Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri3 dk

Real Madrid so far have received no bid for Coentrao

Real Madrid şimdiye kadar Coentrao için teklif almamış. Herhalde fiyatı yüzünden kulüpler yanına bile yaklaşamıyor.

ünal aysal:"coentrao için teklifimiz 7-8 milyon euro, real madrid kendileri bilir"

real madrid:"olmaz, başka tekliflere bakıcaz"

barca-psg vss teklif etmeye hazırlanıyor..

ünal aysal:"sadriye sorun,sakin olun yoksa messi,ibra heeeee"

:happy:

Celustka Sunderland'de.

1376318496_b.jpg

S.A

Yok mu duyum muyum. Hakan şükür olayı ne oldu? herhangi bir açıklama veya düzeltme geldi mi

Söyle ciddi bir duyum patlasa da muhabbet etsek ya. Bu sene hic muhabbet edemedik anasini satayim.

Sirf bu yüzden yönetime kizginim :) Bugün mac da yok, kupa da yok. Offf

transfer muhabbetti yaptığımız bu sene genç ve ilginç olan tek isim BRUMA dır. gerisi tırı vırı oldu. özellikle hasan şaşın ağzından teklifde bulunduk bekliyoruz demesi..

diğerleri hiç umrumda olmadı açıkcası.

buraya yazıyorum. sol bek gelsin veya gelmesin. eğer brumanın mahkemesi olumlu oyuncu lehine çıakrsa bruma buraya gelecekkkkkkkk..

Farkindamisiniz? Fenerbahce oyunu gerginlestirmedigi, itis kakisin olmadigi, kavga cikartmadiklari her maci Galatasaray kazaniyor.

Kadiköy´deki taktik hep ayni. Mac basliyor, Volkan ayisi ve Emre manyagi hemen kavga cikartiyor, bizimkiler oyundan düsüyor.

Arena´da ve tarafsiz sahalarda bunu yapamiyorlar. Bizde kazaniyoruz.

Ozeti izliyorum sneijderin drogbaya sol ayakla attigi pasi turkiyede atacak baska oyuncu yok dehset bir pas kontrol her bok var:eek:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

transfer muhabbetti yaptığımız bu sene genç ve ilginç olan tek isim BRUMA dır. gerisi tırı vırı oldu. özellikle hasan şaşın ağzından teklifde bulunduk bekliyoruz demesi..

diğerleri hiç umrumda olmadı açıkcası.

buraya yazıyorum. sol bek gelsin veya gelmesin. eğer brumanın mahkemesi olumlu oyuncu lehine çıakrsa bruma buraya gelecekkkkkkkk..

o zaman unut.. karar verildi bruma hakinda 2 hafta önce. yani federasyon tarafindan verildi. bunun mahkemeside varmi Cas fifa .. bilmiyorum

o zaman unut.. karar verildi bruma hakinda 2 hafta önce. yani federasyon tarafindan verildi. bunun mahkemeside varmi Cas fifa .. bilmiyorum

mahkeme demiyorum zatenn.. bruma haklı çıkacak. eğer menajeri gerçekten beyinsiz ise o başka tabi. federasyonların hepsi aynı sonuçta...

bosman dan sonra, bruma çıkacak..

fatih düz mantık gidelimm..

yabancı sınırı var ama bruma için teklif yapıldı dendi.. değilmi.

yani hoca yabancı sınırını iplemiyor.. nasıl dün amrabat oynadı, bruma da rahat oynar.

erman-engin-emre yi koyar bazı maçlarda. drogbayı-snejderi alır. bruma yı sokar. bu kadar basit..

sol bek için sorun var var, kanat için bruma tarzı genç ve inandığı adamalr için yabancı sorunu yokk...

Ozeti izliyorum sneijderin drogbaya sol ayakla attigi pasi turkiyede atacak baska oyuncu yok dehset bir pas kontrol her bok var:eek:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vee Sneijder daha 60-70% lerde oynuyor daha henüz :cool:

ritmini daha yakalayamadiki sezon basinda kimse yakalayamaz zaten ritmini. Nazar deymesin ama Sampionlar ligin ilk macina kadar Full sneijder izlemeye basalriz düzenli cekilde.

Fener lig bir laex ile domine ediyordu-sampionluk icin oynuyordu devamli.

bizde Sneijder +Drogba var ki ikiside alexden daha iyi bence.

mahkeme demiyorum zatenn.. bruma haklı çıkacak. eğer menajeri gerçekten beyinsiz ise o başka tabi. federasyonların hepsi aynı sonuçta...

bosman dan sonra, bruma çıkacak..

fatih düz mantık gidelimm..

yabancı sınırı var ama bruma için teklif yapıldı dendi.. değilmi.

yani hoca yabancı sınırını iplemiyor.. nasıl dün amrabat oynadı, bruma da rahat oynar.

erman-engin-emre yi koyar bazı maçlarda. drogbayı-snejderi alır. bruma yı sokar. bu kadar basit..

sol bek için sorun var var, kanat için bruma tarzı genç ve inandığı adamalr için yabancı sorunu yokk...

portugis federasyonuda 2 hafta önce brumayi haksiz buldu demek istiyorum. bunun baska makamlarida var tabiki ama ordan karar cikana kadar devre arasini bulur bence. tabiki oraya gidildiyse bruma tarafindan.

Onun durumunu pek iyi bilmedigim icin pek yorum da yapmak istemiyorum acikcasi. yani haklimi haksiz mi bilmiyorum vallahi.

Ama cocuk durup duruken böyle itirazda bulunmaz herhalde artik yada menajeri-avukati herneyse o cekilde yönlendirmez onu haksiz olsa.

bende cok istiyordum burmayi. muthis yetenek bence ama olmaszada olmaz ne yapalim.

Serbest kalma maddesi 24 milyon euro olsa bile okadar para verilmez.

Arda 15-16 milyona alinir. Gerci SL'den gelecek 8 milyon katilim parasiyla 24'ü buluyor ama okadar olmaz..

Oyuncu isterse Atletico mecbur verecek..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6qO0P0b6mNE[/media]

ya aga Muslera ne efendi adam lan cok seviyorum bu herifi :cool-78:

Drogba hatasini anlamistir, sirf cok para veriyorlar diye Cin'e gitti ve simdi bizde daha az rakama oynuyor.

Amerika'ya fln. gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt