Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Emre Colak sol bek olarak kullanilabilirmi ? Marcelo etkisi yaparmi .. Kucuk boyuyla vizir vizir ? Biraz akilli olsa ortasahadan ekmek cikmiyacagini anlasa sol beke yonelse bari orda sansini denese fena olmaz :rolleyes:

Adam savunmaya yardıma geldiginde yüregim agzıma geliyor şahsen. Birde sol bek olsa düşünemiyorum.

Biri anket açsın; eldeki yerli oyunculardan hangisini yeni sol bekimiz yapalım diye.

Yahu Arda'yı milyona falan mı alacağımızı düşünüyorsunuz da bu tür mesajlarla şov yapıyorsunuz ?

Komik olmayın Diego Costa malına 24 milyon euro isteyen Madrid, Arda'yı 15'e falan satmaz.

kendinle karıştırma şov konusunda. ne alıntı yap benden ne de laf yetiştir , yaz kendince oyalan buralarda..

şener yerine uğur uçarı gözüm kapalı koyarım sağ kanata

Bunca yıl oldu hala anlamadım bu adamı biz niye gönderdik

Uğur Uçar futbolu bıraktı dizi sektörüne geçti,sağ bek oynayacak hal mi kaldı Allah aşkına :D

Uğur yanılmıyorsam Sivas maçında sakatlandı. Sahanın buz olmasından ötürü. Bir daha toparlayamadı. Yanlışsam düzeltin. iyi oyuncuydu. Gelişim sürecinde sakatlanması en büyük şanssızlığı oldu

yorumlarda gelisme yok

milleti elestircegene senin mourinhonun kardesi oldugunu görmek istiyorum acikcasi.

kusuruma bakma ama en gicik ettigim insan türünü temsil ediyorsun forum dünyasinda. her seyi ben daha iyi bilirim havasinda olup millete laf atanalardandasin ama kendileri hic bir akil mantikli yorumunda bulunmuyor belkide.

burasi forum kardesim forum... millet saygi sinirindan cikmadigi disinda istedigini yazar ve yaziyorda . onun bunun görüsü seninkisi ile uyumusmuyorsa ne güzel aslinda. herkez ayni bakis göürüsünde olsa hayat sevksiz olur cünkü...neyse fazla uzatmadan...Biraz saygi ögrenmeye calis burdaki insanlara. futbol yorumlari seninkisi ile uyusmuyorsa es gec okuma. öyle kücük düsürücü yorumlarda bulunup ne kendini anti pati yerine koy nede milletin morellini bozma lütfen.

Bide begenmiyorsan bu forum hayati sana önerim bidaha ugrama bu tür forumlara. bu sadece bir önerim tabiki.

Uğur yanılmıyorsam Sivas maçında sakatlandı. Sahanın buz olmasından ötürü. Bir daha toparlayamadı. Yanlışsam düzeltin. iyi oyuncuydu. Gelişim sürecinde sakatlanması en büyük şanssızlığı oldu

konyaspor deplasmaniydi maalesef. evet cok memnunduk kendisinden zamaninda.

Konya maçıydı ama dediğiniz doğru çok iyi bir oyuncu olabilirdi,o sakatlık bitirdi kariyerini.

Ben yinede bu saatten sonra Q7 ile filan hiç uğraşmazdım, o adamın kafası hiç bir zaman futbol oynamak da değil, işi gücü 2 tane artistlik hareket yapıp sezon boyunca yatmayı ve cebine giren para...

Q7 ile boşuna zaman harcamalarına hiç gerek yok, bütün mesaiyi Arda ve sol bek için harcasınlar.

A2 deki oyuncuları da alemci filan yaparmış, boş ver uzak dursun:D

Doğru A2'den her sene yetenekli 3-4oyuncu çıkarıp kadroya alıyoruz ya.Etkilemesin çocukları...Saçma bir mantık bence..

Yabancı sınırında +4 için idealdr...Kondisyonunu toplayana kadar Piriyle çalışır ve +4 te olmayı anlayışla karşılar bir süre...Zaten devre ortasında kondisyonu topladığında yabancı kuralı değişir Eboue'nin önünde CL'de döktürür.

Quaresma şu haliyle bile >>> Hamit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt