Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O malum spor progmanındakiler, programa başlamadan önce hiç bir hazırlık filan yaptığı yok.

Sergen Galatasaray çok pozisyon veriyor Dany de bu maçta sıkıntı yaşayabilir diyor,

Moderatör de tribünde oturur Dany diyor ve 15 s sonra da kafileye gelmeyenleri sayıyor.

İnsan, programa çıkmadan önce bir notlara bakar...

O malum spor progmanındakiler, programa başlamadan önce hiç bir hazırlık filan yaptığı yok.

Sergen Galatasaray çok pozisyon veriyor Dany de bu maçta sıkıntı yaşayabilir diyor,

Moderatör de tribünde oturur Dany diyor ve 15 s sonra da kafileye gelmeyenleri sayıyor.

İnsan, programa çıkmadan önce bir notlara bakar...

Adam gitti Sow'la Webo'yu çift forvete koyup Emre'yi sol kanada yazdı FB'de.. Stoch gibi dribbling yapamıyor ama iş yapar falan dedi :D Maçları da izlemiyor herhalde.

PSV'de Bruma,Wijnaldum,Narsingh,Jetro Williems,Bakkali,Adam Maher,Locadia,Depay gibi bir sürü genç var bunların yaş ortalaması 20 küsür.Neredeyse tamamı doğrudan şans bulan isimler.Cidden inanılmaz bir jenerasyon ve ben bu ekibin Milan'a karşı sürpriz yapabileceğini de düşünüyorum.Bu sene olmazsa da 2-3 yıl içinde ses getirirler.Başarı gelmese bile oyuncu satışlarıyla bir Porto kadar adını duyurabilirler tekrar.

Adam gitti Sow'la Webo'yu çift forvete koyup Emre'yi sol kanada yazdı FB'de.. Stoch gibi dribbling yapamıyor ama iş yapar falan dedi :D Maçları da izlemiyor herhalde.

İzlemiyordur kesin, hiç birşeyden haberi filan yok. Tamamen sallıyorlar...

PSV'de Bruma,Wijnaldum,Narsingh,Jetro Williems,Bakkali,Adam Maher,Locadia,Depay gibi bir sürü genç var bunların yaş ortalaması 20 küsür.Neredeyse tamamı doğrudan şans bulan isimler.Cidden inanılmaz bir jenerasyon ve ben bu ekibin Milan'a karşı sürpriz yapabileceğini de düşünüyorum.Bu sene olmazsa da 2-3 yıl içinde ses getirirler.Başarı gelmese bile oyuncu satışlarıyla bir Porto kadar adını duyurabilirler tekrar.

Cok ciddiyim aralarinda en yeteneklisi Bakkali. Depay'i da cok begeniyorum, Wijnaldum'u zaten bir kac senedir biliyoruz 1. takim da, ama Narsingh fln Bakkali'nin yanindan gecemez.

Neymar niye Barca'nin kimyasini bozuyor? Cok büyük sacmalik bu. Herkes Neymar'in oyun tarzini yanlis degerlendiriyor, bir de nedenini bilsek.. Neymar gerekirse Barca'nin pas sistemine de ayak uyduracak kapasitede. Oyunu cabuk kisa paslarla oynayabiliyor. Hazirlik maclarinda ayrica iyi oynuyor.

bozabilir dedim ,bozar demedimki(Bozar'dan sonraki Virgülü görmedin herhalde :)

Neymar bireysel biri.. Real Madrid Neymar icin cok daha uygun bir takimdi.Barca da A.Song,T.Henry,Sanchez,Ibra hatta Fabregasin hep bu sacma Pas sistemi yüzünden dogru düzgün dikis tutturamadilar ,Neymar da bunlara katilirsa hic sasirmam

Adamlar resmen forvetsiz 4-6-0 Oynuyorlar ve sirf pas yapiyorlar ..Iniesta ile Messi takimda olmadiginda Cok kücük takimlara karsi bile zorlanir Barca

bozabilir dedim ,bozar demedimki(Bozar'dan sonraki Virgülü görmedin herhalde :)

Neymar bireysel biri.. Real Madrid Neymar icin cok daha uygun bir takimdi.Barca da A.Song,T.Henry,Sanchez,Ibra hatta Fabregasin hep bu sacma Pas sistemi yüzünden dogru düzgün dikis tutturamadilar ,Neymar da bunlara katilirsa hic sasirmam

Adamlar resmen forvetsiz 4-6-0 Oynuyorlar ve sirf pas yapiyorlar ..Iniesta ile Messi takimda olmadiginda Cok kücük takimlara karsi bile zorlanir Barca

Degil iste katilmiyorum. Ciddi bi önyargi olusmus. Brezilya lig performansina aldanmayin.

Zakaria Bakkali'nin 1. takima cikmasini yaklasik 2 senedir bekliyorum. 15 yasindan beri takip ediyorum kendisi, tabi sürekli TV'dan degil, maclarini göstermiyorlardi (milli takim haric, orda izledim kendisini), bu yüzden 1. takim'a cikmasini bekledim. Cok yetenekli oldugu net bir sekilde görülüyordu zaten. Hakkinda bir cok yorum/analiz okumustum. Bugün 3 gol atti kendisi. Henüz 17 yasinda. Bence böyle devam ederse cok iyi yerlere gelir. Asiri yetenek akiyor cocuktan. Hatirliyorum, milli takim da adami yakalayamiyorlardi bile. Boyu cok kisaydi, hala öyle, ama yine de defanslari perisan ediyordu. Valla cok seyler bekliyorum kendisinden. Sirf onun icin izlerim PSV'yi.

PSV bu sene simdiye kadar izlenmesi zevkli valla. Ayrica Karim Rekik'den de cok sey bekliyorum. Simdiye kadar hatasiz, adam Semih'ten 3 yas kucuk ama pazulari falan iki kati.

A sınıf takımlar artık alt yapıya önem veriyor.

Petrolcüler bile yıldız avını bıraktı genç yetenekler alıyor. Çoğu A sınıf takım gelecekteki kadrolarını hazırlarken,kadrolarında 16-23 yaşında enfes topçular bulundururken bizim ilk 11 yaş ortalamasının neredeyse 30'u bulması insanı üzüyor.

Anlık zaferler peşindeyiz.

PSV bu sene simdiye kadar izlenmesi zevkli valla. Ayrica Karim Rekik'den de cok sey bekliyorum. Simdiye kadar hatasiz, adam Semih'ten 3 yas kucuk ama pazulari falan iki kati.

Evet göze cok hos geliyor PSV. Sanki söyle bildigimiz Porto gibi bir görüntü var. Ama ciddiyim Rekik'i pek bilmiyorum ben. Bakkali'yi gercekten uzun süredir takip ederim, ********************* ********************* önerilere yazmistim. Bu yüzden ciddi sempatim var bu cocuga. Ama dedigim gibi Rekik icin pek fikir sahibi degilim henüz, ama takim anlaminda konusursak, gercekten hos bir takim olmuslar. Ciddi bir jenarasyon yakalamis PSV, tipki belcika milli takim'i gibi :)

İzlemiyordur kesin, hiç birşeyden haberi filan yok. Tamamen sallıyorlar...

Seninde onlarca fistik manken kiz arkadaslarin olsa,maclari seyretmeden birileri cebine senelik en az 500.000 dollar koyarsa,findik kadar beynin olmasina ragmen seni o programlara cikartanlar memnunsa,en önemlisi bu kadar rezillige ragmen seni seyreden insanlar varsa,suc sergende mi yoksa onu seyredenlerde mi?

Seninde onlarca fistik manken kiz arkadaslarin olsa,maclari seyretmeden birileri cebine senelik en az 500.000 dollar koyarsa,findik kadar beynin olmasina ragmen seni o programlara cikartanlar memnunsa,en önemlisi bu kadar rezillige ragmen seni seyreden insanlar varsa,suc sergende mi yoksa onu seyredenlerde mi?

Sen seyretsende seyretmesende zaten o programlar yapılır, o yüzden suçlu olarak izleyenleri bulmam. Zaten çoğu insanda arada bir izlemeye anca tahammül ediyor.

İnsanda az biraz utanma olur, bir program yapıyorsan önce bir hazırlanır insan. Dediğin gibi hak etmeyen kişilere o kadar çok para verince böyle oluyorlar.

Sen seyretsende seyretmesende zaten o programlar yapılır, o yüzden suçlu olarak izleyenleri bulmam. Zaten çoğu insanda arada bir izlemeye anca tahammül ediyor.

İnsanda az biraz utanma olur, bir program yapıyorsan önce bir hazırlanır insan. Dediğin gibi hak etmeyen kişilere o kadar çok para verince böyle oluyorlar.

sergen mi hazirlanacak ?! adam maca bile hazirlanmiyordu yahu :DD

sergen mi hazirlanacak ?! adam maca bile hazirlanmiyordu yahu :DD

Orda program yapıyorsa ve maas alıyorsa tabiki de hazırlanacak. Bu beni ilgilendirir mi ilgilendirmez ben arada bir bakıp geçiyorum o programı ama o programın yapımcısını ilgilendirmesi lazım. Adamın hiçbirşeyden haberi yok.

Sadece Sergen için de değil, moderatörde aynı gibi. Daha Dany'in kafileye alındığından bile haberi yok, biri kulağına üfleyince haberi oldu.

Dünyamizda arz talep diye bir kavram var kardesim,sen ben seyretmezsek bu adamlar böyle prim yapamaz ve ister istemez yayindan kalkarlar.

Bende hic izlemiyorum dersem yalan olur ama seyretme nedenim kulagima ses gelsin, yada eglence niyetine bakarim bu komedi futbol türü programlara.Bence bu adamlar istiyerek böyle sacmaliyor cünkü insanlarin siniri bozuldukca bu salaklara bakasi geliyor,yani düsün trt 3 de ne güzel programlar var ama kimsenin haberi yok yada ilgilenmiyor kimse cünkü seviyeli oldugu icin.

Dünyamizda arz talep diye bir kavram var kardesim,sen ben seyretmezsek bu adamlar böyle prim yapamaz ve ister istemez yayindan kalkarlar.

Bende hic izlemiyorum dersem yalan olur ama seyretme nedenim kulagima ses gelsin, yada eglence niyetine bakarim bu komedi futbol türü programlara.

Dünyada vardır, o konuda haklısın ama Türkiye'de böyle birşey yok maalesef. Bunları hiç kimse izlemese bile orda otururu sallamaya devam ederler.

Bu ülkede, kanal sahiplerinin kimler olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. İstediği gibi konuşsunlarda hiç kimse izlemese bile yayından kalkmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt