Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.820
- 0
- 1.331
Ulan bu Adalar çok leş be kardeşim.Gitmenizi tavsiye etmiyorum.
Hangi adaya gittin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bu Adalar çok leş be kardeşim.Gitmenizi tavsiye etmiyorum.
basın toplantısı ne oldu
terbiye sinirlarini acma derim ben kimseye saygisizlik yapmadin cunku, kendine bak aynada sonra gel yaz bana, herkesi kendin gibi zannetme
yorumlari carpitma Aydin, benim oradaki demecim buradaki mesajlari/ortami daha iyi bildigim demek,(daha tecrubeli kisaca) sende 'eski' uyelerdensin ve sende buralari daha iyi bilirsin dogal olarak daha yeni uyelerden, kimse o yuzden cevap yazamazsin demedi
rize de silvestre diye uzun boylu bi zenci var , ortasahada, iyi pasları var,güçlü atletik, gelecek sezon transfer dönemi , anadolunun yıldızı olabilir... yaşı gençse tabi..
yorumlari carpitma Aydin, benim oradaki demecim buradaki mesajlari/ortami daha iyi bildigim demek,(daha tecrubeli kisaca) sende 'eski' uyelerdensin ve sende buralari daha iyi bilirsin dogal olarak daha yeni uyelerden, kimse o yuzden cevap yazamazsin demedi
Sen yine şimdi ayrım yapıyorsun.
Bu arada merak ettim, nasıl olur da kendini tavsiye almayacak biri olarak görüyorsun acaba?
arda gelecek inşallah 48 saat dedi çok güvendiğim bi arkadaş inşallah doğrudur
Beyler şu tartışma durumu daha uzun sürecekse özelden halledin...Konu dışına çıktınız iyice..El atmak zorunda kalıcaz duruma.
galiba anlamadim benim ne demek istedigimi neyse bosver ozaman
Ayrica biz senden buralara daha eskilerden beri takiliyoruz
Osman Altunterim @altunterim10 sn
GALATASARAY'IN alamadığı yıldıza Roma talip oldu! https://turkfutbol.com/galatasaray-alamadi-romaya-gidiyor-18362.html…
Osman bu nasıl bir düşmanlıktır ya...Yazıklar olsun sana.
bu osman gibi kiviran dansöz görmedim
Bjk maci hangi kanalda bu arada?
Osman Altunterim @altunterim10 sn
GALATASARAY'IN alamadığı yıldıza Roma talip oldu! https://turkfutbol.com/galatasaray-alamadi-romaya-gidiyor-18362.html…
Osman bu nasıl bir düşmanlıktır ya...Yazıklar olsun sana.
galiba anlamadin benim ne demek istedigimi neyse bosver ozaman
hayirdir, cok mu merak ettin? o mesaji tekrar okudugunda hangi konuda tavsiye almayacagimi anlamis olmaliydin
Gervinho'yu almadı mı bunlar ?