Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezalı olmanın en kötü tarafı bu. Öyle şeyler yazılıyorki cevap vermek istiyorsun ama şartlar müsait değil :D Sabahtan beri 7 numaraya kılıf arayanlar, kadroya alınmayan yabancıların sebebini merak edenler :S

abicim cahil değiliz herhalde elbette merak edecen.

sürekli gönderilmesi gündemde olan 3 kişi istanbulda kalıyor

eğer gündemi takip ederseniz sizde acaba dersiniz

o kadar belli olsaydı 4 yabancı bırakılırdı

neden 7 yabancıyla gidiyoruz

tek neden yabancı sınırıysa 4ünü götürme

üstün bilgilerinizle bizi aydınlatırsanız seviniriz :D

Çünkü Amrabat formda ve onu kullanabilmek için Chedjou ile Zan arasında karar veremiyor. Zan a güvenirse tek forvet oynayıp Amrabatı 11 e sürebilir. Ama çift forvet oynarsa sonradan oyuna alır.

Yani skora etki edebileceğini düşündüğü için her türlü Amrabat ı kullanmak istiyor ki Amrabatı hiç tutmamama rağmen bence de haklı.

şaka maka hırs mırs demişiniz fener maçıyla ilgili, bence bu maça baya hırslı cıkıcaz gerek terim gerek drogba olmadı melo ateşler fitili, tek istediğim yaptıgımız ilk dakika baskılarının cabucak gol olması. kaçınılmaz şeyler olabilir

Çünkü Amrabat formda ve onu kullanabilmek için Chedjou ile Zan arasında karar veremiyor. Zan a güvenirse tek forvet oynayıp Amrabatı 11 e sürebilir. Ama çift forvet oynarsa sonradan oyuna alır.

Yani skora etki edebileceğini düşündüğü için her türlü Amrabat ı kullanmak istiyor ki Amrabatı hiç tutmamama rağmen bence de haklı.

amrabatı sonradan oyuna alamazki dostum

Ben Drogbanın son Fener yenilgisinin ve kendisine yapılanların etkisinde fazlasıyla kaldığını düşünüyorum. Tek başına maç alan bir adam izleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt