Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Herşeyi bilen adam banlanmış acı kaybımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ataklari baslatmasi bir halt oldugunu mu gösteriyor? Biraz tempo yapmasi disinda neyini gördün ki?
Pas mi atabiliyor? Sut mu atabiliyor? Asist mi yapiyor? Ne yapiyor Alper?
Hamit´le karsilastirmak kolay. Formda bir Engin Alper´i ne yapar? Top diye oynamaz mi?
nası tahmin etdim ama ched in oynamıcagınıD
zan fena durmadı
tek anlamadıgım selçugun dibinden dışarı vurmasıyla, buragın oynamamas
burak ın yerinde ben olsam çok acayip tribe girerdim
Hazirlik maclarini izlemedin herhalde. Napoli macini izlesen Burak'in niye oynamadigini anlarsin herhalde. Burak gecen sezon iyi oynamis olabilir, ama bu kamp döneminden sonra bu macta oynamayi hak etmedi diye düsünüyorum. Keske Hamit'e de böyle ayar cekilse.
Eğer Burağa ayar çekildiyse Hamitin yollanması lazım
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Burak'a ayarla ne alakası var? Sağda mı oynatacan Burak'ı.
S.a herkese. Burak gidiyor mu ne oluyor arkadaşlar ?
Burak Yılmaz bilmecesi
Öyle bir sey dedigini kast etmedim. Evet haklisin, olay abartildi ("ilah"), ama sende biraz fazla kücümsedin bence, ve o yüzden alinti yaptim. Ilk sari karti cok gereksizdi - ikinci sari kart'ta olan herkese olabilirdi. Ama oyunun genelinde iyi oynadi diye düsünüyorum. Hatalari vardi (Sneijder'in muazzam pasi) ama Drogba'ya hava toplarda bir cok zaman üstündü mesela. Bizde oynasa memnun kalirdik diye düsünüyorum (tabi o ilk sari haric).
Neyse. Chedjou'yu tanimiyorum ama bence Alves'e üstün. Emirates'deki perfomansi hic fena degildi ve henüz 100%'de degil. Ama Semih de toparlamasi lazim.
Hamitden daha iyi oynar merak etme
Burak savunma arkasına koşmadığı sürece bir halt yapamaz.Bu yüzden merak ederim.
![]()
aziz atleticoya 20
ardaya 6 önercek haberleri var
Yapar mı yapar neden olmasın. Aziz bu. Zaten ezici bir üstünlüğümüz var az da olsa psikolojik olarak yıpratmaya çalışacaklardır.
Soru bu olmalı aslında.. Arda Fener'e gider mi??
mod'lara sesleniyorum
transfer nöbeti, transfer nöbetinden başka herşeye benziyor 1 haftadır..
aziz atleticoya 20
ardaya 6 önercek haberleri var