Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altılı ganyan 4 lü 5 li ganyan oynayan arkadaşlar kuponumu paylaştım değerlendirmek isterseniz.

Ataklari baslatmasi bir halt oldugunu mu gösteriyor? Biraz tempo yapmasi disinda neyini gördün ki?

Pas mi atabiliyor? Sut mu atabiliyor? Asist mi yapiyor? Ne yapiyor Alper?

Hamit´le karsilastirmak kolay. Formda bir Engin Alper´i ne yapar? Top diye oynamaz mi?

Yok, oynamaz. Engin mi Alper mi desen ben Alper'i tercih ederim Hamit'in pozisyonu için. Terim de onu tercih ediyor olacak ki, eyyamcı Eskişehir başkanı olmasaydı bizde oynuyor olacaktı şu an.

nası tahmin etdim ama ched in oynamıcagını :DD

zan fena durmadı

tek anlamadıgım selçugun dibinden dışarı vurmasıyla, buragın oynamamas

burak ın yerinde ben olsam çok acayip tribe girerdim

Hazirlik maclarini izlemedin herhalde. Napoli macini izlesen Burak'in niye oynamadigini anlarsin herhalde. Burak gecen sezon iyi oynamis olabilir, ama bu kamp döneminden sonra bu macta oynamayi hak etmedi diye düsünüyorum. Keske Hamit'e de böyle ayar cekilse.

Eğer Burağa ayar çekildiyse Hamitin yollanması lazım

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Elmander ve Riera'yı elden çıkarıp adam gibi bir sol bekle kapatsınlar transferi razıyım. Her maç tribünde oturur bu ikili.

Hazirlik maclarini izlemedin herhalde. Napoli macini izlesen Burak'in niye oynamadigini anlarsin herhalde. Burak gecen sezon iyi oynamis olabilir, ama bu kamp döneminden sonra bu macta oynamayi hak etmedi diye düsünüyorum. Keske Hamit'e de böyle ayar cekilse.

demi keşke hamitede böyle ayar çekilse ?

canımı sıkan 2 senedir deli fark olabilicek maçlar ya berabere yada 1 bilemedin 2 farka kapanıyo

S.a herkese. Burak gidiyor mu ne oluyor arkadaşlar ?

Burak Yılmaz bilmecesi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Icim biraz buruk, kararsizim. Yani bu fikri hem benimsiyorum hemde yakistiramiyorum.

Burak Yilmaz Hakan Sükür´den sonra en basarili Türk forvet mi? Kesinlikle.

Arda Burak takasina sicak bakarmiyim? Evet bakarim.

Ama kendime yakistirmiyorum bu fikri. Yedek kalmasina da üzülüyorum cünkü haketmiyor. Ama Drogba da baska dünyadan. Hak veriyorum.

Bu sistemde devam edeceksek, ki öyle gözüküyor, Arda takasi umarim olur diyorum.

Hem sistem oturur, hemde Arda´yi kazanmis oluruz. Ama bu sürec uzadikca Burak´in morali daha da bozulacaktir.

Burak Yilmaz yedek olmamali ama Drogba´yi kesmesi de imkansiz. Burak´a yilda 15 mac yetmez.

Ama Burak giderse de forvet takviyesi gerekir. Umut yetmez. Cok karisik

Öyle bir sey dedigini kast etmedim. Evet haklisin, olay abartildi ("ilah"), ama sende biraz fazla kücümsedin bence, ve o yüzden alinti yaptim. Ilk sari karti cok gereksizdi - ikinci sari kart'ta olan herkese olabilirdi. Ama oyunun genelinde iyi oynadi diye düsünüyorum. Hatalari vardi (Sneijder'in muazzam pasi) ama Drogba'ya hava toplarda bir cok zaman üstündü mesela. Bizde oynasa memnun kalirdik diye düsünüyorum (tabi o ilk sari haric).

Neyse. Chedjou'yu tanimiyorum ama bence Alves'e üstün. Emirates'deki perfomansi hic fena degildi ve henüz 100%'de degil. Ama Semih de toparlamasi lazim.

Yok küçümsemedim ama Chedjou ile karşılaştırıp Alves'i yüceltenlere cevap yazdım.Dün o hataları Chedjou yapsa gömmüşlerdi çoktan :)

Yerli kanat lazim.

Hamit'ten hicbirsey olmaz

Emre'nin Galatasaray'da oynayacak kapasitesi yok. Sürekli bu adam oynadi 2 sene hicbir katki alamadik neredeyse

Kazim suan yedek bile olmaz normalde, asiri derece kilolu.

Yekta'da kanat olacak potansiyel yok.

Engin Baytar hic hazir degil.

Bu 5 adam bu durumda oldugu icin Erman Kilic'in kadrodaki yeri garantidir sanirim (Amrabat-Erman olmali kanatlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt