- 16 Haziran 2010
- 208.812
- 162.484
- 6.838
Tamam da herkesi zan altında bırakmıyor musun?
herkese teker teker cevap verecegime boyle yazip artik kim kendine aliyorsa alir diye dusundum ve boylece bende daha az yoruluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da herkesi zan altında bırakmıyor musun?
Hacı şunu gördün mü? Latest news - General Information - Tribunal Arbitral du Sport - Court of Arbitration for Sport .CAS duruşma tarihlerini açıklamış ama listede fb yok.
Arkadaslar drogba hakkinda sorucam olucak. New Yorkta Carsamba gunu Mexico - Ivory Coast maci var. Drogba kadroya alindimi ona gore gidicem?
Arkadaslar drogba hakkinda sorucam olucak. New Yorkta Carsamba gunu Mexico - Ivory Coast maci var. Drogba kadroya alindimi ona gore gidicem?
Sen Eboue-Amrabat tercihini yapsan Eboue'yi tercih ederdin galiba?
Katiliyorum, son iki sene gecmis senelerden cok daha fazla para yaptik. Ama hala 10 milyonun üzerinde oyuncu alacak güc'e sahip degiliz. Sonucta aldigin paralar geldigi gibi gidiyor ve biz borclu bir kulübüz. Arda'ya 17 verirsek, diger eksikleri kapatamayiz ama kapatmaliyiz. Yani ben pek ihtimal veremiyorum bu transfere bu sartlar altinda.
Bakarsin sürpriz olur ama 2 sene para basti sözüne katilmiyorum.
Drogba insallah 1 sene daha kalir. doyamadim adama
ama gidersede bence simdiden söylesin yada en gec devre arasida bizde cok üst seviyede birisini almaya bakalim seneye icin.
Gönlümden Dzeko geciyor ama lewandowskiyede hayir demem yaniD
llewada biraz uctum galiba![]()
2014-2015 muhtemel kadromuz
-------------------Onur----------
Şener-------Chedjou---semih------carlinhos
-------------selçuk---Melo----------------
-----------------Sneijder----------------
Nani(Bruma)----------------------Arda---
----------------Drogba(Burak)----------
2014-2015 muhtemel kadromuz
-------------------Onur----------
Şener-------Chedjou---semih------carlinhos
-------------selçuk---Melo----------------
-----------------Sneijder----------------
Nani(Bruma)----------------------Arda---
----------------Drogba(Burak)----------
su an Arsenal-Man.City maci vae dakika 66 ve Arsenal 3-0 onde her keste oynuyor az once Jaja Ture cikti mesala.
Ben Arsenal'i anlayamiyorum. Bu adamlar cok garip. Giderler gereksiz takimlara karsi puan kaybederler ya da maci verirler sonra böyle City'e karsi oldugu gibi sürpriz yaparlar.