Nurettin_Kılıç
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2012
- 252
- 0
- 836
arkadaş doğru demiş hemen osurukdan kıl kapmayın be renkdaş nasıl bi alınganlık bu
gerçeğe dönersek arsenal kendi liginde çok dengesiz bi takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Emre Colak sol bek olarak kullanilabilirmi ? Marcelo etkisi yaparmi .. Kucuk boyuyla vizir vizir ? Biraz akilli olsa ortasahadan ekmek cikmiyacagini anlasa sol beke yonelse bari orda sansini denese fena olmaz![]()
Yahu Arda'yı milyona falan mı alacağımızı düşünüyorsunuz da bu tür mesajlarla şov yapıyorsunuz ?
Komik olmayın Diego Costa malına 24 milyon euro isteyen Madrid, Arda'yı 15'e falan satmaz.
Biri anket açsın; eldeki yerli oyunculardan hangisini yeni sol bekimiz yapalım diye.
şener yerine uğur uçarı gözüm kapalı koyarım sağ kanata
Bunca yıl oldu hala anlamadım bu adamı biz niye gönderdik
Uğur Uçar futbolu bıraktı dizi sektörüne geçti,sağ bek oynayacak hal mi kaldı Allah aşkına![]()
yorumlarda gelisme yok
Uğur yanılmıyorsam Sivas maçında sakatlandı. Sahanın buz olmasından ötürü. Bir daha toparlayamadı. Yanlışsam düzeltin. iyi oyuncuydu. Gelişim sürecinde sakatlanması en büyük şanssızlığı oldu
Uğur yanılmıyorsam Sivas maçında sakatlandı. Sahanın buz olmasından ötürü. Bir daha toparlayamadı. Yanlışsam düzeltin. iyi oyuncuydu. Gelişim sürecinde sakatlanması en büyük şanssızlığı oldu
besiktas rizeye karsi oyniyacak bakalim ali adnan nasil oyniyacak
Ben yinede bu saatten sonra Q7 ile filan hiç uğraşmazdım, o adamın kafası hiç bir zaman futbol oynamak da değil, işi gücü 2 tane artistlik hareket yapıp sezon boyunca yatmayı ve cebine giren para...
Q7 ile boşuna zaman harcamalarına hiç gerek yok, bütün mesaiyi Arda ve sol bek için harcasınlar.
A2 deki oyuncuları da alemci filan yaparmış, boş ver uzak dursun![]()
Nerede oynayacaklar?
d smartda maclari var su an yeni basladi