesin. Yok vermicekseniz sölemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt