Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
arkadaslar madrid ardaya karsı 12 + amrabat istiyor arda nın yerinde oynadıgı icin...Klubumuz amrabatı vermıyor tek sorun o....
duyum saglam
Sen hala sallamaya devam mı
§
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar madrid ardaya karsı 12 + amrabat istiyor arda nın yerinde oynadıgı icin...Klubumuz amrabatı vermıyor tek sorun o....
duyum saglam
Sen hala sallamaya devam mı
§
Bende artık Burak'ın gitmesini istiyorum.Gitsin de kurtulsun adam.Belki Arda'nın arkasında ağladığınız gibi ağlardınız.Bir sene sonra da gelmesi için dua ederiz artık.
transfer yattıgında bu sozunu hatırlatırım sana
aman burak duymasın bunları
burak kalan sezonlarda 1 gol bile atmasa geçen yılki şampiyonlar ligi performansı sonucu tüm maliyetini krşıladı benim gözümde. bu sezondan itibaren yaptıkları kar hanesine yazar.
Burak coookdan kar hanesine yazdida gecti bile. onu verdigi katkilar gecen sene 5 milyon euro+ kazandigi massini gecmisdir rahatlikla hemde.
ben sadece maddi kazancı diyorum yoksa prestij olarak bakarsak çoktan geçti.
yorum zaten. burak olmasaydi nay nay cikardik grupplardan af edersin. cluja attigi bir gol var bide manuya ve bragaya. yada schalke ya sonra. onlari umut yada elmander rüyalarind
buna katılırım kesinlikle vardır o kadar katkısı. ben burakın kalmasından yanayım, onu geçtim eldeki kaliteli yerlilerin tutulmasından yanayım hamit dahil olmak üzere.
burda sorun ama arda olur gelirse . bu takim hangi dizlisle sahada olacak arda gelirse. ne drogbayi tribüne yolaya bilirsin nede buraka kenarda otur diye bilirsin uzun vaadede. dün de yazmisdim.
arda yi sol kanata kunlanmasan etkisi baya azaliyor. burakida kanata koyamasin. teknigi sayif her yönden o mevki icin.
drogbayi da kanata koyarsin ama golcülügü en aza iner ve arda- drogba is birligini görmeyiz pek fazla.
arda +drogba muthis olur acikcasi. Ben Takimi düsünüyorum acikcasi ilk olarak isimden ziyade. iyi para gelirse burak satilmasindan yana olurdum.
hadi yedek oturmaya dert etmese ...
yada söyle bir dizilis olur belki...D
![]()
Hahahahahh ardanın gelmemesi daha olası zaten ama olayın amrabatla alakası yok ki gelmezse ben demiştim mi diceksin?
Ben de o zaman diyorum ki arda güney kutbundaki penguen sayısının azalması yüzünden gelmiyo transfer yattığında hatırlatırım.
§
sen alper potuk bizde diye gobek atarken eminmisin diye mesaj atan bendim..gecmis mesajlarını oku......Hatta kopyala herkes okusun...
sen alper potuk bizde diye gobek atarken eminmisin diye mesaj atan bendim..gecmis mesajlarını oku...hatta kopyala herkes okusun