Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı şunu gördün mü? Latest news - General Information - Tribunal Arbitral du Sport - Court of Arbitration for Sport .CAS duruşma tarihlerini açıklamış ama listede fb yok.

evet gördüm. 28den önce aciklama yapilacak sözü var. belki durusma olmayacak ve sadece savunma istenilecek dosya olarak ki öyle duyumlarda vardi dün-bugün.

bakarsin cas karari arsenal macindan önce vere bilir. o zaman salzburg arsenala karsi oynayacakdir. böylelikce sorun kalmaz ileriki durumda salzburg konusunda.

cas cezayi inarsaki bence onacak o zaman salzburg arsenala karsi oynacakdir büyük ihtimalde.

rbg8t.png

ne hadi be orda. imzalar bile atilmadi daha. nasil lisan cikiyormus. tff de hafta sonu lisans cikartamiyor üstelik.

Arkadaslar drogba hakkinda sorucam olucak. New Yorkta Carsamba gunu Mexico - Ivory Coast maci var. Drogba kadroya alindimi ona gore gidicem?

Katiliyorum, son iki sene gecmis senelerden cok daha fazla para yaptik. Ama hala 10 milyonun üzerinde oyuncu alacak güc'e sahip degiliz. Sonucta aldigin paralar geldigi gibi gidiyor ve biz borclu bir kulübüz. Arda'ya 17 verirsek, diger eksikleri kapatamayiz ama kapatmaliyiz. Yani ben pek ihtimal veremiyorum bu transfere bu sartlar altinda.

Bakarsin sürpriz olur ama 2 sene para basti sözüne katilmiyorum.

diğer eksikler zaten kapanmayacak bu yabancı sınırında..bir oyjncuya 10 üstü veremeyiz lafınıda pek anlamıyorum

3 tane çürüğe 5, 5 vereceğime adam gibi topçu alırım 15 e...carlinhos,frei, kaç veririz alacak olsak?Arda 17 çok belki tamamda şu şartlarda çok gerekli bize...Amrabat,yiğit,furkan,sercan,vs.. dünyanın parasını veriyoruz ..hatta bazısını oynatmıyoruz....ama iş Arda olunca çok para ne bileyim Drogba olunca çok para Nani olunca çok para oluyor...iyiyse vereceksin getireceksin...biz çöpleri alıyoruz iyi oyuncuda çingene pazarlığı yapıyoruz

2014-2015 muhtemel kadromuz

-------------------Onur----------

Şener-------Chedjou---semih------carlinhos

-------------selçuk---Melo----------------

-----------------Sneijder----------------

Nani(Bruma)----------------------Arda---

----------------Drogba(Burak)----------

Drogba insallah 1 sene daha kalir. doyamadim adama :)

ama gidersede bence simdiden söylesin yada en gec devre arasida bizde cok üst seviyede birisini almaya bakalim seneye icin.

Gönlümden Dzeko geciyor ama lewandowskiyede hayir demem yani :DD

llewada biraz uctum galiba :oops:

Drogba insallah 1 sene daha kalir. doyamadim adama :)

ama gidersede bence simdiden söylesin yada en gec devre arasida bizde cok üst seviyede birisini almaya bakalim seneye icin.

Gönlümden Dzeko geciyor ama lewandowskiyede hayir demem yani :DD

llewada biraz uctum galiba :oops:

biraz???:eek:

;)

renktaş lewa'yı alırız da nasıl taksite bağlayacaz o önemli yani 124 ay vadeli olsa belki:DD

Şeneri hiç izledin mi merak ettim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

su an Arsenal-Man.City maci vae dakika 66 ve Arsenal 3-0 onde her keste oynuyor az once Jaja Ture cikti mesala.

Gary Medel Cardiff'te. (bonservisi 11 m €)

Sabri > Sener

su an Arsenal-Man.City maci vae dakika 66 ve Arsenal 3-0 onde her keste oynuyor az once Jaja Ture cikti mesala.

Ben Arsenal'i anlayamiyorum. Bu adamlar cok garip. Giderler gereksiz takimlara karsi puan kaybederler ya da maci verirler sonra böyle City'e karsi oldugu gibi sürpriz yaparlar.

Arsenal FB maçında da böyle oynarsa BJK'nin rekoru kırılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt