Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alves'in dün yaptığı hataları Bekir yapsa herkes dalga geçerdi şimdi adam ilah olmuş :D Korner bayrağının orada Drogba'ya yaptığı gereksiz faul ve gördüğü sarı kart,orta alanda anlamsızca Melo'yu indirmesi,sonrasında atılması ve Sneijder'in pasında Drogba'yı kaçırması (Amrabat düzgün vursa gol oluyordu) bunlar çok amatör hatalar.Bir de sağında ve solunda oynayanlara bağırması var ki liderlik yapayım da göze batmayayım çabaları.Karşısında fizik gücü/hızı olan her santrafor paspas eder Alves'i.Ligimizde o tarz pek forvet yok sıkıntı çekmezler belki ama Arsenal maçlarında daha net ortaya çıkar bu.

O zaman bizim defans'a ne demeliyiz? Alves gayet iyi oynadi bence. Ama tipik bir Lugano iste ... o da onun gibi bizim maclarda kirmizi yer atilir herhalde.

Birde sunu söylemek istiyorum. Uzun ara sonra fair play ile biten bir derbi izledik. Aceba Volkan'in olmayisi ile alakali mi? Bence sebebi budur. Tabi Sabri'nin olmamamsi da önemliydi, bunu da inkar etmiyelim.

İcinizde daha kap İN nedemek oldugunu bilmeyenler var...

fenerbahce kadlec i neden transfer etti onu bilmeyenler var ( federasyon kurallarinda herhangi bir takım yabancı transferi yaptıgında yabancı sınırlandırılması degistirelemez ) bu kuraldan kacınızın haberi var....1 saatte transfer edilen kadlec...

chedjou daha önce alınmadı mı ?yanlışım varsa düzelt

O zaman bizim defans'a ne demeliyiz? Alves gayet iyi oynadi bence. Ama tipik bir Lugano iste ... o da onun gibi bizim maclarda kirmizi yer atilir herhalde.

Birde sunu söylemek istiyorum. Uzun ara sonra fair play ile biten bir derbi izledik. Aceba Volkan'in olmayisi ile alakali mi? Bence sebebi budur. Tabi Sabri'nin olmamamsi da önemliydi, bunu da inkar etmiyelim.

Ben bizim defansa bir şey demedim fark ettiysen.Chedjou oynasa Amrabat riskine girmesek daha da derli toplu görünür,güven veren bir savunma hattımız olurdu :)

Mesele Alves'in o kadar da iyi oynamadığı aksine kasap stoperlerin tamamının yaptığı o saçma hatalara imza attığı bir maçtan sonra ilahlaştırılması.

Volkan ve Sabri konusuna ise katılıyorum.

ünal aysal 1 2 adam alıcaz dedi dün transfer sezonunun bitimine 25 şampiyonlar lig kadrosuna 19 gün kaldı bakalım kimler gelicek ama elmander ufuk veya aykuttan birisi kesin gidicez belki rierada gidr solbek alırsak

mod'lara sesleniyorum

transfer nöbeti, transfer nöbetinden başka herşeye benziyor 1 haftadır..

hem kap İN ne demek olduğunu bilmiyorsunuz hem adamı banlattınız ayıp değil mi.:trollfacce.gif:

Raporladıktan sonra gerekli işlem yapılır arkadaşlar. Bazen bizim de gözümüzden kaçabiliyor. :ka21:

bir elemanı kendi yazdığı haberle milleti kandırmak ve yalan duyum vermekten 2 kez şikayet ettim hiçbir işlem yapılmadı bu konuya da yazmaya devam ediyor bundan sonra şikayet etmekle uğraşmam.

Ben bizim defansa bir şey demedim fark ettiysen.Chedjou oynasa Amrabat riskine girmesek daha da derli toplu görünür,güven veren bir savunma hattımız olurdu :)

Mesele Alves'in o kadar da iyi oynamadığı aksine kasap stoperlerin tamamının yaptığı o saçma hatalara imza attığı bir maçtan sonra ilahlaştırılması.

Volkan ve Sabri konusuna ise katılıyorum.

Öyle bir sey dedigini kast etmedim. Evet haklisin, olay abartildi ("ilah"), ama sende biraz fazla kücümsedin bence, ve o yüzden alinti yaptim. Ilk sari karti cok gereksizdi - ikinci sari kart'ta olan herkese olabilirdi. Ama oyunun genelinde iyi oynadi diye düsünüyorum. Hatalari vardi (Sneijder'in muazzam pasi) ama Drogba'ya hava toplarda bir cok zaman üstündü mesela. Bizde oynasa memnun kalirdik diye düsünüyorum (tabi o ilk sari haric).

Neyse. Chedjou'yu tanimiyorum ama bence Alves'e üstün. Emirates'deki perfomansi hic fena degildi ve henüz 100%'de degil. Ama Semih de toparlamasi lazim.

nası tahmin etdim ama ched in oynamıcagını :DD

zan fena durmadı

tek anlamadıgım selçugun dibinden dışarı vurmasıyla, buragın oynamamas

burak ın yerinde ben olsam çok acayip tribe girerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt