Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terbiye sinirlarini acma derim ben kimseye saygisizlik yapmadin cunku, kendine bak aynada sonra gel yaz bana, herkesi kendin gibi zannetme

ben kime saygizlik yaptigimi söylede sonra konusalim lütfen. neyse uzatmanin manasi yok kendi acimdan. hem yeride burasi degil galiba bu tartismanin.

haaa ben hakan delikanliya bir laf atmisdim aramizda bir tartisma yüzünden. o konuda kendimi hakli görsem bile sarf ettim bir cümle yüzünden özür de dilemisimdir. hatasiz kul yok sonucda ki bende hatasiz degilim degildim.

ama hatalarini görmek ve özür dileye bilmekde önemli benim icin.

sen ama her kurdugum cümleyi sonuna kadar hak ettim af edersin . burda ortama resmen sizin yorumlariniz bos ise yaramaz diyerek hakaret ediyorsun. sonra benim gibi birisi sana ho birader biraz saygili ol deyince mi suclu oluyoruz ?! yok okadar da uzun boylu degil. dedigim gibi istersen bu sitenin kuran sen ol yine böyle davranirsan ben veya baskasi bu sözleri sarf ederdi.

neyse niye yaziyorum sana bilmiyorum cünkü sen durusunu belli etmisin zaten demin yazdiklarindan dolayi. neyse hayilir forumlar sana dileyim yinede. bye mucuk...

yorumlari carpitma Aydin, benim oradaki demecim buradaki mesajlari/ortami daha iyi bildigim demek,(daha tecrubeli kisaca) sende 'eski' uyelerdensin ve sende buralari daha iyi bilirsin dogal olarak daha yeni uyelerden, kimse o yuzden cevap yazamazsin demedi

Sen yine şimdi ayrım yapıyorsun.

yorumlari carpitma Aydin, benim oradaki demecim buradaki mesajlari/ortami daha iyi bildigim demek,(daha tecrubeli kisaca) sende 'eski' uyelerdensin ve sende buralari daha iyi bilirsin dogal olarak daha yeni uyelerden, kimse o yuzden cevap yazamazsin demedi

Bu arada merak ettim, nasıl olur da kendini tavsiye almayacak biri olarak görüyorsun acaba?

Beyler şu tartışma durumu daha uzun sürecekse özelden halledin...Konu dışına çıktınız iyice..El atmak zorunda kalıcaz duruma.

beyler abartmıyorum şu ana kadar ali adnan gökhan töreye top göstermedi, hiçbir olumlu harekete müsaade etmedi gökhanın.. dediğim gibi bir tek hücüm tekniğini geliştirebilirse süper oyuncu olacak...bence bonservisinin yarısını falan almak lazım şimdiden:)

galiba anlamadim benim ne demek istedigimi neyse bosver ozaman

Ben senin demek istediğini çok iyi anladım.Fakat sen benim demek istediğimi anlamamış olabilirsin.Bu forumda eski/yeni diye bir ayrım yok.Senin için farklı olabilir tabi ama bu insanları küçük görmeni gerektirmez.

Kod:
Ayrica biz senden buralara daha eskilerden beri takiliyoruz

Şunun açıklaması ortam mı şimdi bırak Allah aşkına.

galiba anlamadin benim ne demek istedigimi neyse bosver ozaman

hayirdir, cok mu merak ettin? o mesaji tekrar okudugunda hangi konuda tavsiye almayacagimi anlamis olmaliydin

Gayet iyi okudum,genel yorum yapamazsın forum üyeleri hakkında.Bende sana tavsiye değil öneride bulundum.Ama sen üste çıkmaya çalıştın sen bana tavsiyede bulunamazsın diye.Yanlış mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt