Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın her dediğine inanmamak lazım şu dönemlerde.

"Arda Turan ile ilgileniyoruz, transfer şu aşamada" felan dese hayırlı olsun dersiniz.

arda falan yem haber gündemi degistirme cabaları azizenin twitterdan sosyal medyadan daha 10 saat olmadı unutturmayalım ezdiklerimizi . kızmayın ardaya falan gündem fenerin ezikligi olmalı :D

Demek ki henüz Alves´in nasil bir kazma, psikopat, manyak oldugunu cözememissin.

Bu sene Fenerbahce´yi kac kere yakacagini birlikte sayalim seninle. Lugano´dan cok daha dengesiz. Manyagin teki Alves.

Macin basinda bizden birine yerdeyken tekmeyi salladi. Bizimki yere biraksa kendini, banko kirmizi kart yani. Böyle bir manyak o.

Evet o pozisyonu bende hatirladim simdi. Amrabat'ti o pozisyondaki oyuncumuz. Amrabat böyle pozisyonlarda ayakta kalmaya calisiyor, kendini biraksa dedigin gibi direkt kirmizi kart olur. Bu Alves "güclü ve dinamik" gözüksede aynen Lugano gibi cok dengesiz ve Luganodan cok daha ileri bu özellikleri, Fenerin cok canini yakacak bu sezon.

arşivi açsakda az havalansam :D

adama 50 defa dedim yaşından ötürü ''tayming'' hatası yapıyor dedim .

Ntvspor alt yazıda elmanderi transfer etmek istiyoruz dedi biri ama kim demiş yakalayamadım bilgisi olan varmı

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Hurriyet ': ARDA FENER

FANATIK : ARDA FENER

Vatan : Arda Fener

sporx : Arda Fener

Ustteki 4 Gazete/Site .. BIZE DUSMAN sizlerde daha halen oralarin haberlerini okuyup Arda Turan'a yukelniyorsunuz ,..

Hurriyet ': ARDA FENER

FANATIK : ARDA FENER

Vatan : Arda Fener

sporx : Arda Fener

Ustteki 4 Gazete/Site .. BIZE DUSMAN sizlerde daha halen oralarin haberlerini okuyup Arda Turan'a yukelniyorsunuz ,..

Habertürkü unutmayalım, şikecilerin sahasına almamasından sonra onlarda bize saldırmaya başladı

Klasik Aciz Yıldırım gündem değiştirme cabası . Medya ellerinde ... Ne yaparsanız yapın , ne yazarsanız yazın Nasıl ........u Drogba

Baskan neden böyle bir açıklama yapmış acaba . Acaba transferde bişeylere mı kızdı ...

Kerim Frei icin daha neyi bekliyoruz ki? Piyasada alinacak kac Türk var ki?

Arda olsa da olmasa da Kerim Frei alinmali bence. Gelecegimiz icin önemli hamle olur.

Bu mutlu günde bir transfer aciklamasi iyi gelirdi be :)

Bakalım Arda olayı ne olacak son olarak.

İnşallah gerçekleşir ancak gerçekleşmezse Serdar Gürler + Kerim Frei + Carlinhos'a imza attırıp transferi kapatmalıyız diye düşünüyorum.

Tabi : Riera + Elmander'i gönderdikten sonra.

Başkan Nani'de izlediği politikayı uyguluyor bence ki doğrusu bu. Oyuncuyla ilgileniyor kulübüyle de görüşmeler yapıyor ama eğer oyuncuyu alacağından emin değilse basına net ifadelerde bulunmuyor. Doğrusu budur bence Arda'da Nani'de olduğu gibi alamama ihtimali yüksek olduğu için böyle konuşuyor gibi geliyor bana. Eğer Sneijder'deki ve Drogba'daki gibi olsaydı taraftar ne isterse o olur gibi söylemlerde bulunurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt