Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Araba lastiği ile giriyorumAhahaha
Hahahahahahahaha her yerde isini garantiye almayi biliyorsun iste takdir etmek lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araba lastiği ile giriyorumAhahaha
Hahahahahahahaha her yerde isini garantiye almayi biliyorsun iste takdir etmek lazim.
Yedekte yabancı olmamasından olabilir mi
Geldi ikili tartışma manyağı.Melo ile aran nasıl Hüso.
![]()
Ahhaaaaa. Araba lastiğinden Titanic yaptım olum![]()
Yedekte yabancı olmamasından olabilir mi
Cezalı olmanın en kötü tarafı bu. Öyle şeyler yazılıyorki cevap vermek istiyorsun ama şartlar müsait değilSabahtan beri 7 numaraya kılıf arayanlar, kadroya alınmayan yabancıların sebebini merak edenler :S
Cezalı olmanın en kötü tarafı bu. Öyle şeyler yazılıyorki cevap vermek istiyorsun ama şartlar müsait değilSabahtan beri 7 numaraya kılıf arayanlar, kadroya alınmayan yabancıların sebebini merak edenler :S
abicim cahil değiliz herhalde elbette merak edecen.
sürekli gönderilmesi gündemde olan 3 kişi istanbulda kalıyor
eğer gündemi takip ederseniz sizde acaba dersiniz
İşin ilginç tarafı cezalı olduğunda aklına çok güzel cevaplar gelmesi.![]()
Tabiki cahil değilsin kardeşim benim.Ama gündemi çok fazla takip ediyorum ve merak etmiyorum. Çünkü sebebi belli.

o kadar belli olsaydı 4 yabancı bırakılırdı
neden 7 yabancıyla gidiyoruz
tek neden yabancı sınırıysa 4ünü götürme
üstün bilgilerinizle bizi aydınlatırsanız seviniriz![]()
bizde insanız olm :cool:
Çünkü Amrabat formda ve onu kullanabilmek için Chedjou ile Zan arasında karar veremiyor. Zan a güvenirse tek forvet oynayıp Amrabatı 11 e sürebilir. Ama çift forvet oynarsa sonradan oyuna alır.
Yani skora etki edebileceğini düşündüğü için her türlü Amrabat ı kullanmak istiyor ki Amrabatı hiç tutmamama rağmen bence de haklı.