Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAFIN KISASI KACAK OLA O CEVABI VERİRDİ........

YURT İCİ EVET..KAP I SADECE GS YE GELİNCEMİ TAKİP EDİYORSUN...FENERBAHCE KACDEFA BİLDİRDİ LAN KAPI İNCELE ALMANYADA BULGARİSTANDA FB MAGAZASI ACTIK DİYE...

FUTBOL SADE SAHAYI İZLEMEK DEİL..KAPIN GECMİSİNİ OKU GEL

Sende haklısın neyin ne oldugunu bilmeyenle muhattap oluoz...kap ı incele ezberle gel..

yalancı dansöz hadi uza burdan kendi forumuna

Bonnie-Kanarya-Yemi-500-gr__65256257_0.jpg

milleti kendine gulduruyorsun...by

millat senin gibi yalancı, dansöz şaklabanlara güler, hadi uza burdan.

https://www.gsstore.org/Magazalarimiz.asp#10

yurtdışındaki mağalazarın hangisi kapa bildirilmiş, hadi göster bildirimi. gösteremezsen adam değilsin, dansözlüğünün, kişiliksizliğinin yanına adam olmadığın da ortaya çıkacak.

sen en iyisi bugün sert kayaya çarptığını kbul ederek uza git kendi forumuna, bak zor rakip çektiniz, sen git orda avut kendini hehe

Ahaha Alpay Erdoğan orjinal mi gerçekten çok eğlendirdi sağ olsun müthiş bir refah ve duyumculuk seviyesine ulaşmış bizleri aydınlatıyor yerabbim :D

Tanımam etmem de Alpay Erdoğan kimse, her seferinde birileriyle tartışıyor. Bir de her şeyi ben biliyorum havalarında.

millat senin gibi yalancı, dansöz şaklabanlara güler, hadi uza burdan.

https://www.gsstore.org/Magazalarimiz.asp#10

yurtdışındaki mağalazarın hangisi kapa bildirilmiş, hadi göster bildirimi. gösteremezsen adam değilsin, dansözlüğünün, kişiliksizliğinin yanına adam olmadığın da ortaya çıkacak.

sen en iyisi bugün sert kayaya çarptığını kbul ederek uza git kendi forumuna, bak zor rakip çektiniz, sen git orda avut kendini hehe

Su adami senden baska ciddiye alan yok kardesim

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tanımam etmem de Alpay Erdoğan kimse, her seferinde birileriyle tartışıyor. Bir de her şeyi ben biliyorum havalarında.

zeka seviyesine yorum yapmak istemiyorum haddime değil o yüzden muhtemelen kuş.

sabah amrabat 23 yaşında diyodu, adam 26 yaşında. doğumundaki gizlice yaş büyütme olayını biliyo herhalde :DD

Zannediyorsunuzki kap sadece transferleri bildirilen bir borsa kurumu...Klup donunu indirse kap a bildirmek zorunda bunu bilin..

gideni bildirmez cezası 20 milyar borsada eksi puan alana kadar 20 bini oder daha iyi..

ama transfer olunca kap a saldirir hemen...

iyi inceleyin kap in gecmisini fenerin actigi magazalarla dolu...

adamın biri gelmis burda kapin ne oldugunu bilmior ezbere yazior...

Zaten kap takilerde diyor adam alinca bildiriorsunuz orasi iyide satarken neden bildirmiorsunuz.. :)

almanyada actigin futbol okulu sayesinde kaptan borsada seviye atladin...

bakalım kacınız bilior bunu

Ama hiç bir şey bilmediği ya da farkında olmadığıda o kadar açık ki ne kadar saçma şey varsa bulup kendini inandırıyor sonra insanlarla tartışıyor burda sonra içinde olduğu durumda o değilde karşısındakiymiş gibi davranıyo heralde trollük yapıyo kendince :D

Zannediyorsunuzki kap sadece transferleri bildirilen bir borsa kurumu...Klup donunu indirse kap a bildirmek zorunda bunu bilin..

gideni bildirmez cezası 20 milyar borsada eksi puan alana kadar 20 bini oder daha iyi..

Zaten kap takilerde diyor adam alinca bildiriorsunuz orasi iyide satarken neden bildirmiorsunuz.. :)

yurtdışında kulübün açzığı mağazaların bildirimlerini yaz dedim sana, laf salatası yapınca burdan kaçacağımı mı sandın. adamsan o kap bildirimlerini yazarsın buraya. hadi bakalım yazabiliyo musun.

Bende hep merak etmişimdir zaten niye böyle olmuyor bu işte bir usulsuzluk var diye kıllanmıştım demek ki bizim kulüp böyle işler çeviriyormuş vay anasını

Ama hiç bir şey bilmediği ya da farkında olmadığıda o kadar açık ki ne kadar saçma şey varsa bulup kendini inandırıyor sonra insanlarla tartışıyor burda sonra içinde olduğu durumda o değilde karşısındakiymiş gibi davranıyo heralde trollük yapıyo kendince :D

yok abi mümkün değil normal bi insanın bunları yazması, başka bişey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt